home Svendborg billede
 • Tinghusgade 18
 • 5700 Svendborg
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Svendborg - din lokale ejendomsmægler i Svendborg

home Svendborg står klar til at tage hånd om din bolighandel. Vi har et stærkt team med engagement, energi og erfaring inden for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange gør det muligt, at vi hver gang kan tilbyde dig som kunde en tæt dialog med din personlige mægler, som har ro og plads til dit boligsalg.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde IKKE har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Uvildig køberrådgivning

home Svendborg har egne køberrådgivere tilknyttet, hvilket gør, at du er sikret en personlig og stærk rådgivning hele vejen rundt om de komplekse processer i et boligkøb. Vores køberrådgivere har mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen og kan desuden hjælpe dig med prisforhandlingen og et evt. tjek om prisen på boligen du overvejer at købe matcher markedsprisen.

Lokale mæglere

Hos os er vi lokale mæglere fra Svendborg, men vi betragter hele Sydfyn og øerne som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Svendborg Vest, Svendborg Øst, Svendborg Nord, Strandhusekvarteret, Klampenborgkvarteret, Thurø, Tåsinge, Rantzausminde, Vindeby, Troense, Tved, Ollerup, Skårup eller Skårupøre.

Køberkartotek

Hos home Svendborg ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger primært villaer og fritidshuse, men har du en landbrugsejendom, andelsbolig eller ejerlejlighed, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mæglere, da vi tillige har stor erfaring indenfor disse ejendomstyper.

Kontakt os i dag

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – kom godt hjem.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 69 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Liggetiden var på under 14 dage

  ”Jeg stod alene med salget, da jeg skulle sælge mit hus på Tåsinge, og derfor har det betydet rigtig meget for mig, at de hos home i Svendborg virkelig sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen. Udbudsprisen blev ramt helt perfekt lige fra starten, og det gav et hurtigt salg – faktisk var huset solgt allerede efter første fremvisning, så liggetiden var på under 14 dage. Det hele gik bare lige efter en snor, og Nikolai fra home Svendborg skilte sig allerede ved vores første møde meget positivt ud i forhold til de andre mæglere, jeg havde været i kontakt med. Nikolai har nemlig et virkelig godt lokalkendskab på Tåsinge, og derudover var han meget behagelig at tale med og rigtig god til at forklare alle skridt i forhold til salget. MyHome-appen har også været god at have i forhold til at holde overblikket. Hele historikken over aktiviteter i forbindelse med salget ligget nemlig samlet på den, og det samme gælder alle dokumenter og al kommunikation.”

 • Vi er glade for, at vi valgte home i Svendborg

  "Inden vi besluttede os for hvilken ejendomsmægler, der skulle sælge vores hus, undersøgte vi markedet i hele det sydfynske område – og vi er glade for, at vi valgte home i Svendborg, for hele forløbet har været yderst tilfredsstillende. Vi mødte et ungt og meget energisk team, som samtidig havde et godt kendskab til vores lokalområde. Alle aftaler blev nøje overholdt, og vi havde gode statusmøder i den periode, hvor vores hus var til salg. Det betød også meget, at vi på appen ”My home” løbende kunne følge aktiviteten omkring salget. Der var virkelig kompetent sagsbehandling hele vejen igennem og altid god, venlig service, uanset hvem vi var i kontakt med på kontoret i Svendborg. Især vil vi sende en stor tak til Nicolai Vilhelmsen, som var den gennemgående person ved salget af vores hus. Han skal især have ros for altid at være venlig og godt forberedt og for sin perfekte service". Alt i alt tænker vi tilbage på et godt og konstruktivt forløb vedrørende salget af vores hus.”

 • Trygheden og tilliden er det allervigtigste

  "Jeg har oplevet home i Svendborg som virkelig dygtige og hurtige i forhold til salget af mit hus – også når jeg sammenligner med, hvad jeg har af tidligere erfaringer hos andre ejendomsmæglere. Hos home var de også gode til at give mig rådgivning og idéer til små ting, jeg selv kunne gøre for at optimere salget – for eksempel sådan noget med lige at stille en blomst frem og den slags. Det var Mark, der stod for vurderingen af mit hus, og lige fra allerførste møde, kunne jeg mærke, at han var virkelig empatisk og meget kvalificeret. Der var flere af de andre mæglere inde over i forhold til fremvisningerne af huset, så det siger mig, at de er gode til at samarbejde om sagerne hos home, og jeg har kun haft gode oplevelser med alle, jeg har mødt. Jeg vil i særlig grad fremhæve Katja. Hun har givet mig en helt uvurderlig god støtte og tryghed igennem hele forløbet, for man kan virkelig mærke, at hun er utrolig kompetent og har styr på alle detaljer. Min mand døde i løbet af salgsprocessen, og Katja var meget forstående, hjælpsom og empatisk. Det med at lade nogen sælge sit hjem igennem 30 år er jo et stort ansvar, så trygheden og tilliden er det allervigtigste. Hos home følte jeg virkelig, at en aftale var en aftale hver eneste gang. Mæglerne mødte for eksempel altid op til den aftalte tid og var i det hele taget rigtig gode til at følge op på alt det, vi talte om".

 • Hele processen gik utrolig hurtig

  "Det var Mark Mahler fra home i Svendborg, som stod for salget af mit rækkehus, og det var en fantastisk god oplevelse. Mark var rigtig sød og god til at svare på mine spørgsmål, så jeg kan helt sikkert anbefale andre at benytte home i Svendborg, når de skal sælge. Noget af det allerbedste ved hele processen var, at den gik utrolig hurtig: Huset blev sat til salg på en onsdag, og allerede om fredagen var der fire fremvisninger. I løbet af weekenden endte der endda med at komme overbud, fordi der var to par, som var meget interesserede – og om mandagen kunne jeg så skrive under på min del af kontrakten".

 • Solgt på kun et par dage

  "Vi fik tilbud fra tre forskellige ejendomsmæglere, da vi skulle sælge vores hus i Rantzausminde, og vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte home i Svendborg til at stå for salget. Valget faldt især på home, fordi vi fra starten kunne mærke, at der var en god kemi imellem os og mægleren, som blev tilknyttet vores sag. Det viste sig tilmed også, at han selv er opvokset i området, og at hans forældre stadig bor i nabolaget, så hans lokalkendskab var virkelig helt i top. Hele processen gik da også virkelig stærkt, for huset kom på nettet en tirsdag, og allerede om torsdagen i samme uge havde vi den fremvisning, som førte til salget. Mægleren havde godt nok forberedt os på, at det kunne ske at gå hurtigt, men det var alligevel en overraskelse – af den positive slags – at det kun tog et par dage".

 • Det har været en meget positiv oplevelse

  "Mark og resten af holdet fra home i Svendborg fortjener virkelig stor ros: De er professionelle, de er effektive, og så er de rigtig gode til løbende at informere og kommunikere, når der er noget nyt – eksempelvis efter fremvisninger. Vi har prøvet at sælge vores ejendom igennem flere andre ejendomsmæglere, men home i Svendborg fik den solgt på bare fire uger, så det var rigtig dejlig, og alt i alt har det været en meget positiv oplevelse.

 • Grundige tilbagemeldinger efter hver fremvisning

  "Det, som jeg har sat allerstørst pris på som sælger, er den grundige tilbagemelding, som jeg har fået fra mæglerne hos home i Svendborg efter hver enkelt fremvisning. Jeg er også meget imponeret over, at de – trods deres unge aldre – ved så meget om, hvordan det hele fungerer også i helt gamle huse som det, jeg solgte. Det var en stråtækt bindingsværksejendom fra 1700-tallet, så der var en hel del at være opmærksom på, og man kunne tydeligt mærke, at mæglerne var helt klar til at besvare alle spørgsmål fra de interesserede købere. Da der samtidig var tale om liebhaveri, havde jeg egentlig forventet, at salget ville tage længere tid, end det gjorde, og en stor del af æren for den effektive proces kan tilskrives mæglernes ihærdige indsats.

 • Det er den bedste julegave, jeg kunne ønske mig

  "Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at få home i Svendborg til at stå for salget af min andelsbolig. Jeg gik og overvejede at kontakte en ejendomsmægler, og så hørte jeg om, at et andet hus på vejen var blevet solgt efter bare en uge ved hjælp af home i Svendborg, så det momentum ville jeg gerne gribe. Jeg udfordrede dem endda lidt ved at spørge, om de mon kunne slå rekorden – og det kunne de faktisk! Huset blev annonceret på en mandag, og allerede inden den efterfølgende weekend var omme, havde der været tre interesserede købere til fremvisning – og det blev en af dem, der overtog. At det hele endda kunne falde på plads i god tid før jul, og at jeg derfor kunne få ro i sindet, er det bedste julegave, jeg kunne ønske mig. Mæglerne hos home i Svendborg er både meget vedkommende og meget professionelle, og det har gjort, at jeg har følt mig tryg og i gode hænder under hele processen. Jeg har samtidig følt, at jeg er blevet hørt, og at vi har haft et rigtig godt samarbejde. Ud over mæglernes store indsats så vil jeg også gerne rose fotografen, som har taget nogle rigtig gode billeder, hvor det hele ser både meget indbydende og helt genkendeligt ud".

