home Rønde - Syddjurs billede
 • Hovedgaden 39
 • 8410 Rønde
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning v/ Morten Elmgaard & Carsten Andersen

Velkommen til home Rønde – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Rønde-Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Få et forspring i din bolighandel i Syddjurs

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Rønde, men vi samarbejder tæt med vores kolleger i home Ebeltoft, og sammen har vi hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Rønde, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Kolind.

Vi sælger alle boligtyper

Vi sælger villaer, rækkehuse, lejligheder, byhuse, andelsboliger, byggegrunde og fritidsboliger.
Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i Syddjurs.

Få den bedste kundeoplevelse

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Rønde - Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af villa. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du vil købe en bolig hos en anden mægler end home.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Rønde om omegn.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 54 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Fantastisk

  Fantastisk. Tak for samarbejdet det har været en god oplevelse 😊

 • Kan næsten ikke tro, at det har været så "smertefrit"

  "Tak for rigtig god og professionel behandling. Det har været en noget anden oplevelse, end da vi solgte vores rækkehus i Egå hos en anden mægler. Dejligt det også kan gå den vej. Kan næsten ikke tro, at det har været så “smertefrit”.

 • Jeg har al mulig grund til at være tilfreds

  "Godt salgsarbejde, så grundene blev solgt hurtigt og til prisen - effektiv og problemfri sagsbehandling. Jeg har al mulig grund til at være tilfreds med indsatsen".

 • Fornuftigt hussalg

  "Jeg havde fornøjelsen af Morten og hans team fra home i Rønde. De sørgede naturligvis for det hele og forklarede det fornuftigt undervejs, så jeg hele tiden var opdateret. Kan kun give gode anbefalinger herfra".

 • Super tilfreds med hele forløbet

  ”Super tilfreds med hele forløbet, især MYHome er genialt til kommunikation, tak for handlen!"

 • Fantastisk team i Rønde

  "Fik professionel hjælp hele vejen gennem denne jungle, at sælge bolig! Uvurderlige vejledninger både ejendomsmægler og kontor kunne utrætteligt være behjælpelig og guide mig gennem hele forløbet! Fantastisk team i Rønde!".

 • Vi er ovenud tilfredse med hele salgsforløbet

  "Vi har tidligere haft ejendom til salg ved andre mæglere, hvor rådgivning og opfølgning ikke når home tilnærmelsesvis. Vi er ovenud tilfredse med hele sagsforløbet, og vil klart anbefale home til andre, der går i salgstanker".

 • Det har været et noget nær perfekt forløb

  "Vi har haft et noget nær perfekt forløb med home i Rønde. På forhånd var vi lidt bævende, for hvor længe skulle der nu gå, før huset blev solgt, ville det blive et godt og trygt forløb med mægler, osv.?, men det viste sig at være skønne spildte bekymrings-kræfter 😊. Fra første møde følte vi os trygge og godt vejledt, og alt fra de indledende snakke, til beskrivelse og markedsføring af huset, til salget og det der følger efter, har været af høj klasse. Huset blev solgt til prisen på ganske kort tid til en køber, de havde kendskab til i forvejen. Vi vil derfor gerne give vores varmeste anbefalinger til teamet i home Syddjurs. Vi ved i hvert fald godt, hvor vi henvender os, hvis vi skal sælge igen".

 • Alt fungerede til UG

  "Super god oplevelse hele vejen igennem. Meget professionelt håndteret. Alt fungerede til UG".

 • Et kæmpe 5+ herfra

  ”home i Rønde får min suveræne anbefaling til fremtidige sælgere. De er yderst professionelle, går i dybden med tingene, springer ikke over hvor gærdet er lavest, og de holder deres aftaler. 48 timer efter mit sommerhus kom på boligsiden ( en lørdag ) var huset fremvist 3 gange allerede og salgs/købsaftale blev Underskrevet til købers og min egen tilfredsstillelse....så et kæmpe 5+ herfra, kunne ikke forlange mere af et dybt professionelt team.”

 • Jeg er så lykkelig over salget

  "Mit hoved er oppe i skyerne, jeg er så lykkelig over salget, at jeg nærmest ikke kan tænke klart. Jeg kan varmt anbefale home i Rønde. Jeg har følt mig tryg i hele salgsforløbet, hvor Morten, Line og resten af teamet har holdt mig i hånden. De har været super gode til at følge op på både fremvisninger og mine spørgsmål og ideer. Og ikke mindst fandt de, de rigtige købere til huset. Jeg kan kun anbefale home i Rønde. Tak for samarbejdet".

 • home Syddjurs er klart det bedste valg.......

  "home Syddjurs er klart det bedste valg, hvis man vil sælge hus i Rønde. Fantastisk service og professionelle mæglere, som fik solgt vores hus efter kun 3 fremvisninger".

 • Jeg kan varmt anbefale Morten fra home

  ”Jeg valgte home/Morten Skovholm ud fra sin begejstring for mit hus, for hvem vil købe et hus af en dødbider. Da køberen så var der formåede Morten at holde hovedet koldt trods komplicerede forhandlinger. Jeg kan varmt anbefale “Morten fra home”.

 • Tak for den fine behandling

  "Tusind tak til home-Rønde-Syddjurs for jeres fine behandling af vort salg af vores rækkehus i Rønde".

 • Man får den bedste service man kunne drømme om

  ”Vi har endnu engang i forbindelse med hussalg, valgt home Rønde/Ebeltoft. Morten fra home fik solgt huset i en rasende fart, efter kun en enkelt fremvisning. Hos home Rønde/Ebeltoft får man den bedste service man kunne drømme om i forbindelse med et hussalg. Altid hurtig respons på henvendelser, og man føler sig overordentligt velinformeret i forhold til salg og fremvisning. Man får en altid venlig og meget professionel service af højeste karakter, og jeg vil til enhver tid anbefale at sælge hus med Morten og hele det fantastiske team hos home Rønde/Ebeltoft, der virkelig har lagt sig i selen for at vi kunne komme i hus med et hurtigt hussalg.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller