home Ikast

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ikast

Hos home Ikast stræber vi efter at være din foretrukne ejendomsmægler i Ikast/Brande kommune - og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til.

Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel for dig.

Som en del af home-kædens landsdækkende netværk når vi ud til køberne både lokalt, regionalt og nationalt.

Vi kender selvfølgelig området omkring Ikast som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Hos home Ikast er vi specialister i alle faser af en bolighandel. Det skyldes bl.a. vores veluddannede personale og ikke mindst vores mere end 15 års erfaring med salg af boliger i og omkring Ikast.

Vi har et stærkt samarbejde med home i Herning, som er med til at give dig den bedste oplevelse og service - uanset om du skal sælge eller købe bolig.

Når du handler med os, kan du være sikker på at få:

 • Tryghed i din bolighandel
 • Kundeservice i top fra dygtige ejendomsmæglere
 • Et effektivt salg - vi følger op på alle henvendelser.
 • Markedets mest synlige og effektive markedsføring - på tryk og på nettet.
 • Sammenhæng mellem det, vi siger, og det, vi gør.

Find din nye bolig her på hjemmesiden eller besøg vores udstilling i forretningen.

Uanset, om du vil købe en ny bolig eller overvejer at sætte din bolig til salg, er vi klar til at rådgive dig.

Ring, mail eller kom ind til os i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Valgte home – med 30 års mellemrum – og blev ikke skuffede

  Nogle husker en god oplevelse - også selv den går helt tilbage til sommeren 1988. Sådan er det for Peter og Vivian Madsen, når det kommer til valg af ejendomsmægler. Én gang home altid home kan man sige …selv om der er over 30 år imellem parret har solgt hus. I juni 1988, faktisk lige før home-kæden blev skabt, solgte ejendomsmægler Niels Bjerregaard, fra 1989 home-mægler og direktør for hele home-kæden, parrets villa i Århus på bare en uge og fik stor ros af Vivian og Peter.De flyttede til Ikast, hvor de har boet siden, og da de for nylig skulle sælge deres villa, var de ikke i tvivl om, at det var home, der skulle have opgaven. Huset kom til salg op til jul og kort efter nytår havde ejendomsmægler Erik Thalund allerede fundet nye ejere. ”Vi valgte også home denne gang, og vi blev ikke skuffede. Vi fik solgt meget hurtigt til prisen".

 • Mægler med styr på tingenen

  "Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af ejendomsmægler Per Kofoed i forbindelse med salg af vores hus. Vi bemærkede allerede ved første møde med ham, at han ikke alene leverer et pænt og præsentabelt ydre, men også at han er yders professionel og virkelig brænder for sit job. Ingen tvivl om han går målrettet efter et salg! Noget af det vi virkelig satte pris på var, at han bemærkede rigtig mange ting ved vores hus som han synes var værd at fremhæve, det kunne vi jo så hurtigt regne ud, at det ville han så også gøre overfor potentielle købere. Derudover er han meget stærk retorisk, han er veltalende og formår at komme igennem med sine budskaber. Hans selvsikre fremtoning gør os, som sælgere trygge i at der er styr på tingene her, hvilket der så virkelig også har været hele vejen igennem. Vore hus blev solgt på tre dage, så vi kan og vil i den grad anbefale Per Kofoed til andre, som gerne vil have solgt NU og samtidig være en positiv oplevelse rigere".

 • Solgt på godt 1 måned

  "Da vi skulle vælge ejendomsmægler var det afgørende at få en realistisk vurdering og en seriøs salgsindsats. Vi følte os i trygge hænder hos home fra dag et. Vi har været meget tilfredse med den professionelle håndtering omkring salget af vores rækkehus og boligen blev solgt på godt 1 måned, på trods af, at boligmarkedet er præget af økonomisk krise".

 • Rigtig god oplevelse

  "Vi havde en rigtig god oplevelse med home og har været utrolig tilfredse med måden home har varetaget vores hussalg samt vores køb af grund på. Vi kan klart anbefale andre, at benytte home Ikast, når man skal købe eller sælge."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller