home Assentoft billede
 • Storegade 55A
 • 8960 Randers SØ
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Velkommen hos home Assentoft - din lokale ejendomsmægler på Nord/Vest Djursland

Med over 30 års erfaring i Assentoft og omegn, har vi et stort, lokalt kendskab og kan rådgive dig omkring byens og områdets tilbud og fordele. Fra vores butik i Assentoft når vi nemt ud til sommerhusområderne i St. Sjørup, Lystrup samt Skovgårde. Det samme gælder selvfølgelig også salg af bolig i Auning, Ørsted og Allingåbro. Vi har godt fat i køberne fra Randers kommune, som i stigende grad er begyndt at kigge efter køb af bolig på Djursland.

Tillid og tryghed er vigtigt for os

Vores ejendomsmæglere sikrer, at du får en professionel behandling. Vi arbejder flittigt og passioneret på at skabe de bedste rammer for dig og din bolighandel. Vi mener, at bolig til salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau sørger vi for, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser. Vi er der altid for dig, og har du brug for, at vi mødes hos dig eller hos home i Assentoft – så kan det lade sig gøre både morgen, middag og aften.

100 % ”solgt eller gratis” hos home Assentoft

Vi tror på, at vi kan sælge din bolig - derfor tilbyder vi 100 % ”solgt eller gratis”. Det betyder, at skulle vi mod forventning ikke lykkes med at sælge din bolig, så har det været helt gratis hos home i Assentoft. Dog skal du altid selv betale dine rapporter. Men her har du mulighed for at vente med at betale for dine rapporter, til boligen er solgt. Og ikke nok med det, så får du også de næste rapporter gratis, hvis de når at løbe ud.
Hos os er det vigtigt, at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog i et tempo, der passer til dig.

Masser af boligsalg og boligkøb i det lokale

Hos home Assentoft sælger vi alle typer af boliger. Vores mæglere bistår salg af villa, andelsbolig, ejerlejlighed, fritidsbolig, fritidsgrund, helårsgrund og landejendom i Assentoft og omegn.

Kontakt os i dag

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at sælge din bolig – og husk salgsvurderingen er gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 62 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Fuldstændig gnidningsfrit forløb

  "home Assentoft og Trine Sander solgte vores hus inden det nåede at komme på nettet. Det takket være en meget dygtig, kompetent og energisk ejendomsmægler med et utroligt netværk. Fuldstændig gnidningsfrit forløb!"

 • Effektiv, aktiv, ærlig og venlig ejendomsmægler

  "Jeg satte mit hus til salg hos home Assentoft og var så heldig, at det var Trine Sander, der fremviste mit hus (flere gange) og fandt en køber på ret kort tid. Salget var lidt kringlet med diverse krav og forbehold, men Trine fulgte konstant op på det, og til sidst fald handlen på plads. Samtidig fandt hun flere huse i "skuffen", som jeg var ude og se. Der var lige det rigtige hus for mig, og igen knoklede Trine med at få handel, overtagelse mm. på plads, så jeg ikke skulle stå uden tag over hovedet. Det lykkedes - igen ret hurtigt - og nu kan jeg se frem til at flytte ind i mit lille lækre hus. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Trine, og jeg kan kun anbefale hende, hvis du vil have en effektiv, aktiv, ærlig og venlig ejendomsmægler".

 • Fantastisk service

  "Vi er super tilfredse med den fantastiske service, vi har fået af Jette fra home. Professionel vejledning, man har kunnet følge med hele vejen og Jette har altid været parat til at besvare spørgsmål, det har været en fornøjelse. Så nu er vi helt klar til at renovere vores nye hus."

 • Vi anbefaler home

  "Igennem hele forløbet har vi modtaget en super betjening med fokus på fremdrift og resultater. home har udvist: Realisme og ordentlighed. Der har været klare aftaler, og de var altid tilgængelige. Vi har primært været betjent af André Seyedi, som også kunne klare vores form for humor".

 • Hurtigt og effektivt salg

  "Solgt på kun 2 dage med home Randers – et fantastisk forløb og hussalg!".

 • Professionel og serviceminded

  "Tak til André fra home for at føre os trygt gennem vores huskøb. Vi har mødt professionelt og yderst serviceminded mæglerarbejde med en oprigtig interesse i at vejlede og besvare alle vores spørgsmål på bedste vis. En mægler med god situationsfornemmelse og engagement."

 • Benyt home Randers!

  “Mange tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med mit køb af min nye lejlighed. home har været meget dygtige og professionelle i alle salgets faser, og jeg kan kun anbefale andre at benytte home”.

 • Hurtigt og professionelt

  "Vi er yderst tilfredse med vores boligkøb hos home. Vi var ude at se huset, kort efter det var sat til salg, og det gik hurtigt op for os, at det rummede de ting, vi drømte om. home håndterede forløbet hurtigt og professionelt - vi glæder os rigtig meget til at få nøglerne til vores nye hjem".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller