home Esbjerg - Strandbygade

Luk åbningstider

Velkommen hos home Esbjerg

Når du vælger home Esbjerg som din ejendomsmægler, kan du være sikker på, at vi arbejder intensivt på at sælge din bolig. Vi har et meget stort køberkartotek, og vores ejendomsmæglere er de mest sælgende i Esbjerg – vi sælger næsten dobbelt så meget som vores nærmeste konkurrent.

Desuden er vi er blandt de mæglere, der giver mindst i afslag, samtidig med at vi har nogle af de korteste liggetider på vores boliger. 

Mange attraktive bolig til salg

Hos home Esbjerg har vi mange attraktive boliger til salg. Hos os finder du villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, fritidsboliger, og landejendomme til salg i Esbjerg, Varde, Bramming og Ribe, samt nærområderne til disse byer, som inkluderer Hjerting, Solbjerg, Marbæk, Fourfeldt, Sædding m.fl.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Varde, Bramming og Ribe – alle fire forretninger arbejder tæt sammen om din bolighandel, men trods det betaler du kun for ét salær. Hos os arbejder vi med konceptet ”solgt eller gratis”.

Dvs. du har ingen udgifter til fotograf, opstartspakke, osv. Du betaler først i det øjeblik, at handlen er i hus.

home køberrådgivning

Vi har køberrådgivere i en af vores afdelinger. Det betyder, at du kan få en professionel rådgivning, hvis du har brug for hjælp til dit boligkøb. Vores køberrådgivere er ejendomsmæglere med en særlig uddannelse i at rådgive købere.

Kontakt os i dag - eller kig ind forbi forretningen

Vi står klar til at assistere dig i både salg og køb af bolig. Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige og passionerede ejendomsmæglere omkring din bolighandel.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for denne gang - vi ses til næste hussalg

  "Fra start har vi haft følelsen af, at vi fik professionel rådgivning fra home Esbjerg. Vi fik blandt andet sparring omkring, hvordan vi kunne forbedre huset for at få et hurtigere salg. Derudover fastholdt Marianne gennem hele salgsprocessen, at vores hus kunne sælges til udbudsprisen - hvilket det også endte med at blive. Under hele forløbet er vi blevet mødt med smil og hurtige svar fra Marianne og hendes team. Tak for denne gang - vi ses til næste hussalg".

 • Kompetent vejledning og sparring under hele forløbet

  ”Da jeg skulle sælge min lejlighed, havde jeg tre forskellige mæglere ude og give en vurdering og et bud på, hvordan den skulle sælges. De havde alle gode bud på, hvordan det skulle gøres, men jeg endte med at vælge home, og det har jeg ikke fortrudt. De ting jeg lagde størst vægt på var, at de tilbød et team der kun havde fokus på salget af lejligheder, og de tilbød en komplet pakke, hvor der ikke pludseligt skulle betales ekstra, hvis salget trak ud. Gennem hele forløbet fik jeg yderst kompetent og kvalificeret vejledning og sparring, hvilket gjorde at min lejlighed hurtigt blev solgt til en fornuftig pris. Jeg vil helt klart anbefale home til andre.”

 • Top professionel service fra home

  "Jeg oplevede yderst professionel tilgang til salg af min ejerlejlighed, desuden var den kun på nettet i 20 dage inden det første bud og så endda henover julen. Top professionel service fra home og specielt stor ros til Martin. Jeg kan varmt anbefale home Esbjerg til salg af ens bolig/lejlighed, herudover har de imponerende statistikker".

 • Godt samarbejde hele vejen igennem

  "Vores oplevelse med home er rigtig god. Vi har været glade for samarbejdet hele vejen igennem. Samt skønne Marianne der viste boligen frem og var med hele vejen igennem. God hjælp til førstegangskøbere. Nu glæder vi os bare til 1. marts 2018".

 • Solgt på ca. 1 måned

  "Super tilfreds – gode og hjælpsomme. Havde til salg hos anden mægler først og der skete der ikke meget – solgt på ca. 1 måned hos home Esbjerg".

 • Vi er blevet rådgivet i den bedste retning

  ”Som førstegangskøbere er vi blevet mødt af professionelle mæglere og rådgivet i den bedste retning. Vi har været glade og tilfredse igennem hele forløbet og kan varme anbefale home til andre".

 • Flot arbejde

  "Jeg har været rigtig glad for mit valg af home, da mit rækkehus skulle sælges. De har været professionelle og guidet mig igennem hele forløbet, når man som jeg er første gang sælger. Er sikker på, at den hurtige handel ikke mindst skyldes den brede salgsstyrke, hvor alle hos home bliver klædt på til at hjælpe handlen på vej lige fra klargøring af papirarbejdet til fremvisning af boligen. Flot arbejde i forbindelse med salget af mit hus - kan absolut varmt anbefale dem til kommende sælgere".

 • Tak for en professionel behandling

  "Vores oplevelse med home er helt fantastisk. I har givet os et rigtig godt tilbud og samtidig solgt vores lejlighed meget hurtigt. Det kunne ikke blive meget bedre. home er meget professionelle, hvilket vi sætter stor pris på. Vi er ikke andet end tilfredse. Tak for en god og professionel behandling til Martin".

 • Det har været et rigtig behageligt forløb

  ”Vi kan varme anbefale home. Vores oplevelse har været rigtig god! Der gik kort tid fra vores henvendelse til første fremvisning og til endelig køb. Det har været et rigtig behageligt forløb, og vi vil helt klart anbefale home til andre”.

 • Solgt til prisen på blot 14 dage

  "Vi valgte home, da de har byens bedste salgstal og korteste liggetider. På vores første møde med Michael og Marianne, blev vi mødt med optimisme og en reel tro på, at vores hus kunne sælges til en god pris. Efter blot 14 dage på markedet, blev huset solgt til prisen. Vi giver home Esbjerg vores varmeste anbefalinger".

 • Køb og salg gennem home

  "Har haft en fantastisk god oplevelse og, Martin skal sælge en lejlighed jeg har".

 • Godt og trygt salgsforløb

  "Vi har gennem hele salgsforløbet været glade og trygge ved at have home til at sælge vores lejlighed. Vi har mødt kompetente ejendomsmæglere og haft et hurtigt salg - efter vores ønske."

 • Skiftet til home medførte et hurtigt salg

  "Vi har haft vores hus til salg ved anden mægler i 6 mdr. inden vi valgte home. Tidligere mægler havde ca. 30 fremvisninger af vores hus, men uden at få det solgt. Da home overtog salget af vores hus, var det næsten solgt inden det nåede ud på nettet. Ved home blev vi mødt af et meget professionelt medarbejderteam, som arbejdede hårdt for et hurtig salg. Vi havde tæt kontakt til dem hele vejen, og de stod klar med at besvare spørgsmål, når vi ringede. Her under en mdr. efter vi valgte home har vi overdraget nøglerne til vores gamle hjem og kan nu nyde vores nye hjem uden at skulle tænke på salget af det gamle. Jeg kan kun varmt anbefale home til andre, hvis man tænker på at sælge sin bolig. Det er 100 % et valg man ikke kommer til at fortryde".

 • Klar besked, imødekommende og åbenhed

  "Vil vi rigtig gerne takke for et rigtig godt og professionelt samarbejde hos home Esbjerg. Efter vores første salg i 2014 var vi rigtig glade for at kunne vælge home igen i 2017. Klar besked, imødekommende og åbenhed er en god beskrivelse af vores salgsforløb. Vi vil klart anbefale home som ejendomsmægler".

 • Gennemgående en god service og positiv oplevelse

  "Vi har købt, hvad vi håber bliver drømmehuset. Som førstegangskøber, kan det være lidt af en jungle at købe hus. Men vi vil i den forbindelse give de varmeste anbefalinger af home som mæglerkæde. Velforberedte ansatte var klar med grundige fremvisninger. Hurtig respons på mobil og mail, i forbindelse med spørgsmål. Gennemgående en god service og positiv oplevelse "

 • God service under hele købsprocessen

  "Som køber er vi blevet mødt af professionelle mæglere, der har haft et bredt kendskab til markedet og ikke mindst ejendommen. Vi vil særligt fremhæve Martin Bachmann, som har ydet os en virkelig god service, hvor vi under hele købsprocessen har følt os trygge, og vores ønsker er blevet imødekommet. home - og ikke mindst Martin Bachmann - får vores varmeste anbefaling, når man som køber skal ud og finde sit drømmehus".

 • Salget gik over al forventning

  "Salget gik over alle forventninger! Professionel håndtering hele forløbet igennem, god dialog og ingen dumme overraskelser. Vi har følt os i trygge hænder og kan klart anbefale home Esbjerg".

 • Det handler om tryghed og tillid

  "Vi valgte at sætte vores hus til salg hos home, da vi kunne fornemme, at de ville gøre en ekstraordinær indsats for at sælge netop vores hus. Det handlede for os om tryghed og tillid til at home kunne sælge vores hus, istedet for blot at sætte det ind på nettet og lade tingene gå sin gang. Selve forløbet og salget har fungeret rigtig godt, og der har været god opmærksomhed fra home Esbjerg. Det endte i sidste ende også med at vi købte hus gennem dem, og enderne nåede til sidst med at nå sammen. Vores varmeste anbefalinger af home Esbjerg".

 • Fantastisk hjælp og vejledning

  "Vi har i forbindelse med vores første huskøb fået en fantastisk hjælp og vejledning af home i Esbjerg. Vi har hele vejen igennem forløbet fået god vejledning og aldrig været i tvivl om hvad næste skridt er. home i Esbjerg kan varmt anbefales. "

 • Vi følte os i gode hænder

  "Vores køb igennem home Esbjerg har været rigtig godt, og vi har været meget tilfredse med vores mægler. Han har været meget professionel og har guidet os rigtig godt i gennem købet, som førstegangskøbere. home Esbjerg var altid til at få fat på og kunne altid komme med et svar på de spørgsmål, vi måtte have. Det er fedt at have en mægler, som står klar, og som lytter til os som førstegangskøbere. Det giver stor tryghed. Vi har virkelig følt os i gode hænder hos home Esbjerg. Vi vil klart anbefale home til andre, købere såvel som sælgere. Tak for et godt samarbejde".

 • Hurtigt og yderst professionelt salg

  "Vores salg igennem home, Esbjerg er forløbet yderst professionelt hele vejen igennem. Vores hus blev solgt på 3 uger med alle vores ønsker opfyldt. Medarbejderne, uanset titel, er imødekommende og kompetente. Vi vil uden tvivl benytte home igen og anbefale dem til andre. Sidst men ikke mindst: Tak for det gode samarbejde. Vi føler os i trygge hænder og sætte pris på home Esbjergs store faglighed og venlighed".

 • Solgt på 9 dage

  "Professionel rådgivning – stor energi – home er fantastisk til at spotte de rigtige kundeemner – efter 1 åbent hus – 2 fremvisninger – solgt på 9 dage. Stor tak til Michael og home teamet fra Esbjerg".

 • Aktivitet omkring lejligheden fra dag et

  "Vi vil sige tak til Martin, sikke en professionalisme og engagement du har lagt for dagen for at få vores lejlighed solgt. Da vi valgte at tiden var inde til at sælge, valgte vi at kontakte home, så de kunne give en salgsvurdering. Fra første møde med Martin var vi ikke i tvivl om at vælge home. Fra dag et, var der et engagement, som vi er sikre på smitter af på aktuelle købere. Der var derfor aktivitet omkring lejligheden fra dag et, og der skulle ikke gå mange dage før Martin ringede om en mulig køber. Vi kan derfor klart anbefale home Esbjerg og kun sige tak for et hurtigt salg".

 • home har altid været til rådighed

  "Vi har været godt tilfreds med home Esbjerg og synes, vi har haft et godt samarbejde med Michael Jensen. home har altid været til rådighed, når vi har haft brug for at tale med dem. Vi vil gerne anbefale home til andre".

 • home er nøglen til et godt salg

  home kom og skulle vurdere vores hus. De gav os en følelse af, at vi næsten havde verdens dejligste hus, - og home var klar, ikke noget med at vente et par dage på vurderingen, nej, de havde allerede gjort deres forarbejde, så huset blev faktisk sat til salg allerede samme dag. Man er som sælger ikke i tvivl om, hvor dybt professionelle og seriøse home er. De lytter og informerer, så man virkelig har følelsen af, at man sælger sit hus i et tæt samarbejde. Netop information kan man som sælger ikke få for meget af - og det ved home, ja selv en fredag aften kl. 20.00 kontaktede home os og fortalte nyt. Vi havde faktisk så meget kontakt med home, at vi havde følelsen af, at de nærmest kun havde vores hus til salg. homes slogan er " Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler ", og det er de nu blevet. Vi har tidligere solgt hus / sommerhuse og har ikke haft nær den samme professionelle oplevelse. Vi er ikke i tvivl - home er nøglen til et godt salg - så næste gang vi skal sælge vil vi - phone home.

 • Solgt til prisen på kun 3 uger

  "Vi kan kun anbefale home. Vi har handlet igennem home to gange, og har fået professionel behandling begge gange. Sidst ved et hussalg, hvor vi solgte på bare 3 uger, og så endda til prisen. Især tak til Michael fra home Esbjerg".

 • Solgt til prisen på under en måned

  "Stor ros til home og især Martin for gennem hele forløbet at være professionel og velforberedt. Alle på kontoret hos home har været utroligt venlige og har fulgt alt op med opringninger, samt mails med grundige forklaringer og gode råd. Vi er ovenud tilfredse og home solgte vores lejlighed til udbudte pris på under en måned. Vi vil klart anbefale home og bruge jer, hvis vi får brug for at sælge igen".

 • Professionel rådgivning i særklasse!

  "Vi har 3 gange været yderst tilfredse kunder hos home Esbjerg. De to første gange i forbindelse med salg af hus og sidste gang som købere. Som sælgere oplevede vi en yderst professionel rådgivning og et flot serviceniveau fra mægleren. Vi oplevede hver gang at få en ærlig og konkret rådgivning, som vi kunne bruge i forhold til de valg, vi som sælgere skulle træffe. Tilmed oplevede vi fra hele "home-teamet" en ægte interesse for, at vores hussalg skulle lykkes. Da vi gik i gang med at lede efter et nyt "drømmehus", oplevede vi igen en meget professionel og ærlig rådgivning hos home. Vi oplevede, at mægleren ved hver fremvisning ikke alene havde detaljeret viden om hvert hus, men også kunne komme med idéer til mulige ombygninger. Vi har både som sælgere og købere følt, at vi har været i trygge hænder og kan varmt anbefale home".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller