home Dalum billede
 • Faaborgvej 24
 • 5250 Odense SV
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Dalum - din lokale ejendomsmægler

Hos home Dalum vil vi gerne vise, at der er tanke bag handling og handling bag tanke, når vi skal hjælpe dig godt på plads i boliglivet.
Et ord skal være et ord – høj service, grundighed og ordentlighed er vores fælles mantra.
I forretningen mødes du af et dynamisk team af dygtige medarbejdere, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel – til stor tilfredshed for vores sælgere.
Vi er imødekommende, tilgængelige og nytænkende – for os er der hverken en situation eller bolighandel der er ens.
Tilsammen har vi mange års erfaring fra både bank- og mæglerbranchen, og det ligger i vores gener og falder os naturligt, at vi hver dag vil gøre en forskel for vores kunder.

Vores fælles hjemmebane

Nogle er barnefødt hér, mens andre er tilflyttere. Af den grund har vi et stort lokalkendskab til Odenses Sydvestlige bydel, da det ikke kun er et sted vi går på arbejde i, men også er et område vi har hjerte for og som interesserer os. Det er her vi, vores familier, omgangskreds og netværk er bosiddende.
Det indgående lokalkendskab gør os til specialister i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet. Dette gælder også når vi skal sælge både bolig og område ind over for potentielle købere. Vi er møder altid velforberedt op til alle opgaver.

Hos home Dalum har vi mange attraktive boliger i udbud. Vi sælger villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse samt helårsgrunde. Vores indbydende boligsortiment af udbudte ejendomme er primært beliggende i Dalum, Fruens Bøge, Sanderum, Dyrup, Bellinge, Brændekilde, Holmstrup, Hjallese, Højby, Skt. Klemens, Fangel samt det øvrige opland hertil.

home Køberrådgivning

Vi tilbyder home Køberrådgivning, når du ønsker at købe ny bolig. Vores køberrådgivere beskæftiger sig udelukkende med rådgivning af købere og vil være dit sikkerhedsnet og din forsikring, når du handler bolig hos en anden mægler. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver og se hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Odense eller på Fyn.

Kontakt os eller kig ind i forretningen

Har du lyst til at få en snak om din boligsituation, vil det glæde os at høre fra dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 42 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Yderst professionelle

  "Super kompetent og relevant information, og oplysning om handlens status gennem hele forløbet. home Dalum er både yderst professionelle og et behageligt team at samarbejde med. De bedste og største anbefalingerne herfra.

 • Tak for god service

  "Tak for god service og et godt forløb. Vi har været meget tilfredse med jer!"

 • Løbende info og tilbagemeldinger efter fremvisninger

  "Super flinke fyre der hele tiden vender tilbage med meldinger efter fremvisninger og løbende info, når der var nyt".

 • Flot og professionel sparring

  "Daniel Andersen leverede en flot og professionel sparring, rådgivning og mægleropgave".

 • Super oplevelse - vi kan klart anbefale home Dalum til andre

  "Vi har følt os godt vejledt og behandlet under hele forløbet. Super oplevelse - vi kan klart anbefale home Dalum til andre".

 • Meget betryggende

  "Meget betryggende under hele processen".

 • Købt og solgt via home

  "home Dalum afd. kan varmt anbefales. De gjorde et godt stykke arbejde med hurtigt at få solgt vores hus, samt de tog sig god tid til at forklare processen grundigt. Vi har ligeledes købt næste hus via home, dog en anden afdeling. homes digitale løsning "My Home" har fungeret meget godt for os . Det har gjort processen nemmere for os".

 • Super godt og hurtigt forløb

  "Rigtig god information hele vejen igennem salgsforløbet. Stor ros for den respekt, der er blevet udvist overfor vores barndomshjem, da huset jo har betydet rigtig meget for os. Der bliver altid ringet retur, og der udvises en fantastisk stor høflighed fra home.”

 • Perfekt service

  "Altid nemme at få fat på og super velforberedte ved både fremvisning og ved underskrivning af købsaftale. Vi vil til hver en tid anbefale home Dalum”.

 • Professionelle og kompetente

  "Professionelle og kompetente, hurtige og venlige aftaler - som overholdes. Fin service både pr. mail og ved samtaler. Kan varmt anbefales".

 • Tak for et meget hurtigt salg

  "Tak til home Dalum for et meget hurtigt salg af vores villa. Salgsmaterialet var yderst professionelt og vores forventninger til salget blev til fulde opfyldt. Vi kan på det varmeste anbefale home Dalum".

 • Vi fik den bedst mulige pris på kun 10 dage

  "Tak for jeres professionelle tilgang til salget af vores hus. Vi fik den bedst mulige pris på kun 10 dage og med hele 2 købere på samme tid. Daniel og hans team kan kun anbefales til andre potentielle sælgere derude".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller