Velkommen hos home Grenaa

HomeDk.Store.Details.DefaultHeadline

home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille lokalt team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge, erfarne og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.

Troværdig rådgivning og høj kundetilfredshed

Vi vil stå for at give en troværdig rådgivning af vores kunder, hvilket også kan ses af vores høje kundetilfredshed. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til henholdsvis vores købere og til vores sælgere.
Hos home Grenaa har vi en aktiv markedsføring, især på de digitale medier, for netop at opnå større synlighed af vores boliger og ikke mindst af forretningen i Grenaa.

Stort kendskab til markedsområdet

Vi har som ejendomsmæglere naturligvis et fantastisk kendskab til vores markedsområde, og dermed har vi altid pulsen på boligmarkedet i nærområdet.

Vi har forskellige boligtyper til salg i:

Grenaa | Trustrup | Gjerrild | Bønnerup | Bønnerup Strand | Fjellerup Strand | Kolind m.fl.

Disse boliger kan du med fordel se her på siden eller i vores forretning. Som sælger kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos vores mægler. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig hurtigt videre.

HomeDk.Project.Broker.EmployeesHeadline

Sofie Vogt

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

29498057

vogt@home.dk

Christian Høgh

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Josefine Grønvaldt

Ejendomsmægler MDE

Emma Hesselø

Trainee

HomeDk.Store.Details.Contact.OpeningHours

Praktisk information