Velkommen hos home Hornbæk

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Hornbæk er vi en del af et stærkt team med fire forretninger med samme ejere. Det giver dig en særligt god partner i din bolighandel med et bredt netværk til mange købere og sælgere. Og vi har altid en ejendomsmægler parat til at sælge din bolig eller til at hjælpe dig med at finde et nyt sted at bo.

Har du ikke tid til at mødes indenfor forretningens åbningstid, så finder vi altid en løsning på det. Bare ring eller mail.

Vores forretninger har solgt sommerhuse og helårsboliger i over 50 år og flere af vores mæglere har over 25 års erfaring. Hos home Hornbæk har vi helt sikkert en bolig, der vækker din interesse samt et par gode råd til din bolighandel. Vi sælger villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde og landejendomme i både Helsingør og Gribskov kommune – mere præcist er vi stærke i: Hornbæk, Ålsgårde, Dronningmølle, Munkerup, Hellebæk, Tikøb, Esrum, Borsholm, Havreholm, Villingerød. Find boliger til salg på home.dk eller kom ind i forretningen og se de mange flotte og spændende boliger, som vi har til salg i ovennævnte områder.

Vi kan også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også når det er hos andre mæglere. Vi har nemlig egen veluddannet Køberrådgiver. Køberrådgivning tilbydes af en erfaren ejendomsmægler, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med os om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Har vi vækket din interesse, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak her i forretningen midt i hovedgaden – og vi har altid kaffe klar. Kig ind!

Mød os hos home Hornbæk

Lars Bøgelund

Ejendomsmægler & valuar MDE, indehaver

Mikkel Friis

Ejendomsmægler MDE, indehaver

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Køberrådgiver

John Larsen

Ejendomsmægler MDE

Simon Smith

Salgsansvarlig

Tina W. Arsic

Sagskoordinator

Lars Bøgelund

Mikkel Friis

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

John Larsen

Simon Smith

Tina W. Arsic

Åbningstider

Praktisk information