Menu

home Thisted

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Thisted

home Thisted er din lokale mæglerforretning, med mange års erfaring med salg og vurdering af ejendomme i Thisted, Klitmøller & det resterende Thy. Teamet består af 4 engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder med køb & salg af mange forskellige ejendomstyper i Thy området. Det er et energisk og engageret team, som forstår at det kræver grundighed og hårdt arbejde, for at være i stand til at levere et godt stykke mæglerarbejde, for både købere og sælgere. Denne holdning har medført, at kundetilfredsheden hos kunderne er høj, og salgstiden for ejendommene er kort. Vi er den stærkeste mægler i Thisted, Hanstholm, Klitmøler og resten af Thy.

Vi arbejder bl.a. som ejendomsmægler i Klitmøller og flere af vores ejendomsmæglere har solgt sommerhuse og boliger i både Klitmøller, Hanstholm, Vangså og de øvrige sommerhusområder i Klitmøller.

Hos home Thisted bliver din bolig meget synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Der kan forventes en ærlig og relevant sparring med sælgere og købere, og dette er med til at sælger hurtigt kan få solgt, og at køber kan finde netop den ejendom, som opfylder ønskerne og behovet.

Såvel købere som sælgere, er altid velkommen til at kontakte teamet for en uforpligtende boligsnak. Også uanset om et salg eller køb er aktuelt på nuværende tidspunkt, eller først er aktuelt på længere sigt.

Kontakt home Thisted allerede i dag på telefon 96182525, og hør hvad home Thisted har at byde på – alle 4 medarbejdere står klar til at hjælpe dig trygt igennem salgs- eller købsprocessen. Uanset om du skal købe eller sælge bolig i Klitmøller, Thisted, Hanstholm eller andre steder i Thy, så er vi lokale mæglere i området og vores ejendomsmæglere kender områderne i Thisted, Klitmøller, Hanstholm og Stenbjerg bedst.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt til den aftalte pris

  "Vi valgte home Thisted til at hjælpe os med at sælge en andelsbolig i Thisted. Vi synes, samarbejdet gik rigtig godt, og vi fik solgt boligen på blot 8 dage. Det var ikke kun et hurtigt salg, men det var også til den aftalte pris. vi takker for samarbejdet og kan kun anbefale home Thisted til andre, der skal sælge deres bolig".

  Jette Bjørndal

 • Solgt på kun tre uger

  "Mit hus blev solgt på kun tre uger og home har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Jeg giver dem top karakter, både for hus salg og for deres venlighed".

  Lone Blåbjerg Andersen

 • Hurtigt salg igennem home Thisted

  "Tusind tak til home Thisted for et hurtigt salg af vores forældres hus. Mange tak for et godt samarbejde! Vi vil klart anbefale andre kunder at benytte home Thisted".

  Jørgen, Peter & Kristian

 • Den gode historie

  "Tak for hjælpen! - Min varmeste anbefalinger til home Thisted, som seriøs samarbejdspartner i forbindelse med salg af mit hus. Jeg synes, de viste stor forståelse for mit behov. Jens fra home Thisted fik mit hus solgt, efter en ihærdig indsats".

  Karina Schuster

 • Tak for god behandling igennem hele salgsprocessen

  ”Tusind tak for god behandling igennem hele salgsprocessen til home. Huset blev solgt hurtigt og jeg vil gladelig anbefale home Thisted til enhver, der skal sælge".

  Linda Saaby

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.