home Rønde - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Rønde – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Rønde-Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Få et forspring i din bolighandel i Syddjurs
Her i forretningen er vi lokale mæglere i Rønde, men vi samarbejder tæt med vores kolleger i home Ebeltoft, og sammen har vi hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Rønde, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Kolind.

Vi sælger alle boligtyper
Vi sælger villaer, rækkehuse, lejligheder, byhuse, andelsboliger, byggegrunde og fritidsboliger.
Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i Syddjurs.

Få den bedste kundeoplevelse
Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Rønde - Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af villa. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du vil købe en bolig hos en anden mægler end home.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Rønde om omegn.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home Syddjurs er klart det bedste valg.......

  "home Syddjurs er klart det bedste valg, hvis man vil sælge hus i Rønde. Fantastisk service og professionelle mæglere, som fik solgt vores hus efter kun 3 fremvisninger".

 • Solgt til prisen på første fremvisningsdag

  "Vi medtog home i vores søgen efter ejendomsmægler til at sælge vores hus grundet tidligere gode erfaringer med dem. Vi fik Morten ud for at lave en salgsvurdering, og mødet med ham var meget positivt. Vi fik generelt en følelse af at blive hørt og imødekommet, og da vi var klar til at sælge, var vi ikke i tvivl om, at home skulle repræsentere os. Da huset kom på markedet, blev det solgt til prisen på første fremvisningsdag, og når vi tænker tilbage på processen, niver vi stadig os selv i armen. home og Morten har på alle måder leveret varen. Vi kan uden tøven varmt anbefale alle, der skal sælge bolig, at vælge home som deres ejendomsmægler!".

 • Super service hele vejen

  "Efter at have haft hus til salg hos andre mæglere, valgte vi at indlede samarbejde med home Rønde. Allerede inden huset kom til salg, var det solgt. Kan klart anbefale home Rønde - hvor vi har haft et fantastisk samarbejde med Morten, super service hele vejen".

 • Der har været drøn på fremvisningerne

  "Vi har boet i vores skønne hus i 18 dejlige år. Men børnene er flyttet, og vi trænger til at komme ned i noget mindre. Valget af home i Rønde har været en rigtig god oplevelse fra den første dag vi mødtes i huset. Samarbejdet med Morten og Line har været uovertruffent: Super service og venlighed hele vejen igennem. Der har været drøn på fremvisningerne, og der er blevet taget venligt hensyn til vores praktiske behov i planlægningen af samme. Altid hurtig tilbagemelding på hvert besøg og vi fornemmer klart, at der er blevet fulgt godt op på de interesserede kunder. Et hurtigt salg i et udfordret marked fortæller os, at vi valgte den rigtige mægler.Tak for en super proces!".

 • Vælg ikke den billigste løsning

  "Jeg satte mit sommerhus på Helgenæs til salg i foråret 2018. Jeg valgte den billige løsning med lavt salær og selv-fremvisning ved en mægler, der ikke havde kontakt til nærområdet. DET VAR ET FORKERT VALG. Jeg skiftede til home Rønde: SÅ skete der noget - meget professionelt og effektivt mægler arbejde. Uden mange detaljer vil jeg gerne sætte tillægsord på min oplevelse: rettidig omhu, åbenhed, aftale faste, servicemindede, kort responstid, hurtig opfølgning, imødekommende, lyttende og kvalificeret teamarbejde. Jeg er glad og køberne ligeså. STORT TAK til Home i Rønde. Det perfekte match.

 • Skarp pris førte til hurtigt salg

  "Da jeg besluttede at sælge huset, oplevede jeg en meget struktureret proces omkring, hvad der skulle foregå hvornår, og hvilke informationer jeg skulle tilvejebringe, og hvilke home sørgede for. Jeg vil fremhæve myhome portalen/app'en som giver et super overblik over alle dokumenter og kommunikation omkring handlen. For hver fremvisning af boligen skrev home et referat af forløbet, som var tilgængelig i myhome portalen. Generelt oplevede jeg en god kommunikation med home Rønde gennem hele forløbet, både på mail og telefon. Jeg havde bedt om, at home satte en skarp pris på min bolig, med henblik på en hurtigt salg. Og man må sige at home ramte rigtigt - mit hus blev solgt på mindre end en uge. Jeg vil ikke tøve med at anbefale home Rønde".

 • Tak for et professionelt samarbejde

  "Vi vil gerne takke jer mange gange for det fantastiske arbejde, I har udført i forbindelse med salg af vores hus. I har fra start været proaktive, salgsminded og gode til at følge op. Vi har følt os helt trygge fra start og fortryder på ingen måde, at vi valgte home Rønde som mægler. Vi taler om jeres service både lokalt, men også vidt omkring - vi har kun gode ting at sige om jeres forretning, og specielt jeres service. Endnu engang tak for et professionelt samarbejde - skulle vi stå i en situation, hvor vi får brug for en mægler igen tøver vi ikke med at vælge home."

 • Det har været som en guidet tur på en luksusrejse

  "Vi havde i længere tid talt om at sælge vores sommerhus, men tanken om alt det administrative, papirer, regler, tilstandsrapporter og hvilken ejendomsmægler skal det være, fyldte så meget, at vi ikke rigtigt kom videre. Endelig tog vi os sammen og kontaktede en mægler, men der var ikke rigtigt god kemi, så vi trak os igen, og tænkte, hvad nu. Som et sidste forsøg kontaktede vi Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft – og dagen efter var sommerhuset solgt! Det passer selvfølgelig ikke, så hurtigt går det ikke, men det er den følelse vi har. Der var kemi fra første sekund og endnu vigtigere, der var professionel tryghed, vi var i sikre hænder. Hele oplevelsen fra første kontakt til endeligt salg, har været som en guidet tur på en luksusrejse, hvor vi ikke skulle gøre andet end at nye oplevelsen. Jeg kan kun anbefale Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft!".

 • Jeg er blevet vejledt i alle købets faser

  "home har givet mig som første gangskøber en tryg og positiv oplevelse. Jeg er blevet vejledt i alle købets faser og er blevet mødt med smil og servicemindedhed. home is where the heart is - home Rønde har hjertet med handlen! TAK”

 • Man får den bedste service man kunne drømme om

  ”Vi har endnu engang i forbindelse med hussalg, valgt home Rønde/Ebeltoft. Morten fra home fik solgt huset i en rasende fart, efter kun en enkelt fremvisning. Hos home Rønde/Ebeltoft får man den bedste service man kunne drømme om i forbindelse med et hussalg. Altid hurtig respons på henvendelser, og man føler sig overordentligt velinformeret i forhold til salg og fremvisning. Man får en altid venlig og meget professionel service af højeste karakter, og jeg vil til enhver tid anbefale at sælge hus med Morten og hele det fantastiske team hos home Rønde/Ebeltoft, der virkelig har lagt sig i selen for at vi kunne komme i hus med et hurtigt hussalg.”

 • Mæglerskifte førte til hurtigt salg

  ”Vi valgte at skifte til home Ebeltoft/Rønde eftersom der ikke var den store aktivitet på huset. De har formået at sælge vores dejlige lille hus på blot 2 mdr. Det er en yderst professionel personalestabel, alle er meget venlige og yderst professionelle, vi har altid følt os imødekommet med alt hvad der måtte være. Vi har ved home følt os trygge og taget i hånden i hele processen, vi har ikke følt vores hus blot blev et nummer på en hylde. Vi giver de varmeste og allerbedste anbefalinger til home Rønde/Ebeltoft. Hvis vi skulle sælge hus igen ville vi til enhver tid vælge home igen".

 • Tak for den fine behandling

  "Tusind tak til home-Rønde-Syddjurs for jeres fine behandling af vort salg af vores rækkehus i Rønde".

 • 6 dage tog det at sælge huset

  "Tusind tak til home Rønde - Syddjurs for et flot stykke arbejde vedrørende salget af vores bolig! Vi valgte home til at sælge vores hus, da vi havde en super god kemi med Morten og var sikker på at han og hele teamet var meget kompetente, og man må sige vi i den grad blev bekræftet i den fornemmelse! 6 dage tog det fra huset blev sat til salg, til der var indgået en aftale med køber. Det hele er gået smertefrit og vi har hele tiden følt os i gode hænder. Vi vil bestemt anbefale andre at bruge home Rønde - Syddjurs, hvis man går med planer om at sælge hus."

 • Jeg kan varmt anbefale Morten fra home

  ”Jeg valgte home/Morten Skovholm ud fra sin begejstring for mit hus, for hvem vil købe et hus af en dødbider. Da køberen så var der formåede Morten at holde hovedet koldt trods komplicerede forhandlinger. Jeg kan varmt anbefale “Morten fra home”.

 • home Rønde er i en klasse for sig

  ”Stor ros til home Rønde for en ekstraordinær indsats med at sælge mit hus. Deres arbejde ligger langt over det niveau, som andre mæglere på sagen har vist. Mit hus blev solgt på bare 35 dage efter at jeg skiftede til home Rønde. Det var efter at have stået til salg alt for lang tid hos andre mæglere, der godt kan lære noget af home Rønde. Uanset om jeg har talt med indehaveren, ejendomsmægleren, salgskoordinatoren eller praktikanten, så har jeg oplevet en imødekommenhed og et overskud, som gjorde en positiv forskel. Undervejs har jeg oplevet at home Rønde havde en stor tro på, at de kunne sælge mit hus - og at de rent faktisk gjorde en forskel for at finde nogle købere. Jeg er utrolig glad for at have solgt og at home kom til byen. Undskyld til de andre mæglere i området, men home Rønde er i en klasse for sig.”

 • home sørger for, at I kommer sikkert i mål

  "Vi kan på det varmeste anbefale home i Ebeltoft og Rønde. Ikke noget slinger i valsen der. Venlige og åbne medarbejdere. Altid parate til at svare på spørgsmål. Kreative og omstillingsparate i forhold til salgsstrategier. Hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Og det samme gælder efter salget af boligen. Sådan kunne jeg blive ved... Vil I ha´ jeres hus solgt, ka´ I roligt gå til home. Så sørger de for, at I kommer sikkert i mål".

 • En tak til home Rønde/ Ebeltoft

  "En virkelig behagelig proces er ved at tage sin afslutning, en overordentlig hurtig afslutning. Det har været en oplevelse, jeg ikke havde forventet. Efter en periode på godt to mdr., er mit sommerhus solgt, og jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse, lige fra første dag. ”MYHOME” er en fantastisk måde at kommunikere på. Intet er gået min næse forbi, og jeg har været orienteret om den mindste hændelse i hele forløbet, og det på en både venlig og professionel måde. Fire fremvisninger de første fjorten dage. Det er effektivitet udvist af et professionelt team, og samtidig en behagelig, og til tider humoristisk tilgang til opgaven. Man kan roligt sige: HUSET ER (GODT) SOLGT".

 • Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau

  "Tusind tak til Line og teamet i home Syddjurs, som har hjulpet os trygt igennem købet af vores drømmehus. Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau, høj faglighed, et glimt i øjet og en god portion tålmodighed. Af hjertet tak for at gøre vores drømme til virkelighed."

 • Stor ros fra nogle meget glade sælgere

  "Et fantastisk team der kun kan få de bedste anbefalinger! Vi har været super tilfredse, og det tog dem meget kort tid at sælge vores hus, som de overtog fra anden mægler, hvor det havde ligget med meget ringe aktivitet i næsten 1,5 år. Stor ros fra nogle meget glade sælgere".

 • home solgte boligen indenfor en uge

  "home har været en særdeles kompetent og troværdig samarbejdspartner i forbindelse med salget af vores bolig. Vi ønskede et hurtigt salg og det lykkedes i den grad da home formåede at sælge boligen indenfor en uge - endda med flere interesserede købere."

 • Overtaget fra anden mægler og solgt på under 3 måneder

  "Engagerede, opmærksomme og dygtige mæglere med sans for detaljen og som går forrest i salgsprocessen. Vi har følt os i gode hænder og er blevet holdt orienteret og inddraget hele vejen. Vil anbefale home Rønde til andre, der skal sælge".

 • Troværdig, saglig og præcis rådgivning

  "Troværdig, saglig og præcis rådgivning om både prissætning, forhandling med køber samt de praktiske ting ved færdiggørelse af salget, gjorde den samlede hussalgs-oplevelse rigtig positiv. Lokalt kendskab kombineret med et salgsflair, sikrede et hurtigt salg på få uger til den ønskede pris. Jeg vil anbefale folk i 8410 til at vælge home som deres ejendomsmægler".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller