Menu

home Odense Nord

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Odense Nord

hos home Odense Nord arbejder vi altid målrettet og hårdt på salget af din bolig. Vores medarbejdere har en indgående viden omkring salg af boliger, da de har mange bolighandler bag sig. Ligeledes har vi et stort lokalkendskab, og vi er yderst stærke i vores markedsområde.

I vores daglige arbejde udviser vi et stort engagement over for vores kunder. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi følger altid op på alle henvendelser. Hos os er du, kort fortalt, i trygge hænder hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Fagligt dygtige og topprofessionelle ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere er fagligt dygtige og topprofessionelle. Vi har solid erfaring i bolighandel i vort lokalområde, vi kender til fordelen ved at bo i Odense N., herunder områderne Næsby, Kirkendrup, Næsbyhoved-Broby, Søhus, Anderup, og ikke mindst i Odense V.

Vi formidler salg af:

villaer

rækkehuse

andelsboliger

lejligheder og

liebhaverejendomme.

Se boligerne i vores boligudstilling i vores forretning eller på home.dk.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vores home forretning er centralt placeret i Odense Nord. Her har vi stor synlighed i bybilledet. Kom gerne forbi forretningen og få en seriøs og uforpligtende boligsnak med vores ejendomsmægler.

Vores andre afdelinger i Odense

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Odense her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Professionel og målrettet indsats

    "I forbindelse med hussalg har jeg hos home Odense Nord oplevet en yderst professionel og målrettet indsats. De har udvist loyalitet, personligt engagement, været informative samtidig med at de har haft et fin menneskekundskab. Der har været respekt i forhold til hjemmets betydning og stort kendskab og interesse til husets og områdets muligheder. Det har for mig skabt tryghed og tilfredshed fra start til slut. Jeg kan klart anbefale home Odense Nord ved ethvert hussalg".

  • Gode salgsevner

    "Vi var klar over, at vores ejendom ikke henvendte sig til de fleste, så det var vigtigt for os, at vores mægler havde de rigtige salgs-evner, og at han kunne se muligheder i ejendommen. Vi anbefaler Jacob Dall og home Odense Nord, som reelle og dygtige ejendomsmæglere."

  • Hurtig respons og hurtigt salg

    Hurtig respons og hurtigt salg. Meget tilgængelige og så har jeg været meget tilfreds med modtagelsen.

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo