home Ejby-Aarup billede
 • Algade 8
 • 5592 Ejby
Luk åbningstider

Velkommen hos home Ejby-Aarup

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Ejby & Aarup, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel i Ejby og omegn for dig.

Gennem vores store netværk arbejder vores ejendomsmæglere i home Ejby-Aarup hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme. Vores mission er, at gøre vores kunder glade og skabe størst mulig værdi for dig. Ikke mindst bestræber vores mægler sig på, at give dig størst mulig tryghed gennem din bolighandel.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger i områderne omkring Ejby før nogen andre.

Find din nye bolig her på home.dk eller besøg vores mæglere i home Ejby-Aarup. Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen og få en uforpligtende snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine boligønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 58 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for en meget fin behandling

  "Herfra skal også lyde en stor tak til til Arne Blomstrøm og medarbejdere for en meget fin behandling. Vi kan varmt anbefale jer til andre, der står og skal sælge hus".

 • Virkelig god service og engagement

  ”Jeg synes, det har været meget professionelt og et rigtig godt forløb, der er blevet taget fat i de ting vi havde. Der skal lyde en stor tak til Rikke, som har gjort et stort stykke arbejde i at få enderne til at mødes med sælger”.

 • På ca. 6 uger var det hele på plads

  "Onsdag den 15. januar var jeg i Ejby og underskrive aftalen, og den 6. februar blev huset fotograferet og sat på nettet ca. den 15. februar. Den 25. marts var 3. og sidste fremvisning - 4. april underskrives købsaftalen. Bedre kunne det ikke gøres. Det som jeg har været bedst tilfreds med fra home i Ejby, Jesper Blomstrøm, er den gode orientering/information, og et godt varsel før de tre fremvisninger, samt en god forhandlingsproces ved salget".

 • Huset var rigtig prissat

  "Jeg vil bare gerne sige både Arne og Jesper tak for et godt stykke arbejde med at sælge vores hus. Det blev solgt på 3 uger - det var prissat helt rigtigt, og der blev lavet et flot salgsmateriale, der virkelig kunne vække appetitten. Vi har hele vejen igennem følt os velinformeret og følt, at vi som kunder har været i centrum".

 • Tilfredse købere og sælgere

  Sælgere: ”Vi kan kun sige, at Rikke og alle hos home i Ejby er hjælpsomme og nemme at snakke med.” Købere: ”Vi har gennem hele forløbet været yderst tilfredse. Mødet med Rikke Svensson var behageligt og afslappende. Helt nede på jorden, men alligevel helt professionelt!”

 • Super stykke arbejde

  ”Tusind tak for et helt igennem fantastisk hus-køb. Vi har været så heldige, at det lige var jer, som havde vores drømme-bolig til salg. Det hele har været meget let, og I har været utrolig hjælpsomme. Der skal lyde et kæmpe tak til jer alle i home Ejby, men specielt til Rikke, som var 'vores' mægler, og som har gjort et super stykke arbejde!".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller