home Nordfyn

Luk åbningstider

Velkommen hos home Nordfyn - din lokale ejendomsmægler

Velkommen hos det stærke home Nordfyn

Fra vores flotte forretning på en af Otterups mest synlige beliggenheder har vi samlet alle vores kompetencer og opruster mandskabsmæssigt med lokale kræfter.

Vi styrker os på nogle helt væsentlige punkter med vægt på viden og know-how samt et øget og tættere samarbejde med 4 store home-forretninger i Odense.

Mangeårig erfaring

Vores mangeårige erfaring har lært os, at man umuligt kan være specialist i alt – og så alligevel: I vores nye store forretning har vi nemlig både specialister i salg af boliger i Otterup og omegn, Bogense og omegn, Søndersø og omegn og ikke mindst specialister i salg af fritidshuse.

Vi har konstant fokus på uddannelse og sørger for altid at være fuldt opdaterede. Det betyder en tryg bolighandel for dig med et højt fagligt niveau.

Mange markedsføringsmuligheder

Vi er en del af home-kædens landsdækkende netværk, og vi har stor glæde af vores køberkartotek. Vi markedsfører os i de lokale medier samt på internettet og facebook. Det sørger for den bedste synlighed, når dit hus eller sommerhus skal sælges – og dermed det bedst mulige salg.

Vi sætter en ære i at betjene vores kunder til deres største tilfredshed.

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at vise forskellen, når du vælger home Nordfyn.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Ejendommen blev solgt på blot 3 måneder

  "Tusind tak for hjælpen med salg af vores ejendom. Især har vi været glade for respekten af vores arbejde gennem 24 år, og som I også gjorde godt opmærksom på ved fremvisningerne. Ejendommen blev solgt på blot 3 måneder, og stort set alt papirarbejde stod I for. Dejligt, da der er nok andet at tænke på. Tak for jeres måde at være på".

 • Super kompetent og kvikt sommerhussalg

  "Kompetent, engageret og imødekommende ejendomsmægler, som var velforberedt fra 1. fremmøde. Lydhør og modtagelig overfor sælgers idéer, og god til at vende tilbage, selv om det var senere end butikkens lukketid. Havde ligeledes gode løsningsforslag til de forskellige ting, og var god til at gennemgå og forklare alle papirer og attester, således at man som menig mand følte at både mægler, men også én selv havde overblik over tingene. Hele team home Nordfyn er utrolig imødekommende, hjælpsomme og kompetente. Super kompetent og kvikt sommerhussalg!".

 • Tryghed og god information undervejs

  "Grundig gennemgang af sagsforløbet, tryghed og god information undervejs. Venlige og dygtige mæglere".

 • Vi følte os trygge fra start til slut

  "Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet, hvor vi har følt os trygge fra start til slut. Vi har igennem hele forløbet være informeret og har derfor været glade for at arbejde sammen med jer. I gav os en ærlig og realistisk pris fra start, således at vi kunne få vores sommerhus solgt. Alt i alt et trygt sommerhussalg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller