Velkommen hos home Frederiksberg

Din lokale ejendomsmægler

home Frederiksberg består af to home forretninger beliggende på to af Frederiksbergs mest befærdede gader. Beliggenhederne giver forretningerne en god eksponering, da tusindvis af mennesker hver dag passerer forbi. Vores forretninger har ligget på adresserne i mange år og vi er derfor godt lokalt forankret.

Vores to forretninger drives sammen som én virksomhed. Det giver vores sælgere en stor fordel og mere synlighed. Som sælger vil du derfor opleve en større eksponering end andre steder og flere mæglere der kan bistå med salget af din bolig.

Vores team består af uddannede ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau. De er klar til at give dig en kompetent og professionel rådgivning ved salg af din bolig.

Når du sætter din bolig til salg hos home Frederiksberg, får vi markedsført boligen både online og i trykte medier, således, at boligen bliver set af flest potentielle købere. Din bolig bliver således markedsført lokalt som nationalt.

Vores indgående kendskab til boligmarkedet gør, at vi kan fastsætte den helt rigtige pris på din bolig, som er tilpasset det nuværende marked.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mød os hos home Frederiksberg

Jakob Juhl Røn

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Kristian Koefoed

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

2178 0758

krko@home.dk

Dennis Corvinius

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

4121 0036

decor@home.dk

Martin Ernstsen

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

4121 0004

maern@home.dk

Ruben Østergaard

Ejendomsmægler MDE

4126 4005

ruben@home.dk

Azeem Akhtar

Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE

4121 0038

azakh@home.dk

Emil Mosegaard Sørensen

Administrativ

Stine Krell

Administrativ

Åbningstider

Praktisk information