Menu

home Ejerlejlighedsbutikken

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ejerlejlighedsbutikken Odense

Velkommen til home Ejerlejlighedsbutikken – din lokale ejendomsmægler i Odense

Overvejer du at købe eller at sælge bolig? Så er home Ejerlejlighedsbutikken den helt rette ejendomsmægler til opgaven. Vores team består af kompetente og erfarne ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe din bolighandel sikkert i hus. Vi beskæftiger os udelukkende med salg og vurdering af ejerlejligheder, ideelle anparts- og andelsboliger. Vi er derfor specialister inden for ejerlejligheder, villalejligheder og andelsboliger.

Gennem årene har vi oparbejdet en solid erfaring inden for bolighandel af disse boligtyper i lokalområdet. Vi dækker hele Odense, og især Skibhuskvarteret, Hunderupkvarteret, havnen, samt Studiebyen. Her har vi mange spændende og lækre boliger til salg. Find din drømmebolig på home.dk eller se vores mange boliger, vi har til salg i boligforretningen på Vestergade 10 i Odense C. I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt efter kun 2 fremvisninger

    "Jeg har gennem hele salgsforløbet af min lejlighed følt, at jeg og min lejlighed var i gode hænder ved Jonas. Han har gennem hele forløbet været godt forberedt, god til at rådgive, hurtig til at svare på spørgsmål og levere en passende orientering om udviklingen i processen, hvad enten det drejede sig om fremvisning eller den afsluttende fase. At han så prissatte lejligheden højest af de mæglere, som jeg havde ude og vurdere, var kun et plus, som dog havde været lige meget, hvis det ikke havde været fordi, at han kunne bakke det op ved et salg efter kun 2 fremvisninger – endda til en højere pris end hvad lejligheden var udbudt til. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jonas og home Ejerlejlighedsbutikken".

    Simon Pilegaard

  • Mægleren er troværdig, imødekommende og reel

    ” Jeg er en meget tilfreds sælger. Min home mægler Jonas Hostrup er virkelig en super mægler - troværdig, imødekommende, reel, ihærdig og et meget imødekommende væsen. Jeg kan og vil absolut anbefale Jonas til venner og bekendte.”

    Kristian Nielsen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.