Velkommen hos home Aarhus City

Din lokale ejendomsmægler

Sætter du din bolig til salg hos home Aarhus City, er du sikker på at få en lokal ejendomsmægler på sagen, der sætter en ære i at gøre det ekstra, der skal til for at din bolighandel kommer bedst og hurtigst muligt i hus.

Vi kender kvaliteterne ved de forskellige kvarterer i byen; fra Øgadekvarteret og f.eks. Latinerkvarteret til Frederiksbjerg og det nye Aarhus Ø. Vi sælger alt fra ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, rækkehuse til byhuse og projektsalg. Har du en liebhaverbolig, er det også en sag for din lokale home ejendomsmægler.

God og personlig dialog vægter højt

Vi vægter den gode og personlige dialog. Som en del af den professionelle rådgivning, holder vi dig naturligvis løbende orienteret. Har du en bolig til salg hos os, kan du til enhver tid ringe til os eller logge ind via myhome for at holde dig ajour med salgsarbejdet.

Du kan følge dit boligsalg time for time, se hvor mange der viser interesse for din bolig, og hvilke tilbagemeldinger din ejendomsmægler oplever fra interesserede købere efter f.eks. Åbent Hus og fremvisning af din bolig.

Vi har dedikerede specialister med juridiske – og ejendomsmægler specifikke kompetencer, der kan yde uvildig køberrådgivning. Og så ved vi alt om Forældrekøb af lejlighed. Bare spørg.

Vi gør vores bedste for at give dig en kundeoplevelse i verdensklasse. Og ærlig talt, så er vi først glade, når du er så glad, at du anbefaler os til andre.

Vi er, hvor kunderne er

Det handler om, at din bolig bliver set – og solgt. Derfor er vi, hvor kunderne er; i aviserne, på web, via sociale medier, i forretningerne, i lokalområdet, i foreningslivet og supplerer med f.eks. Facebook-markedsføring, hvor indsatsen rammer præcis den målgruppe, vi ved er potentielle købere af en bolig som din.

Netværket i Østjylland, samarbejdet med Danske Bank og et altid opdateret Køberkartotek betyder også, at vi har flere indgange, end de fleste, til at finde præcis den køber, som matcher din bolig.

Kontakt os allerede i dag

Kig forbi forretningen eller ring til os på: 8619 7699. Bestil byens skarpeste salgsvurdering af din bolig – og få svar på, hvordan du kommer hurtigst og bedst muligt videre. Vi ses. Hos home Århus City.

Mød os hos home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Carsten Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Morten Elmgaard

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

Henrik Nicolaisen

Partner, Ejendomsmægler MDE

Mai-Britt Aaen

Projektchef, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Marc Kvist Christensen

Partner, Ejendomsmægler MDE

Ann-Sofie Nørby Petersen

Køberrådgiver & Ejendomsmægler MDE

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant

Ejendomsmægler

Henriette Kjærgaard Sørensen

Køberrådgiver & Ejendomsmægler MDE

Joachim Buchholdtz

Salg og vurdering

Carsten Andersen

Morten Elmgaard

Henrik Nicolaisen

Mai-Britt Aaen

Marc Kvist Christensen

Ann-Sofie Nørby Petersen

Kristoffer Mathias Bjørnskov Demant

Henriette Kjærgaard Sørensen

Joachim Buchholdtz

Åbningstider

Praktisk information