home Odense Nord billede
 • Karlavej 2
 • 5270 Odense N
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Odense Nord

hos home Odense Nord arbejder vi altid målrettet og hårdt på salget af din bolig. Vores medarbejdere har en indgående viden omkring salg af boliger, da de har mange bolighandler bag sig. Ligeledes har vi et stort lokalkendskab, og vi er yderst stærke i vores markedsområde.

I vores daglige arbejde udviser vi et stort engagement over for vores kunder. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi følger altid op på alle henvendelser. Hos os er du, kort fortalt, i trygge hænder hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Fagligt dygtige og topprofessionelle ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere er fagligt dygtige og topprofessionelle. Vi har solid erfaring i bolighandel i vort lokalområde, vi kender til fordelen ved at bo i Odense N., herunder områderne Næsby, Kirkendrup, Næsbyhoved-Broby, Søhus, Anderup, og ikke mindst i Odense V.

Vi formidler salg af:

villaer

rækkehuse

andelsboliger

lejligheder og

liebhaverejendomme.

Se boligerne i vores boligudstilling i vores forretning eller på home.dk.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vores home forretning er centralt placeret i Odense Nord. Her har vi stor synlighed i bybilledet. Kom gerne forbi forretningen og få en seriøs og uforpligtende boligsnak med vores ejendomsmægler.

Vores andre afdelinger i Odense

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Odense her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 32 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Der er ikke en finger at sætte på noget

  "Yderst kompetent og behagelig ejendomsmægler, Andreas Finco. Den bedste oplevelse vi har haft i de sidste 20 år. Har købt og solgt 5 gange. Der er ikke en finger at sætte på noget."

 • Vi har været meget tilfredse med hele processen

  "Andreas har været rigtig god til at fremvise huset på en meget behagelig måde, og han har været til stede når man havde spørgsmål. Vi har været meget tilfredse med hele processen fra start til slut. Desuden er han meget humoristisk og en kompetent ejendomsmægler. Tak Andreas!"

 • Boligen blev solgt på under 1 uge

  ”Vi valgte Jacob Dall til at sælge vores bolig fordi, efter at have holdt møder med flere andre kompetente ejendomsmæglere, stod det klart at Jacob var den rette. Han besidder en meget stor faglig viden og hans faglige kompetencer er større end de flestes. Personlig indlevelse og empati er ydermere Jacobs signatur. Jacob forstår at sætte klare retningslinjer og en fast struktur for hussalg. Jeg vil på det varmeste anbefale Jacob til at sælge enhver bolig til andre. Jacob solgte vores bolig under 1 uge til en pris som var højere end udbudsprisen, det er et fantastisk resultat.”

 • Salget er gået over al forventning og til vores fulde tilfredsstillelse

  ”Jeg vil gerne i forbindelse med salget af Rosenholmvænget 24, sige mange tak for et rigtig godt samarbejde. Ejendommen blev sat til salg omkring 1. september og allerede efter en uge var der den første fremvisning, og der har været flere efterfølgende. Du har i den forbindelse sørget for al kontaktet til min lejer og aftalt mht. fremvisningerne. Har også i forbindelse med salget været meget glad for vores ligefremme måde at kommunikere på. Ejendommen er solgt med et lille nedslag i prisen som aftalt. Salget af Rosenholmvænget er gået over al forventning og til vores fulde tilfredsstillelse. Skulle vi mod forventning få brug for en ejendomsmægler igen, vil vi til enhver til kontakt dig”.

 • Alle havde styr på tingene

  ”Vi har gennem home Odense Nord solgt vores hus på kun en måned. Vi har fra start til slut i processen følt os meget trygge og velinformeret. Der blev lagt en rigtig god salgsstrategi for salget af vores hus. En strategi, der gjorde, at vi fik solgt hurtigt, og samtidig fik en pris for huset, som lå højere end andre mæglere ville udbyde til. home Odense Nord havde fingeren på pulsen ift. markedet og området. Alle i teamet omkring vores hussalg var utrolig flinke, og uanset hvem vi havde kontakt med, så følte vi, at de var godt inde i sagen og havde styr på tingene. Jeg vil klart vælge home Odense Nord næste gang, jeg skal bruge en mægler - og jeg vil til hver en tid anbefale dem til andre.”