 • Mit hus blev solgt på kun 3 dage

  "Mit hus blev solgt på kun tre dage – og hvem kan ønske sig mere, når det først er sat til salg? Jeg nåede i det effektive forløb kun at være i kontakt med Mark, og lige fra vores allerførste møde var mit indtryk af ham yderst positivt. Han virkede både glad og samtidig meget professionel og seriøs, og han udpegede med det samme netop det home-spot, som jeg selv altid har tænkt på som det allerbedste sted i huset. Derudover har han været rigtig god til at holde mig orienteret igennem processen, så alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale at benytte Mark og resten af home i Svendborg, når det gælder et trygt og effektivt hussalg".

 • Mæglerskifte førte til hurtigt salg

  "De har en supergod energi og knokler virkelig for at løse opgaverne på allerbedste vis hos home i Svendborg. Samtidig er de alle sammen rigtig søde og rare at tale med, så man følger sig tryg og godt tilpas igennem hele salgsprocessen. Mark stod for salget af mit hus, og der gik kun tre uger, før han fik det solgt. Det er jeg dybt imponeret over, for min tidligere ejendomsmægler havde haft huset til salg i næsten otte måneder uden resultat. Så jeg synes, at home i Svendborg fortjener så mange roser, som man overhovedet kan få".

 • Alt har været lige efter bogen

  ”Hele oplevelsen med at købe hus igennem home i Svendborg har været til topkarakter. Vi har følt os virkeligt velinformerede igennem processen, og vi har oplevet en meget venlig atmosfære lige fra starten. Selvom alle i butikken må have travlt, er det aldrig noget, vi har kunnet mærke, når vi har talt med dem. Allerede ved fremvisningen af huset havde vi en god fornemmelse, og den fortsatte hele vejen igennem forløbet. Særligt Katjas ualmindeligt grundige gennemgang af slutsedlen var vi rigtigt glade for, men alt har simpelthen været lige efter bogen.”

 • Det har været en virkelig positiv oplevelse

  ”Det var en stor beslutning at sælge huset, men takket være den rigtig gode behandling, jeg har oplevet hos home i Svendborg, har det været en virkelig positiv oplevelse. Alle har været meget behagelige at tale med, og Mark har igennem hele processen udvist et stort engagement og en stærk tro på, at det hele nok skulle lykkes på bedste vis. Salget var overstået på bare syv uger i alt, og jeg synes samtidig, at processen føltes helt stille og rolig. Så jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale andre i min situation at benytte home i Svendborg.”

 • Stor tryghed i hele salgsprocessen

  "Jeg kan faktisk slet ikke rose home Svendborg nok – for hele vores oplevelse med dem har været positiv. Vi er især imponerede over, hvordan man altid tager sig tid til en grundig snak. Både før og efter en fremvisning var der en rigtig god kontakt med os, og det giver en stor tryghed i salgsprocessen. Jeg kan heller ikke undgå at blive imponeret over, hvor velforberedt Mark var allerede ved vores allerførste møde. Der har virkelig været helt styr alle papirer og alle aftaler hele vejen igennem".

 • Troværdig og personlig betjening

  "Vi valgte home i Svendborg som vores ejendomsmægler på baggrund af en god, gammeldags mund-til-mund anbefaling. Vi kendte nogen, der havde solgt gennem dem, og som var rigtig tilfredse. Det ville vi jo også gerne være, og det blev vi bestemt også. Vi har gennem hele processen, både før og efter selve salget, oplevet en meget personlig betjening, og ikke mindst en meget troværdig betjening. Det har også været positivt at mærke, hvor godt et kendskab de hos home har til købergrundlaget for huse i netop vores område".

 • Det gav god mening af vælge home Svendborg

  "home Svendborg var det naturlige valg for os, da vi skulle finde den ejendomsmægler, der skulle sælge vores hus. Det er en af de større mæglerbutikker i byen, og vi var allerede kunder hos Danske Bank, så det gav kun god mening. Da Mark og Thejs overtog butikken og dermed også ansvaret for salget af vores ejendom, kunne vi mærke, at der kom en særlig ny energi og opmærksomhed, og vi er sikre på, at det også har smittet positivt af på salget. Hele vejen gennem processen har de hos home været gode til at holde os orienteret. Der er blevet fulgt op på alle fremvisninger, og også da handlen endelig faldt på plads, fik vi en god gennemgang af, hvad der egentlig står i alle papirerne og den slags".

 • Jeg kan kun give home Svendborg mine varmeste anbefalinger.

  "De er altid yderst professionelle og meget velforberedte. Den helt rette pris blev sat lige fra start, og det viser virkelig, at mæglerne kender markedet og området til fingerspidserne. Man fornemmer tydeligt, at home Svendborg har et stærkt team med en rigtig god energi. De er unge, de er friske, og de har et engagement, der virkelig brænder igennem. Det oplevede vi blandt andet ved, at de ringede til os lige efter hver eneste fremvisning, så vi altid var helt klar over, hvordan salgsprocessen skred frem."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller