Velkommen hos home Grenaa

Din lokale ejendomsmægler

home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille lokalt team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge, erfarne og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.

Troværdig rådgivning og høj kundetilfredshed

Vi vil stå for at give en troværdig rådgivning af vores kunder, hvilket også kan ses af vores høje kundetilfredshed. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til henholdsvis vores købere og til vores sælgere.
Hos home Grenaa har vi en aktiv markedsføring, især på de digitale medier, for netop at opnå større synlighed af vores boliger og ikke mindst af forretningen i Grenaa.

Stort kendskab til markedsområdet

Vi har som ejendomsmæglere naturligvis et fantastisk kendskab til vores markedsområde, og dermed har vi altid pulsen på boligmarkedet i nærområdet.

Vi har forskellige boligtyper til salg i:

Grenaa | Trustrup | Gjerrild | Bønnerup | Bønnerup Strand | Fjellerup Strand | Kolind m.fl.

Disse boliger kan du med fordel se her på siden eller i vores forretning. Som sælger kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos vores mægler. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Mød os hos home Grenaa - Norddjurs

Sofie Vogt

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Christian Høgh

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Liselotte Sørensen

Administrativ

Asger Krogh Thygesen

Salg & Vurdering

Ann-Sofie Nørby Petersen

Køberrådgiver

Sofie Vogt

Christian Høgh

Liselotte Sørensen

Asger Krogh Thygesen

Ann-Sofie Nørby Petersen

Åbningstider

Praktisk information