Velkommen hos home Hørning

Din lokale ejendomsmægler

Vores ejendomsmæglere bor i området og er dermed lokalkendte. Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvilke relevante informationer, vi kan videregive til potentielle købere.

Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet.

Vi finder købere til både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lyst- og landejendomme. Skal vi hjælpe dig med at sælge en liebhaverejendom i Østjylland, er det også én af vores specialer som liebhavermæglere. Ingen opgaver er for store eller små til os, derfor vil du opleve, at vores ejendomsmæglere vil gøre en stor indsats uanset opgavens størrelse.

God og personlig dialog vægter højt

Vi vægter den gode og personlige dialog. Som en del af den professionelle rådgivning, holder vi dig naturligvis løbende orienteret. Har du en bolig til salg hos os, kan du til enhver tid ringe til os eller logge ind via myhome for at holde dig ajour med salgsarbejdet.

Du kan følge dit boligsalg time for time, se hvor mange der viser interesse for din bolig, og hvilke tilbagemeldinger din ejendomsmægler oplever fra interesserede købere efter f.eks. Åbent Hus og fremvisning af din bolig.

Vi har dedikerede specialister med juridiske – og ejendomsmægler specifikke kompetencer, der kan yde uvildig køberrådgivning.
Vi gør vores bedste for at give dig en kundeoplevelse i verdensklasse. Og ærlig talt, så er vi først glade, når du er så tilfreds, at du anbefaler os til andre.

Synlighed og unikt netværk

Synligheden af din bolig er altafgørende for dit boligsalg. Derfor sørger vi for effektiv og synlig markedsføring lokalt og regionalt gennem vores unikke netværk.

Det handler om, at din bolig bliver set – og solgt. Derfor er vi, hvor kunderne er; i aviserne, på web, via sociale medier, i forretningerne, i lokalområdet, i foreningslivet og supplerer med f.eks. Facebook-markedsføring, hvor indsatsen rammer præcis den målgruppe, vi ved er potentielle købere af en bolig som din.

Det unikke netværk på tværs af Østjylland, igennem vores 5 forretninger i Ry, Skanderborg, Hørning og to i Aarhus, samarbejdet med Danske Bank og et altid opdateret Køberkartotek betyder også, at vi har flere indgange, end de fleste, til at finde præcis den køber, som matcher din bolig.

Vores boligsælgere i Skanderborg og Hørning ved alle, at de fleste købere kommer fra Aarhus. Nu har vi fri adgang og direkte kontakt til køberne, som ønsker at flytte syd for Aarhus. Med 20-25 solgte lejligheder i Aarhus C om måneden, giver det vores boligsælgere en kæmpe fordel. Denne fordel fås kun hos home, da lignende set-up ikke eksistere på den lokale bane i Skanderborg/Ry.

Kontakt os allerede i dag

Kig forbi forretningen eller ring til os på: 86922222. Bestil byens skarpeste salgsvurdering af din bolig – og få svar på, hvordan du kommer hurtigst og bedst muligt videre. Vi ses. Hos home Hørning.

 

Mød os hos home Hørning

Carsten Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Morten Elmgaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

Mai-Britt Aaen

Projektchef, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Marc Kvist Christensen

Partner, Ejendomsmægler MDE

Alberte Dalgaard Jensen

Intern sælger

Anders Vindfeldt-Bottke

Ejendomsmægler MDE

Ann-Sofie Nørby Petersen

Køberrådgiver & Ejendomsmægler MDE

Heidi H. Clausen

Ejendomsmægler, MDE, Vurderingsspecialist for RD

Mette Møller

Ejendomsmægler og valuar, MDE

Henriette Kjærgaard Sørensen

Køberrådgiver & Ejendomsmægler MDE

Sofie Schultz Rohde Hamann

Trainee

Carsten Andersen

Morten Elmgaard

Mai-Britt Aaen

Marc Kvist Christensen

Alberte Dalgaard Jensen

Anders Vindfeldt-Bottke

Ann-Sofie Nørby Petersen

Heidi H. Clausen

Mette Møller

Henriette Kjærgaard Sørensen

Sofie Schultz Rohde Hamann

Åbningstider

Praktisk information