Menu

home Silkeborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Silkeborg

Hos home Silkeborg kan du være sikker på, at vores ejendomsmæglere vil yde en ekstra indsats for at få din bolighandel hurtigt og sikkert i hus. Indsatsen vil være præget af et højt kompetenceniveau, engagement og ikke mindst en åben og personlig dialog.

På baggrund af vores solide lokalkendskab kender vi de mange kvaliteter ved lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder. Desuden beskæftiger vi os med liebhaverejendomme og vi tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Vestergade 3 i Silkeborg. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du overvejer køb eller salg af bolig. Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale. Du finder kontaktinformationer på vores ejendomsmæglere på denne side.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Professionel behandling og håndtering

  "Vi vil gerne sige Emil Bjørn Møller mange tak for en virkelig professionel behandling og håndtering af handlen af Kajs hus. Det var dejligt, at han altid var frisk og klar og aldrig i tvivl om, at han kunne sælge huset".

  Kaj Persson

 • Kage for en god indsats

  "En othellolagkage til teamet i Silkeborg for den gode indsats med at få solgt vores hus på Liljevej 19 er på vej. Det var ikke en nem sag at håndtere for home, men opgaven blev løst. Vi kan varmt anbefale home til andre der tænker på at sælge".

  Grethe & Christian

 • Hurtigt salg - og solgt til prisen

  "Vi har været mere end tilfredse med den hjælp, vi har fået af home i forbindelse med vores hussalg. Især har vi selvfølgelig glædet os over, at vores kompetente mægler lavede en vurdering, som betød, at huset blev solgt til prisen indenfor en måned".

  Gitte & Morten

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.