Velkommen hos home Stenløse-Ølstykke-Jyllinge

Din lokale ejendomsmægler

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Stenløse-Ølstykke-Jyllinge.

Det er der flere årsager til, og nogle af dem er:

  • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
  • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
  • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
  • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi er den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Stenløse-Ølstykke-Jyllinge får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende online annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Stenløse-Ølstykke-Jyllinge mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i forbindelse med dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

 

Vi er dit lokale ejendomsmæglerteam – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

 

Mød os hos home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Martin Thorup Fystro

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Troels Nyegaard Pedersen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Elena Vinther

Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver

Allis Dorrens

Administrativ chef, Ejendomsmægler, MDE

Jonathan Siert

Salgs- & Vurderingschef

Mark Chabert

Salg & vurdering - Vurderingsspecialist RD

Mattis Beudeker

Ejendomsmægler, MDE

Camilla Schaumann

Sagskoordinator

Nanna Jakobsen

Sagskoordinator

Thea Fabricius Themsen

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver, Sagskoordinator

Nicklas Deleuran

Salg & vurdering

Martin Thorup Fystro

Troels Nyegaard Pedersen

Elena Vinther

Allis Dorrens

Jonathan Siert

Mark Chabert

Mattis Beudeker

Camilla Schaumann

Nanna Jakobsen

Thea Fabricius Themsen

Nicklas Deleuran

Åbningstider

Praktisk information