 • Huset solgt på små 14 dage

  ” Jeg kan på det varmeste anbefale home Odense Nord ved køb og salg af ejendom. Først i september (2017) blev mit hus sat til salg - med home Odense Nord som ejendomsmægler, og mandag d. 18 september skrev jeg og køber under på salgsaftalen. Huset var altså solgt på små 14 dage, men selv om det gik så stærkt, har jeg på intet tidspunkt savnet information og indsigt i forløbet - jeg er i hele processen blevet informeret, hvilket jeg er meget tilfreds med. Efter underskrift af købsaftalen er det home Servicecenter, der tager over, og der er her tilknyttet en fast kontaktperson, hvis man har spørgsmål, også her er man rigtig godt informeret om forløbet. Så jeg står her efter salget tilbage med følelse af, at jeg valgte den rigtige mægler til at stå for salget af mit hus”.

 • Tak for en super god behandling

  ”En rigtig dejlig oplevelse med en salgsmand, der ved, hvad han har med at gøre. Det har været en fornøjelse af komme ned på kontoret til et venligt, smilende personale. Tak for en super god behandling.”

 • home har leveret et fantastisk stykke arbejde

  "Det er en stor beslutning at skulle rykke teltpælene op, flytte sin familie og sælge sit hus. Da beslutningen først var taget, var det afgørende for os, at hussalget gik hurtigt og helst til den rigtige pris. home Odense Nord har leveret et fantastisk stykke arbejde. Fra starten var home energiske, gode til at melde hurtigt tilbage ved fremvisning og på alle måder top professionel. Vi har følt os i de bedste hænder og kan varmt anbefale home Odense Nord, når I skal sælge hus!".

 • Vi følte os i trygge hænder

  "Som førstegangs huskøber, har Andreas gjort et stort indtryk på os begge. Han var meget imødekommende og gav os den tid og plads, vi havde brug for, både under fremvisningen, men også senere i forhandlingerne i forbindelse med huskøbet. Vi følte os trygge i hans hænder og han var altid tilgængeligt selv efter arbejdstid og i weekenderne. Alt i alt havde vi en meget god oplevelse, og vi vil til en hver tid gladeligt anbefale ham".

 • Solgt til prisen på kun 3 uger!!!!

  "For at spare penge forsøgte vi, til at starte med, at sælge vores hus selv via sociale medier og o.a. Det lykkes os desværre ikke at finde interesserede købere. Så vi måtte, på anbefaling fra venner, kontakte Jacob Dall, home Odense Nord. De tog straks vores sag, og inden vi havde set os om, var der taget billeder, huset var online og der blev øjeblikkelig booket fremvisninger. Det resulterede, allerede efter 3 uger, i et salg. Solgt til prisen. PÅ 3 UGER !!!! Med tanke på suveræn kommunikation, lynhurtige tilbagemeldinger, indtryk af ærlighed og oprigtig interesse, kan vi varmt anbefale andre at benytte home Odense Nord".

 • Tak for fin indsats ved salg af rækkehus

  "Jeg vil gerne takke home Odense Nord for en rigtig fin indsats omkring salget af mit rækkehus. På blot 14 turbulente og nervepirrende dage viste I, hvor kompetente I er! Tak for det".

 • Vi har absolut været tilfredse

  "Vi har absolut været tilfredse med hele salgsforløbet. Selve salget gik meget hurtigt, så her klager vi ikke, og lidt sjovt, at anden gang jeg bruger home som mægler er ejendommen solgt indenfor en uge.... :-) Det vi især har nydt, har været den respekt, I har udvist overfor vores bolig. Vi har følt, I har forstået, at det ikke “bare” er et hus I sælger, men et hjem som vi har følelser omkring. At det derudover også er lykkedes at skrue en handel sammen på nogle betingelser, som sikrede, at vi kom godt videre til vores næste bolig er kun et ekstra plus....Vi har været godt tilfredse siden vores indledende møde, og både salgsproces og efterbehandlingen fra servicecentret har været helt i top. Så vi anbefaler absolut jer og home kæden generelt".

 • Professionel og målrettet indsats

  "I forbindelse med hussalg har jeg hos home Odense Nord oplevet en yderst professionel og målrettet indsats. De har udvist loyalitet, personligt engagement, været informative samtidig med at de har haft et fin menneskekundskab. Der har været respekt i forhold til hjemmets betydning og stort kendskab og interesse til husets og områdets muligheder. Det har for mig skabt tryghed og tilfredshed fra start til slut. Jeg kan klart anbefale home Odense Nord ved ethvert hussalg".

 • Hurtig respons og hurtigt salg

  Hurtig respons og hurtigt salg. Meget tilgængelige og så har jeg været meget tilfreds med modtagelsen.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller