Menu

home Rønde - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Rønde – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Rønde-Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Få et forspring i din bolighandel i Syddjurs
Her i forretningen er vi lokale mæglere i Rønde, men vi samarbejder tæt med vores kolleger i home Ebeltoft, og sammen har vi hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Rønde, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Kolind.

Vi sælger alle boligtyper
Vi sælger villaer, rækkehuse, lejligheder, byhuse, andelsboliger, byggegrunde og fritidsboliger.
Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i Syddjurs.

Få den bedste kundeoplevelse
Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Rønde - Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af villa. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du vil købe en bolig hos en anden mægler end home.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Rønde om omegn.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau

  "Tusind tak til Line og teamet i home Syddjurs, som har hjulpet os trygt igennem købet af vores drømmehus. Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau, høj faglighed, et glimt i øjet og en god portion tålmodighed. Af hjertet tak for at gøre vores drømme til virkelighed."

 • Stor ros fra nogle meget glade sælgere

  "Et fantastisk team der kun kan få de bedste anbefalinger! Vi har været super tilfredse, og det tog dem meget kort tid at sælge vores hus, som de overtog fra anden mægler, hvor det havde ligget med meget ringe aktivitet i næsten 1,5 år. Stor ros fra nogle meget glade sælgere".

 • home solgte boligen indenfor en uge

  "home har været en særdeles kompetent og troværdig samarbejdspartner i forbindelse med salget af vores bolig. Vi ønskede et hurtigt salg og det lykkedes i den grad da home formåede at sælge boligen indenfor en uge - endda med flere interesserede købere."

 • Overtaget fra anden mægler og solgt på under 3 måneder

  "Engagerede, opmærksomme og dygtige mæglere med sans for detaljen og som går forrest i salgsprocessen. Vi har følt os i gode hænder og er blevet holdt orienteret og inddraget hele vejen. Vil anbefale home Rønde til andre, der skal sælge".

 • Troværdig, saglig og præcis rådgivning

  "Troværdig, saglig og præcis rådgivning om både prissætning, forhandling med køber samt de praktiske ting ved færdiggørelse af salget, gjorde den samlede hussalgs-oplevelse rigtig positiv. Lokalt kendskab kombineret med et salgsflair, sikrede et hurtigt salg på få uger til den ønskede pris. Jeg vil anbefale folk i 8410 til at vælge home som deres ejendomsmægler".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller