Menu

home Støvring

Luk åbningstider

Velkommen hos home Støvring - din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Støvring, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige ejendomsmægler. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel for dig.

Stærkt lokalt kendskab

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt. Vi kender boligmarkedet i Støvring som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til både skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab omkring Støvring ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Vores ejendomsmæglere er specialister i alle faser af en bolighandel. De er veluddannede og har mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Støvring. Når du handler med os, er du derfor sikker på at få en tryghed i din bolighandel.

Bedste kundeservice og et effektivt salg

Vores mæglere bestræber sig på, at give dig den bedste kundeservice og et effektivt salg. Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Find din nye bolig her på home Støvrings hjemmeside eller besøg os på Facebook eller i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller