home Ikast

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Ikast

Ejendomsmægler Ikast

Vi samler på tilfredse kunder! Derfor har vi altid dig og dine forventninger i fokus. Lige meget, om du søger din nye bolig i Ikast, eller ønsker at sælge din bolig i Ikast, så hjælper vi dig, og vi arbejder efter mottoet "Menneske, før mægler!". Det betyder, at vi altid varetager dine interesser, vi lytter og finder de bedste løsninger til dig. Vores ejendomsmæglere i Ikast er kompetente, veluddannede og brænder for hvervet som ejendomsmæglere i Ikast. Vi sparrer med hinanden, og tilbyder derfor stor viden og rådgivning om din bolighandel i Ikast. Vi har rigtigt mange års erfaring med køb og salg af boliger i og omkring Ikast.

Lokale mæglere i Ikast og omegn

Vores lokalsamfund er vigtige, og vi engagerer os altid. Derfor har vi et stort netværk af købere og sælgere i Ikast, som vi dyrker med respekt og omtanke. vi ved altid, hvad der rører sig på boligmarkedet i og omkring Ikast, og vi er i stand til at tilpasse os de muligheder og udfordringer der dagligt opstår omkring køb og salg af boliger i Ikast.

Vi garanterer, at din home ejendomsmægler i Ikast har et stort netværk af både købere og sælgere. Derfor har vi altid har mange spændende boliger til boligsalg i Herning. Vi sælger ejerlejligheder, villaer, sommerhuse, boligprojekter, projektsalg, andelsboliger, samt fritidsgrunde og landejendomme i og omkring Ikast, Favrholt, Tulstrup, Bording Kirkeby, Grødde, Bording, Isenvad, Over Isen, Ilskov, Munklinde, Pårup og Ejstrupholm og har desuden tæt samarbejde med vores mæglere i anden butik i home Herning.

Køberrådgivning i Ikast

Skal du købe bolig i Ikast? Så tilbyder vi den stærkeste køberrådgivning i Ikast til dig, der står over for et boligkøb i Ikast. I samarbejde med vores kollegaer i home Aarhus, hjælper vi dig trygt og godt igennem dit boligkøb i Ikast. Kontakt os allerede i dag - vi tager altid gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov for køb og salg af bolig i Ikast og omegn.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 13 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Valgte home – med 30 års mellemrum – og blev ikke skuffede

  Nogle husker en god oplevelse - også selv den går helt tilbage til sommeren 1988. Sådan er det for Peter og Vivian Madsen, når det kommer til valg af ejendomsmægler. Én gang home altid home kan man sige …selv om der er over 30 år imellem parret har solgt hus. I juni 1988, faktisk lige før home-kæden blev skabt, solgte ejendomsmægler Niels Bjerregaard, fra 1989 home-mægler og direktør for hele home-kæden, parrets villa i Århus på bare en uge og fik stor ros af Vivian og Peter.De flyttede til Ikast, hvor de har boet siden, og da de for nylig skulle sælge deres villa, var de ikke i tvivl om, at det var home, der skulle have opgaven. Huset kom til salg op til jul og kort efter nytår havde ejendomsmægler Erik Thalund allerede fundet nye ejere. ”Vi valgte også home denne gang, og vi blev ikke skuffede. Vi fik solgt meget hurtigt til prisen".

 • Mægler med styr på tingenen

  "Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af ejendomsmægler Per Kofoed i forbindelse med salg af vores hus. Vi bemærkede allerede ved første møde med ham, at han ikke alene leverer et pænt og præsentabelt ydre, men også at han er yders professionel og virkelig brænder for sit job. Ingen tvivl om han går målrettet efter et salg! Noget af det vi virkelig satte pris på var, at han bemærkede rigtig mange ting ved vores hus som han synes var værd at fremhæve, det kunne vi jo så hurtigt regne ud, at det ville han så også gøre overfor potentielle købere. Derudover er han meget stærk retorisk, han er veltalende og formår at komme igennem med sine budskaber. Hans selvsikre fremtoning gør os, som sælgere trygge i at der er styr på tingene her, hvilket der så virkelig også har været hele vejen igennem. Vore hus blev solgt på tre dage, så vi kan og vil i den grad anbefale Per Kofoed til andre, som gerne vil have solgt NU og samtidig være en positiv oplevelse rigere".

 • Solgt på godt 1 måned

  "Da vi skulle vælge ejendomsmægler var det afgørende at få en realistisk vurdering og en seriøs salgsindsats. Vi følte os i trygge hænder hos home fra dag et. Vi har været meget tilfredse med den professionelle håndtering omkring salget af vores rækkehus og boligen blev solgt på godt 1 måned, på trods af, at boligmarkedet er præget af økonomisk krise".

 • Rigtig god oplevelse

  "Vi havde en rigtig god oplevelse med home og har været utrolig tilfredse med måden home har varetaget vores hussalg samt vores køb af grund på. Vi kan klart anbefale andre, at benytte home Ikast, når man skal købe eller sælge."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller