Menu

home Svendborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Svendborg - din ejendomsmægler i det lokale

home Svendborg består af både kvindelige og mandlige ejendomsmæglere, der alle besidder en høj faglig ekspertise. Vores mæglere er bosatte i lokalområdet omkring Svendborg og har på den baggrund et virkelig godt lokalkendskab, dvs. kendskab til skoler, dagpasningstilbud, indkøbsmuligheder, foreningsliv m.m i Svendborg og på langeland.

Vi er en del af den landsdækkende home-kæde, hvor vi har et godt samarbejde med de øvrige home forretninger på tværs af landet. Vi har tre home forretninger i Svendborg, hvor du kan få kyndig rådgivning i forbindelse med din bolighandel, dog betaler du kun for ét salær.

Vi får markedsført os bredt og lokalt, dvs. vi annoncerer i lokalaviser, på de sociale medier og i lokalradio.

Find forretningen centralt i Svendborg

Vores forretning er centralt beliggende i Svendborg. Vi har dermed en god eksponering af forretningen. Der er gode parkeringsforhold uden for vores forretning således, at du nemt kan besøge os på Tinghusgade 18 og få en uforpligtende snak med vores ejendomsmægler.

I vores forretning vil vores mægler meget gerne vise dig udvalget af boliger til salg i lokalområdet Svendborg og på Langeland – så kig gerne forbi forretningen.

Få også hjælp til køb af bolig

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. 

Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i:

Vestre bydel

Nordre bydel

Strandhusekvarteret

Thurø

Tåsinge

Rantzausminde

Vindeby

Troense

Tved

På Langeland og

Øvrige steder i Svendborg-området

Vi er tilgængelige i alle ugens hverdage både i dagtimerne og om aftenen. Vi fremviser boliger i alle ugens dage. Så kontakt os allerede i dag, hvis vi skal fremvise en bolig for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo