Menu

home Sæby - Læsø

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sæby-Læsø

Hos home Sæby – Læsø arbejder vi 24/7 med bolighandel. Vi har et stort markedsområde og formidler køb og salg af landejendomme, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde m.m.

I vores flotte nyindrettede forretning på Vestergade 43 i Sæby bliver du mødt af et udadvendt personale, som alle er fagligt dygtige. Vores ejendomsmæglere er lokale, derved har de en stor berøringsflade og et stort lokalkendskab. Hos home Sæby- Læsø har vi ikke mindst stor erfaring med boligsalg i Danmark men også i Norge.

Når du henvender dig til os, garanterer vi et professionelt boligsalg. Vi gør et effektivt salgsarbejde - vi er kort fortalt supersælgere.

Vi har en bred og synlig markedsføring, vi har løbende annonceringer i Norge, og vi laver flotte boligvideoer m.m. Din bolig bliver på den måde flot præsenteret og synliggjort overfor mange interesserede købere, hvilket fremmer salget.

Hos os finder du den rette ejendomsmægler til professionelt salg af boliger. Vi tilbyder et stort køberkartotek, som dækker hele boligmarkedet. Køberkartoteket kan du med fordel tilmelde dig online, herved får du tilsendt mails direkte til din indbakke med boliger, der passer til dine ønsker og behov.

Se også byens flotteste boligudstilling i vores forretning. Vi har bl.a. boliger til salg i: Dybvad, Flauenskjold, Sæby Nordstrand, Sæby Havn, Præstbro og Voerså. Vi glæder os til at se dig i forretningen.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo