home Thisted billede
 • Asylgade 17
 • 7700 Thisted
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aalborg Vejgaard v/ Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund

Velkommen hos home Thisted

home Thisted er din lokale mæglerforretning, med mange års erfaring med salg og vurdering af ejendomme i hele Thy og på Mors.

Teamet består af:

- Indehaver, ejendomsmægler & valuar, Jens Kjærsgaard

- Ejendomsmægler, Claus Skammelsen

- Ejendomsmægler, Tobias Bruun Kvejborg

- Sagsbehandler, Mette Kanstrup Madsen

- Trainee, Beate Søndergaard Lynge

Det er et energisk og engageret team, som forstår at det kræver grundighed og hårdt arbejde, for at være i stand til at levere et godt stykke mæglerarbejde, for både købere og sælgere. Denne holdning har medført, at kundetilfredsheden hos kunderne er høj, og salgstiden for ejendommene er kort.

Så uanset om du skal sælge eller købe i Thisted, Klitmøller, Vorupør, Hanstholm, Sennels, Sjørring, Østerild, Nors eller resten af Thy og Mors, så er du meget velkommen til at kontakte home Thisted.

Stærk og individuel markedsføring, såvel lokalt som nationalt

Hos home Thisted bliver din bolig meget synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Der kan forventes en ærlig og relevant sparring med sælgere og købere, og dette er med til at sælger hurtigt kan få solgt, og at køber kan finde netop den ejendom, som opfylder ønskerne og behovet.

Såvel købere som sælgere, er altid velkommen til at kontakte teamet for en uforpligtende boligsnak. Også uanset om et salg eller køb er aktuelt på nuværende tidspunkt, eller først er aktuelt på længere sigt.

Kontakt os i dag og få gang i dit boligsalg

Kontakt home Thisted allerede i dag på telefon 96182525, og hør hvad home Thisted har at byde på – alle 5 medarbejdere står klar til at hjælpe dig trygt igennem salgs- eller købsprocessen.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 108 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi fik solgt på kun ca. 2 uger

  "Vi har været rigtig glade for samarbejdet med home Thisted i forbindelse med salget af vores ejendom på Kanalvej 7, 7700 Thisted. De fik solgt på kun ca. 2 uger! Vi vil varmt anbefale home Thisted til alle".

 • Solgt på kun 2 uger

  ”Jeg havde haft huset til salg hos et andet mæglerfirma uden held. Derfor var jeg rigtig glad for, at home Thisted fik det solgt på blot 2 uger. Tak til home Thisted for et godt samarbejde og et hurtigt salg”.

 • home er for mig stedet, hvor man handler hus

  ”Når man skal sælge sit hus, er det helt afgørende, at din mægler orienterer dig grundigt både før og under salget. Der skal være rene linjer, høj troværdighed og solid faglig indsigt. Alle tre dele oplevede jeg ved home i Thisted lige fra første færd, så salget blev en meget positiv oplevelse. Så jeg var ikke i tvivl, da jeg skulle finde min nye bolig. På to uger var en ny handel gennemført og jeg havde købt en villa, der opfyldte stort set alle de krav, jeg havde nævnt over for mægleren. Så home er for mig stedet, hvor man handler hus.”

 • Professionelle hele vejen igennem

  "Jeg vil gerne sige tak for et fantastisk samarbejde. I har virkelig været professionelle hele vejen igennem og været gode til at give feedback ved fremvisninger og holde os opdateret med salget. Alt i alt vil vi helt klar anbefale andre at bruge home i Thisted".

 • Prisen blev sat realistisk

  "Vi har haft home i Thisted som mæglere, da vi skulle sælge vores hus i Nørhå. Og det har været et meget godt samarbejde. Prisen på huset blev sat realistisk, og på nær et lille afslag holdt den. Der var gennem hele forløbet en god dialog og sparring mellem mægler og os om, hvordan vi skulle gribe tingene an. Claus (mægler) har været en kæmpe hjælp, opmuntring og støtte, når vi var ved at tabe modet. Han har været til at få fat på gennem hele forløbet. Vi har oplevet at home Thisted er gode til at sparre med hinanden for at finde den bedste løsning på de udfordringer, der kommer undervejs. Vi kan varmt anbefale home Thisted, hvis I skal sælge jeres hus".

 • Solgt i løbet af 1 måned

  "Jeg har været meget glad for den service, jeg har fået fra home, da jeg skulle sælge mit hus. Jeg gik derind, og i løbet af 1 måned blev huset solgt. For mit vedkommende er det kanon, og det er nemt at få alle oplysninger, man har brug for, og det gør de med et stort smil. Jeg siger tusind tak for en kanon service".

 • Vil til enhver tid anbefale home Thisted

  "home Thisted har solgt vores landejendom på ca. 3 mdr. og til den fastsatte pris. Vi har været meget tilfredse med home Thisted og giver den uden forbehold det højeste antal stjerner. Venligt og imødekommende personale og en speciel TAK til Claus, som har været en stor hjælp og støtte gennem hele processen. Vi vil uden tvivl benytte home Thisted, hvis vi igen skal sælge og vil til enhver tid anbefale home Thisted til venner og bekendte - har faktisk allerede gjort det".

 • Solgt til den aftalte pris

  "Vi valgte home Thisted til at hjælpe os med at sælge en andelsbolig i Thisted. Vi synes, samarbejdet gik rigtig godt, og vi fik solgt boligen på blot 8 dage. Det var ikke kun et hurtigt salg, men det var også til den aftalte pris. vi takker for samarbejdet og kan kun anbefale home Thisted til andre, der skal sælge deres bolig".

 • Tak for god behandling igennem hele salgsprocessen

  ”Tusind tak for god behandling igennem hele salgsprocessen til home. Huset blev solgt hurtigt og jeg vil gladelig anbefale home Thisted til enhver, der skal sælge".

 • Hurtigt salg igennem home Thisted

  "Tusind tak til home Thisted for et hurtigt salg af vores forældres hus. Mange tak for et godt samarbejde! Vi vil klart anbefale andre kunder at benytte home Thisted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller