Velkommen hos home Humlebæk

HomeDk.Store.Details.DefaultHeadline

Hos home Humlebæk kender vi det lokale område som vores egen bukselomme. Flere af os har rundet vores 20 års jubilæum som lokale ejendomsmæglere, og vi har derfor et dybdegående kendskab til boliger langs den smukke Sjællandske Østkyst. Forretningens oprindelse går over 40 år tilbage, og vi har været en del af home-kæden siden 1991.

Vi har altid en ejendomsmægler klar til at hjælpe med både køb og salg af alle typer boliger. Vi arbejder med alt lige fra skønne liebhaverboliger langs kysten til små hyggelige lejligheder i byerne og i landområderne. Vi har primært boliger til salg i områderne: 3050 Humlebæk, 3060 Espergærde, 3070 Snekkersten, 3080 Tikøb og 3490 Kvistgård.

Vi har desuden et samarbejde med en køberrådgiver i en anden home forretning. Derfor kan vi tilbyde dig professionel rådgivning, hvis du ønsker at købe en bolig.

Hos os sørger en kompetent ejendomsmægler for, at du får en skarp vurdering af din bolig, og vores store netværk er ofte medvirkende til en kort liggetid. Ring, mail eller kig ind i forretningen - vi glæder os til at finde en bolig, der passer til dine ønsker og behov

HomeDk.Project.Broker.EmployeesHeadline

Kristian Nystrup-Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Mark Hemming

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

Asbjørn Søren Arlev Lyngby

Servicecenterchef, Køberrådgiver & Ejendomsmægler

May-Britt Sonasson

Ejendomsmægler MDE

Ida Josefine Bachmann-Lund

Ejendomsmægler MDE

Gustav Falkengaard

Ejendomsmægler MDE

31148119

falk@home.dk

Marie-Louise Kingo

Sagsbehandler

Mathias Høyer

Salg

HomeDk.Store.Details.Contact.OpeningHours

Praktisk information