Menu

home Svendborg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Svendborg - din lokale ejendomsmægler i Svendborg

Hos home Svendborg hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Svendborg er et stærkt mægler team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde blandt vores tre forretninger på Sydfyn gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, ro og plads til dit boligsalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Svendborg, men betragter hele Sydfyn som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Svendborg Vest, Svendborg Øst, Svendborg Nord, Strandhusekvarteret, Klampenborgkvarteret, Thurø, Tåsinge, Rantzausminde, Vindeby, Troense, Tved, Ollerup, Skårup eller Skårupøre.

Solgt eller Gratis

Når du hyrer os som dine ejendomsmæglere i Svendborg, er det ud fra konceptet ’Solgt eller Gratis’. Det betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på, at vi har den rette forudsætning for at sikre dig det bedste salg af bolig.

Hos home Svendborg ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger villaer, fritidshuse og landbrugsejendomme, men har du en lejlighed, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af lejligheder i hele Svendborg.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Stor tryghed i hele salgsprocessen

    "Jeg kan faktisk slet ikke rose home Svendborg nok – for hele vores oplevelse med dem har været positiv. Vi er især imponerede over, hvordan man altid tager sig tid til en grundig snak. Både før og efter en fremvisning var der en rigtig god kontakt med os, og det giver en stor tryghed i salgsprocessen. Jeg kan heller ikke undgå at blive imponeret over, hvor velforberedt Mark var allerede ved vores allerførste møde. Der har virkelig været helt styr alle papirer og alle aftaler hele vejen igennem".

  • Troværdig og personlig betjening

    "Vi valgte home i Svendborg som vores ejendomsmægler på baggrund af en god, gammeldags mund-til-mund anbefaling. Vi kendte nogen, der havde solgt gennem dem, og som var rigtig tilfredse. Det ville vi jo også gerne være, og det blev vi bestemt også. Vi har gennem hele processen, både før og efter selve salget, oplevet en meget personlig betjening, og ikke mindst en meget troværdig betjening. Det har også været positivt at mærke, hvor godt et kendskab de hos home har til købergrundlaget for huse i netop vores område".

  • Det gav god mening af vælge home Svendborg

    "home Svendborg var det naturlige valg for os, da vi skulle finde den ejendomsmægler, der skulle sælge vores hus. Det er en af de større mæglerbutikker i byen, og vi var allerede kunder hos Danske Bank, så det gav kun god mening. Da Mark og Thejs overtog butikken og dermed også ansvaret for salget af vores ejendom, kunne vi mærke, at der kom en særlig ny energi og opmærksomhed, og vi er sikre på, at det også har smittet positivt af på salget. Hele vejen gennem processen har de hos home været gode til at holde os orienteret. Der er blevet fulgt op på alle fremvisninger, og også da handlen endelig faldt på plads, fik vi en god gennemgang af, hvad der egentlig står i alle papirerne og den slags".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker