Velkommen hos home Vejen

Din lokale ejendomsmægler

Vi kan sælge din bolig - og vi har boligen, du drømmer om

Overvejer du et boligsalg i Vejen og omegn, så er vi den helt rigtige lokale ejendomsmægler at kontakte for en uforpligtende salgsvurdering.

Her er vores hjemmebane, og du kan have fuld tillid til, at vi kender markedet og værdien af din bolig, fordi vi kender området som vores egen baghave. Vi glæder os til at lære dig og din bolig at kende!

• Vi har fingeren på pulsen i forhold til efterspørgsel, priser og de seneste tendenser på boligmarkedet.
• Vi har købere til boliger i Vejen, Askov, Brørup, Holsted, Gesten, Andst, Jels, Rødding samt mange andre steder i hele Vejen Kommune.
• Både til huse, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder, boliger på landet, hobbylandbrug, grunde mm.
• Vælger du home Vejen v/ Poder og Kristensen til at sælge dit hjem, vælger du ikke bare styrkerne ved en stærk kæde – du vælger også et familieforetagende med stærke rødder og et stort netværk i området.

Et godt sted at være
Vi brænder for Vejen og glæder os over vores store netværk, som vi har opbygget gennem årene, lige som vi er engagerede i Vejens foreningsliv
Vi lever og ånder for Vejen - og for godt ejendomsmæglerhåndværk.

Hos os vægter vi det faglige niveau meget højt, lige som salg og indlevelse i vores kunders situation og ønsker er i højsædet.
For de fleste er det trods alt kun få gange i livet, man sælger og køber bolig - og det har vi stor respekt for, selv om det er vores hverdag.

Ultralokale med en stærk kæde i ryggen
Når du sætter din bolig til salg hos os i home Vejen, tilbyder vi en effektiv markedsføring af din bolig, herunder online markedsføring, på sociale medier og i aviser.

Samtidig med at vi er ultralokale, er vi med i home-kæden - et landsdækkende netværk af over 180 home-butikker, som gør, at vi når ud til mange købere lokalt, regionalt og nationalt.

Vores forretnings synlige placering i bybilledet giver en god eksponering af din bolig i vores udstilling.

Vi tilbyder også home Køberrådgivning
Ingen bør købe bolig uden at have en professionel rådgiver ved sin side. Det er vores holdning. I forbindelse med køb af bolig hos en anden ejendomsmægler tilbyder vi derfor home Køberrådgivning.

Vi har køberrådgivere med Dansk Ejendomsmæglerforening Tryghedsmærke, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.
Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kom og besøg os
Du er velkommen i vores lyse og velindrettede ejendomsmægler-forretning, hvor du kan se de flotte og spændende boliger, vi har til salg lige nu. Eller du kan få en boligsnak med en af vores ejendomsmæglere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i hus med dit boligsalg. Det er helt uforpligtende.

Kom godt hjem med os!
Britt og Svend og temaet i home Vejen

Mød os hos home Vejen

Britt Poder Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Svend Kiel Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Linea Tomine Knudsen

Sagsbehandler, Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver

Melanie Mandrup Christensen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver

Emil Klockmann

Trainee

Monica Bøgh Damm

Trainee

Britt Poder Kristensen

Svend Kiel Kristensen

Linea Tomine Knudsen

Melanie Mandrup Christensen

Emil Klockmann

Monica Bøgh Damm

Åbningstider

Praktisk information