home Frederikshavn billede
  • Parallelvej 27
  • 9900 Frederikshavn
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Velkommen hos home Frederikshavn

Hos home Frederikshavn bestræber vi os altid på, at vores kunder får en kundeoplevelse i særklasse, af den grund har vi høj kundetilfredshed. Vi er altid nærværende over for vores kunder, vi lytter til dine behov og vægter den personlige dialog højt således, at du føler dig i trygge hænder.

Topprofessionelle ejendomsmæglere

Vores ejendomsmæglere har et højt uddannelsesniveau, du bliver derfor mødt af fagligt dygtige medarbejdere, hvad enten du vælger at sætte din bolig til salg hos os, eller at vi skal hjælpe dig med at finde drømmeboligen.

Stort lokalkendskab

Vi har et stort netværk i lokalområdet, som du får fordelen af, når vi skal sælge din bolig. Ligeledes har vi et fantastisk godt kendskab til boligmarkedet i Frederikshavn. Vi kender derfor til kvaliteterne ved Grønlandskvarteret, Sindallund, Sønderjyllandskvarteret, Atletikkvarteret og Bangsbostrand.

I home har vi særligt uddannede ejendomsmæglere, der kun beskæftiger sig med at rådgive købere. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning. Vi kan derfor hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til boligkøbet.

Kontakt os i dag, eller kig forbi forretningen

Kontakt home Frederikshavn, hvis du går i købs- eller salgstanker. Du kan ringe til vores ejendomsmægler på tlf.: 96202727 eller, du kan komme forbi forretningen på Danmarksgade 30.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 77 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Solgt via køberkartotek

    "Vi havde gået i salgs tanker længe, så da home søgte et hus i en prisklasse der matchede vores kontaktede vi dem. Der gik kun 5 uger så var huset solgt, til et par i homes køberkartotek. home har ydet en fantastisk service og vejledning. Da købsaftalen skulle underskrives var home så fleksible og søde, at komme ud på sygehuset, hvor vi var indlagt med vores leukæmi ramte søn, så vi kunne få papirerne underskrevet. Det er da service på højt plan. Så kun meget rosende ord til TEAM HOME FREDERIKSHAVN".

  • Købt og solgt på 1 uge

    "Vi havde længe ønsket at købe et andet hus. Så da home fik drømmehuset til salg besluttede vi, at nu skulle det være! Vi skulle dog lige have solgt vores eget hus først. home blev kontaktet for en realistisk vurdering og et hurtigt salg og fandt straks en køber til vores hus fra Køberkartoteket. I løbet af godt en uge havde vi både købt drømmehuset og solgt vores eget! Det er, hvad der sker, når man handler igennem home Frederikshavn".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller