home Herning billede
 • Dalgas Plads 7B
 • 7400 Herning
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Home ejendomsmægler i Herning

Som homes ejendomsmægler i Herning kan vi hjælpe med at indfri drømmen om at købe eller sælge din bolig. Hver eneste medarbejder hos os er kompetent, veluddannet og brænder for jobbet. Vi er stærkt forankrede lokalt og har over 35 års erfaring med køb og salg af boliger i og omkring Herning. Vi sparrer med hinanden og tilbyder derfor stor viden og rådgivning til både vores købere og sælgere.

Vi er din lokale ejendomsmægler
Lokalsamfund er vigtige, og vi engagerer os altid heri. Det afføder et stort netværk i Herning, som vi dyrker med respekt og entusiasme. På den baggrund ved vi altid, hvad der rører sig i og omkring Herning, og vi er i stand til at tilpasse os de muligheder og udfordringer, der dagligt byder sig vedr. køb og salg af boliger i Herning. Vi garanterer, at din ejendomsmægler i Herning har et stort netværk af både købere og sælgere, og vi kan desuden tilbyde adgang til Danmarks største køberkartotek via vores netværk i home.

2 butikker – 1 salær
home v. Ib Stampe & Erik Thalund ejer home i Herning og Ikast. Det betyder, at vi er 10 personer, som arbejder med salget af din bolig, og vores netværk til kommende købere er rigtig stort. Ofte flytter kunderne også fra én by til en anden. Ved et fælles ejerskab sikrer vi, at kunderne bliver fulgt sikkert videre. Så når vi sælger et hus i f.eks. Ikast, så skaber vi samtidig en kommende køber til et andet hus – måske netop dit hus?

Desuden giver det os muligheden for, at have eksperter på alle områder. Uanset om det er salg af landbrug, villa, ejerlejligheder, ideel anparter, eller andelsboliger m.m. Det er vores garanti for, at vores kunder får en god og tryg bolighandel. Jo flere interesserede kunder vi kan mobilisere, jo større er chancen for at få solgt din bolig og til den bedste pris.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 109 boliger

Nyhed

Åbent hus

Nyhed

Åbent hus

Nyhed

Åbent hus

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Seriøst, troværdigt og professionelt

  "Jeg vil med glæde anbefale Home Herning og ejendomsmægler Per Kofoed. Jeg kontaktede Home Herning for en vurdering af mit hus – og aftalte efterfølgende med Per, at huset ikke umiddelbart var til salg, men at han måtte have den “i skuffen”. Der gik kun et par uger før Per var klar med interesserede købere. Som gerne ville købe OG vente til jeg var klar til at flytte. Derfor “solgt på 0 dage” - til prisen. Og udgifter til annoncering sparet. Seriøst, troværdigt og professionelt - tak til Per og Home Herning".

 • Det har været en forrygende rejse

  "Tusinde tak for hjælpen med at få mit fars hus solgt på Susåvej 30 i Herning. Det har været en forrygende rejse, hvor vi har oplevet en utrolig professionel kommunikation mellem sælger og mægler. Kommunikationen via dronevideoer og almindelig video der ganske let og forståeligt fortæller, hvad der sker gennem hele hussalget og ikke mindst, at vi kunne ringe døgnet rundt, hvis der var tvivl ved salget. Og ikke mindst en stor cadeau til dig Per - jeg har aldrig oplevet, at en mægler har opnået at sælge samme hus 2 gange inden for 14 dage - det er virkeligt godt salgsarbejde. Så fremover når vi skal have solgt hus eller andet - så bliver det home. De forstår at sælge ens hjem.

 • Solgt til prisen på 2 dage

  "Vi havde to ejendomsmæglere inde i billedet, da vi skulle sælge vores hus og var slet ikke i tvivl, da vi valgte Per Kofoed fra ”home”, fordi han virkede meget mere seriøs og troværdig. Man følte sig ikke bare som et nummer i rækken, og han havde helt tydelig en plan for salget, men at han fik solgt huset til prisen på to dage oversteg helt vores forventninger! Tak for det Per!".

 • UTROLIGT men SANDT

  "Vi havde valgt home til at klare salget af ejendommen, hvilket viste sig at være et rigtigt godt valg. homes ejendomsmægler klarede salget på kun fire dage, til den udbudte pris og endvidere til den ønskede overdragelsesdato. Det kunne overhovedet ikke være gjort bedre - tusind tak for det HOME".

 • Solgt på 2 dage til prisen

  "Vi kontaktede home for at sælge vores hus på Storåvej 60 i Herning. Per Kofoed stod for salget af huset. Vi fik en rigtig god snak med Per og følte os trygge med det samme, fordi han talte, så vi kunne forstå, hvordan det hele skulle forløbe. Huset blev solgt på 2 dage til prisen, så vi er rigtig godt tilfredse. Vi kan virkelig anbefale Per Kofoed som ejendomsmægler".

 • Huset blev solgt på knap fjorten dage

  "Da vi skulle sælge vores hus, brugte vi en del tid og kræfter på at lave en grundig research af ejendomsmæglerfirmaer i Herning. Valget faldt på home og ejendomsmægler Per Kofoed, og han indfriede vores forventninger til fulde. Han er en dygtig og seriøs ejendomsmægler. På baggrund af sin store erfaring og viden om markedet prissatte han huset og lavede en fin salgsopstilling. Igennem hele forløbet styrede han suverænt begivenhederne, og huset blev solgt på knap fjorten dage, - og det til prisen. Vi er ham meget taknemmelige for hans indsats".

 • Det kalder jeg for hurtig ekspedition

  "Jeg er yderst taknemlig for den venlige og professionelle behandling jeg har oplevet under hele kontaktforløbet med Per fra home. Per var meget lyttende og tålmodig overfor mine spørgsmål, samt meget imødekommende omkring mine ønsker. Jeg ringede om onsdagen og bookede en fremvisning, så boligen om fredagen og mandag eftermiddag drak vi kaffe og underskrev købsaftalen. Det kalder jeg for en hurtig ekspedition! Mange tak for handlen, jeg glæder mig til at flytte ind."

 • Per solgte huset indenfor 1 uge

  "At handle med home og Per Kofoed har været en skøn oplevelse. Da vi først havde fundet og købt vores nye hus gennem Per - sørgede han for at få solgt vores hus indenfor 1 uge. Vi har hele vejen igennem følt, at Per har gjort et stort stykke arbejde for at få tingene til at lykkes - hvilket har givet os en stor tryghed".

 • Huset blev solgt til prisen ved første åbent hus

  "Da jeg pludselig skulle sælge mine forældres hus faldt valget på home som ejendomsmægler. Fra første kontakt blev der kommunikeret på et niveau, hvor jeg kunne forstå og følge med i processen. Af de ejendomsmæglere jeg forespurgte på salget hos, havde home den bedste platform. En platform som består af et stort lokalt kendskab og brug af teknologi. home fandt den rigtige pris, og huset blev solgt til prisen ved første åben hus arrangement, lige da det var kommet på markedet".

 • Solgt på en uge til prisen

  " Vi satte vores mors hus til salg, et dødsbo, hos home. Mægler Per Kofoed kom med en professionel og realistisk vurdering af huset. Det betød huset var solgt på en uge og til prisen. Vi fik professionel rådgivning og følte os rigtig godt behandlet. Alt i alt et rigtig godt samarbejde."

 • Solgt på 7 dage til prisen

  "Vi vil gerne takke jer og specielt Per Kofoed for lyn-hurtig og professionel salg af vores bolig i Kibæk. Jeres/din fremgangs måde med realistisk udbuds-pris, en pris vi var fuldt tilfredse med og fuld knald på salgs-arbejdet fra dag 1 gav virkelig pote og vi fik solgt på 7 dage, til prisen uden afslag overhovedet, det var flot. Vi vil også gerne takke Annika Nielsen for kanon god og hurtig behandling efter salget, hvor vi havde en masse forskellige spørgsmål og ting, vi skulle have på plads, og vi fik al den hjælp, vi havde brug for og altid med et smil på læben, tak for det Annika".

 • Sælgers mand 150 %

  Rie: "Min mor og jeg har haft et godt og tæt samarbejde med HOME Herning gennem Per Kofoed i det forløb vi har haft. Vi kontaktede HOME i okt. 2016, da mor måtte overveje at sælge huset efter far´s død. Da salget nærmest stod for døren i forbindelse med, at der også skulle laves ny rentetilpasning på kreditlånet, kom vi i en svær komplikation med banken. Straks trådte Per Kofoed til og ydede meget mere, end man bør forvente af en ejendomsmægler og ved underskrift af salgskontrakten havde mor sparet mellem 30 - 35.000 kr. i gebyr til banken. Yvonne: "Per - du har hele vejen igennem vores forløb givet mig en tryghed og vished om, at du var der for mig, og at hussalget skete på mine præmisser, tak for alt det ekstra, du har gjort for mig, uden betaling. Jeg fortryder ikke, at du stod for mit hussalg"

 • home var det rigtige valg

  "I forbindelse med vi satte huset til salg, havde vi besøg af en række ejendomsmæglere. Både for at sikre en realistisk vurdering, men også for at få en ejendomsmægler, vi havde tillid til. Valget faldt på Per Kofoed fra home, da han fremstod yderst kompetent, sagde tingene lige ud og havde en klippefast tro på at han kunne sælge huset til den aftalte pris. De første, som var ude og se huset efter blot et par dage på markedet, endte også med at købe det, så meget tyder på vi valgte rigtigt. Generelt havde vi en positiv oplevelse af hele salgsprocessen. Vi kan derfor kun medgive Per Kofoed og home vores varmeste anbefalinger".

 • Solgt på kun 1 uge

  "Vi vil, som meget tilfredse sælgere af vores dejlige hus, gerne medgive Per Kofoed de bedste anbefalinger. Vi følte fra det første møde, at den rette kemi var til stede, og at hans åbenlyse engagement, kunne være medvirkende til et hurtigt salg. Dette viste sig også at holde stik, da vores hus blev solgt på blot 1 uge, og det endda uden at have været annonceført i dagbladene. Vi takker samtidig Per for hans hjælpsomhed i en hektisk periode, hvor ikke alt var lige åbenbart for os".

 • Hurtigt salg

  "Allerede fra begyndelsen blev det klart, at Per Kofoed med respekt for husets indretning og byggestil så nogle gode muligheder i huset. Med baggrund i disse blev der lavet en plan for det videre forløb, hvilket meget hurtigt resulterede i et salg. Per Kofoed og home har igennem hele forløbet holdt en tæt og personlig kontakt omkring forløbet og de ting, der skulle ske".

 • Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet

  "Vi har i vinteren 2016/17 både købt og solgt hus gennem ejendomsmægler Per Kofoed hos HOME Herning. Som huskøbere fik vi en professionel og omhyggelig service, hvor vi følte os trygge og velinformerede. Efterfølgende valgte vi HOME Herning til at sælge vores andet hus, fordi Per Kofoed fremlagde en klar og veltilrettelagt plan for hussalget, som vi havde tillid til kunne gennemføres pga. Pers vedholdenhed, lange erfaring og dybdegående kendskab til Hernings boligmarked. Huset blev solgt på blot 9 dage. Både som købere og sælgere vil vi fremhæve stor fleksibilitet og indsats fra mægler. Per Kofoed stod til rådighed med fremvisninger, svar på spørgsmål, præsentation af bud og indgåelse af handel på alle tidspunkter af dagen/ugen. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet og giver hermed Per Kofoed og Home Herning vores bedste anbefalinger".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller