Menu

home Ringe

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ringe

home Ringe består af et dynamisk team af mænd og kvinder. Vi har adskillige års erfaring med boligsalg på Midt- og Sydfyn.

Vi er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, som har et tæt samarbejde på tværs af landet. Dette tætte samarbejde får du fordel af, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig.

Vi kender naturligvis området omkring Ringe særdeles godt, og vi har på den baggrund et solidt kendskab til skoler, institutioner, fritidstilbud, indkøbsmuligheder mm.
Vores lokalkendskab får du fordelen af ved prisfastsættelse og vurdering af din bolig, og ligeledes får du fordelen af vores stærke kædesamarbejde i forbindelse med markedsføring af boligen. Her tilbyder vi markedsføring online og ligeledes i trykte medier.

Mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Ringe og med en høj faglig ekspertise blandt vores ejendomsmæglere gør, at vi er specialister inden for alle aspekter i en bolighandel.

Vi stiller en dygtig køberrådgiver til rådighed i vores forretning. På den måde kan du få rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Denne rådgivning kan være en stor hjælp, og ikke mindst en stor tryghed for dig, i forbindelse med et boligkøb. Her kan vores køberrådgiver være dig behjælpelig med gennemgang af alle dokumenter, give dig et økonomisk overblik og ikke mindst vurdere din købspris m.m.

Find drømmeboligen her på siden eller besøg vores boligudstilling i forretningen i Algade 15. Vi har villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, helårsgrunde samt landejendomme til salg i bl.a. Ringe, Årslev, Sdr. Nærå, Kværndrup, Gislev, Ryslinge, Nr. Søby, Nr. Lyndelse, Espe m.fl.

Vores ejendomsmægler står klar til at rådgive dig. Ring derfor til os i dag.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo