Velkommen hos home Gentofte

Din lokale ejendomsmægler

**Denne butik er midlertidig lukket grundet renovering – Der henvises til vores afdeling i Vangede – Mosegårdsvej 1, 2820 Gentofte, hvor vi pt. sidder**

Når du skal sælge din bolig i Gentofte, så kan du trygt tage os med på råd. Gentofte er som hjem.

Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell er ’os’, de heldige indehavere af home Gentofte og home Vangede.
Når vi går rundt i kommunen, kigger vi ind i haver, hvor vi har leget som børn, og vi går i gader, hvor vi er vokset op. Vi deler endda også ungdomsår fra tiden på Ordrup Gymnasium.

Sælg bolig hos stærk ejendomsmægler i Gentofte
Gentofte er barndommens og ungdommens gader. Og det er en drøm gået i opfyldelse som lokal ejendomsmægler at få lov til at sælge de områder, vi kender så godt.

Det er noget særligt at være mægler et sted, du kender fra barnsben, og det kendskab vil vi sammen med vores medarbejdere gøre alt for at give videre til dig, uanset om du skal sælge eller købe bolig i Gentofte eller Vangede.

Vores mange fælles holdepunkter i fortiden og nutiden kombinerer vi med et godt teamwork og enormt meget flid. Vi er nogle ’fagnørder’, kan lide at lære og hele tiden forbedre os. Forvent at vi ikke bare siger ’det, du gerne vil høre’ – vi siger det, der er rigtigt.

I det hele taget ligger det os meget på sinde, at du som kunde går herfra og tænker, at vi har gjort alt. Din tilfredshed og anbefaling betyder alt.

Boligsalg i Gentofte er noget særligt
Gentofte Kommune er en klasse for sig selv, hvad angår boligvalg – fra mindre lejligheder og rækkehuse, til villaer og unikt liebhaveri. Vi dækker hele paletten af boligtyper og prisklasser – og vi kender værdien, både i kroner og liv, af hvert hjem.
Har du behov for at sælge dit hjem diskret, så tilbyder vi særlige muligheder for et godt og trygt skuffesalg af din bolig til interesserede købere.

Priserne på boliger i Gentofte er blandt de højeste i hele landet, kvaliteten af boliger og beliggenhed er ligeså. Med områdets lokale nærhed og tilbud, Øresund og København tæt på og gode transportmuligheder tiltrækker Gentofte, Vangede, Hellerup, Charlottenlund og Skovshoved masser af købere.

Få også hjælp til køb af bolig hos en køberrådgiver i Gentofte
Hvis du vil købe bolig, så kontakt os og blive skrevet op i vores køberkartotek for at se de nyeste boliger til salg.
Vi kan også tilbyde professionel køberrådgivning, hvis du falder for en bolig hos en anden mægler end home.

Velkommen i vores butik, velkommen til vores Gentofte!

Mød os hos home Gentofte

Mathias Wiegell

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

Sebastian Cederholm

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

Kristoffer Smith

Ejendomsmægler, MDE

Simone Hilslev

Sagskoordinator

Sebastian Ravnkilde Andrés

Trainee

Mathias Wiegell

Sebastian Cederholm

Kristoffer Smith

Simone Hilslev

Sebastian Ravnkilde Andrés

Åbningstider

Praktisk information