home Rønde - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Rønde – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Rønde-Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Få et forspring i din bolighandel i Syddjurs
Her i forretningen er vi lokale mæglere i Rønde, men vi samarbejder tæt med vores kolleger i home Ebeltoft, og sammen har vi hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Rønde, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Kolind.

Vi sælger alle boligtyper
Vi sælger villaer, rækkehuse, lejligheder, byhuse, andelsboliger, byggegrunde og fritidsboliger.
Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i Syddjurs.

Få den bedste kundeoplevelse
Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Rønde - Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af villa. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du vil købe en bolig hos en anden mægler end home.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Rønde om omegn.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Jeg er blevet vejledt i alle købets faser

  "home har givet mig som første gangskøber en tryg og positiv oplevelse. Jeg er blevet vejledt i alle købets faser og er blevet mødt med smil og servicemindedhed. home is where the heart is - home Rønde har hjertet med handlen! TAK”

 • Man får den bedste service man kunne drømme om

  ”Vi har endnu engang i forbindelse med hussalg, valgt home Rønde/Ebeltoft. Morten fra home fik solgt huset i en rasende fart, efter kun en enkelt fremvisning. Hos home Rønde/Ebeltoft får man den bedste service man kunne drømme om i forbindelse med et hussalg. Altid hurtig respons på henvendelser, og man føler sig overordentligt velinformeret i forhold til salg og fremvisning. Man får en altid venlig og meget professionel service af højeste karakter, og jeg vil til enhver tid anbefale at sælge hus med Morten og hele det fantastiske team hos home Rønde/Ebeltoft, der virkelig har lagt sig i selen for at vi kunne komme i hus med et hurtigt hussalg.”

 • Mæglerskifte førte til hurtigt salg

  ”Vi valgte at skifte til home Ebeltoft/Rønde eftersom der ikke var den store aktivitet på huset. De har formået at sælge vores dejlige lille hus på blot 2 mdr. Det er en yderst professionel personalestabel, alle er meget venlige og yderst professionelle, vi har altid følt os imødekommet med alt hvad der måtte være. Vi har ved home følt os trygge og taget i hånden i hele processen, vi har ikke følt vores hus blot blev et nummer på en hylde. Vi giver de varmeste og allerbedste anbefalinger til home Rønde/Ebeltoft. Hvis vi skulle sælge hus igen ville vi til enhver tid vælge home igen".

 • Tak for den fine behandling

  "Tusind tak til home-Rønde-Syddjurs for jeres fine behandling af vort salg af vores rækkehus i Rønde".

 • 6 dage tog det at sælge huset

  "Tusind tak til home Rønde - Syddjurs for et flot stykke arbejde vedrørende salget af vores bolig! Vi valgte home til at sælge vores hus, da vi havde en super god kemi med Morten og var sikker på at han og hele teamet var meget kompetente, og man må sige vi i den grad blev bekræftet i den fornemmelse! 6 dage tog det fra huset blev sat til salg, til der var indgået en aftale med køber. Det hele er gået smertefrit og vi har hele tiden følt os i gode hænder. Vi vil bestemt anbefale andre at bruge home Rønde - Syddjurs, hvis man går med planer om at sælge hus."

 • Jeg kan varmt anbefale Morten fra home

  ”Jeg valgte home/Morten Skovholm ud fra sin begejstring for mit hus, for hvem vil købe et hus af en dødbider. Da køberen så var der formåede Morten at holde hovedet koldt trods komplicerede forhandlinger. Jeg kan varmt anbefale “Morten fra home”.

 • home Rønde er i en klasse for sig

  ”Stor ros til home Rønde for en ekstraordinær indsats med at sælge mit hus. Deres arbejde ligger langt over det niveau, som andre mæglere på sagen har vist. Mit hus blev solgt på bare 35 dage efter at jeg skiftede til home Rønde. Det var efter at have stået til salg alt for lang tid hos andre mæglere, der godt kan lære noget af home Rønde. Uanset om jeg har talt med indehaveren, ejendomsmægleren, salgskoordinatoren eller praktikanten, så har jeg oplevet en imødekommenhed og et overskud, som gjorde en positiv forskel. Undervejs har jeg oplevet at home Rønde havde en stor tro på, at de kunne sælge mit hus - og at de rent faktisk gjorde en forskel for at finde nogle købere. Jeg er utrolig glad for at have solgt og at home kom til byen. Undskyld til de andre mæglere i området, men home Rønde er i en klasse for sig.”

 • home sørger for, at I kommer sikkert i mål

  "Vi kan på det varmeste anbefale home i Ebeltoft og Rønde. Ikke noget slinger i valsen der. Venlige og åbne medarbejdere. Altid parate til at svare på spørgsmål. Kreative og omstillingsparate i forhold til salgsstrategier. Hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Og det samme gælder efter salget af boligen. Sådan kunne jeg blive ved... Vil I ha´ jeres hus solgt, ka´ I roligt gå til home. Så sørger de for, at I kommer sikkert i mål".

 • En tak til home Rønde/ Ebeltoft

  "En virkelig behagelig proces er ved at tage sin afslutning, en overordentlig hurtig afslutning. Det har været en oplevelse, jeg ikke havde forventet. Efter en periode på godt to mdr., er mit sommerhus solgt, og jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse, lige fra første dag. ”MYHOME” er en fantastisk måde at kommunikere på. Intet er gået min næse forbi, og jeg har været orienteret om den mindste hændelse i hele forløbet, og det på en både venlig og professionel måde. Fire fremvisninger de første fjorten dage. Det er effektivitet udvist af et professionelt team, og samtidig en behagelig, og til tider humoristisk tilgang til opgaven. Man kan roligt sige: HUSET ER (GODT) SOLGT".

 • Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau

  "Tusind tak til Line og teamet i home Syddjurs, som har hjulpet os trygt igennem købet af vores drømmehus. Vi oplevede et rigtig højt serviceniveau, høj faglighed, et glimt i øjet og en god portion tålmodighed. Af hjertet tak for at gøre vores drømme til virkelighed."

 • Stor ros fra nogle meget glade sælgere

  "Et fantastisk team der kun kan få de bedste anbefalinger! Vi har været super tilfredse, og det tog dem meget kort tid at sælge vores hus, som de overtog fra anden mægler, hvor det havde ligget med meget ringe aktivitet i næsten 1,5 år. Stor ros fra nogle meget glade sælgere".

 • home solgte boligen indenfor en uge

  "home har været en særdeles kompetent og troværdig samarbejdspartner i forbindelse med salget af vores bolig. Vi ønskede et hurtigt salg og det lykkedes i den grad da home formåede at sælge boligen indenfor en uge - endda med flere interesserede købere."

 • Overtaget fra anden mægler og solgt på under 3 måneder

  "Engagerede, opmærksomme og dygtige mæglere med sans for detaljen og som går forrest i salgsprocessen. Vi har følt os i gode hænder og er blevet holdt orienteret og inddraget hele vejen. Vil anbefale home Rønde til andre, der skal sælge".

 • Troværdig, saglig og præcis rådgivning

  "Troværdig, saglig og præcis rådgivning om både prissætning, forhandling med køber samt de praktiske ting ved færdiggørelse af salget, gjorde den samlede hussalgs-oplevelse rigtig positiv. Lokalt kendskab kombineret med et salgsflair, sikrede et hurtigt salg på få uger til den ønskede pris. Jeg vil anbefale folk i 8410 til at vælge home som deres ejendomsmægler".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo