home Skibhusvej

Luk åbningstider

Velkommen hos home Skibhusvej

Hos home Skibhusvej har vi specialiseret os i salg af villaer og rækkehuse. Vi har et stort lokalkendskab dels i vores primære områder, men også til forretningens øvrige opland.  Vores dynamiske ejendomsmæglerteam besidder mange forskellige kompetencer, der kan matche alle behov i forbindelse med køb eller salg af bolig.

Masser af boliger i det lokale

home Skibhusvej har villaer og rækkehuse til salg i mange områder, bl.a. Kochsgadekvarteret, Åløkkekvarteret, Åløkke, Centrum, City, Odense C, Bymidten, H.C. Andersen kvarteret, Gerthasminde, Munkebjerg, Munkebjergkvarteret, Agedrup, Bullerup, Lunden m.fl.

Grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Har vi vækket din interesse, er du mere end velkommen til at ringe, maile eller til at komme forbi forretningen til en uforpligtende snak med en af vores ejendomsmæglere. Uanset opgavens størrelse, forsikrer vi dig om, at din bolighandel er i kompetente og trygge hænder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores andre afdelinger i Odense

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Odense her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Begge handler foregik i løbet af 12 dage

    "Vi har nyligt solgt vores hus på Bjergskiftet og købt et andet på Egholmen. Begge handler involverede home Skibhusvej. Vi har følt os overmåde godt og professionelt behandlet. Begge handler foregik i løbet af 12 dage. Alle aftaler og papirgange foregik uden problemer, og vi vil til enhver tid opfordre andre til at kontakte home skibhusvej, hvis de ønsker at købe/sælge fast ejendom".

  • God vejledning og løbende opfølgning

    "Alle medarbejdere er yderst professionelle og kompetente. Vi er meget tilfredse, en rigtig god vejledning og løbende status/opfølgning. Det har været en fornøjelse at arbejde med Daniel og hele hans team".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller