home Silkeborg billede
 • Vestergade 3
 • 8600 Silkeborg
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra [shop] v/ [owner]

Ejendomsmægler home Silkeborg

Som homes ejendomsmægler i Silkeborg glæder vi os til at hjælpe dig med bolighandlen.  På baggrund af vores solide lokalkendskab kan vi rådgive om køb og salg af boliger i lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder.

Silkeborg

Oprindeligt blev Silkeborg anlagt under enevælden som en fabriksby og i det 19. århundrede måtte man tvinge folk til byen for at få dem til at bosætte sig. Det har ændret sig en del siden Silkeborg fik status som købstad i 1900. Silkeborg har de seneste årtier oplevet en rivende udvikling, og i disse år er kommunen så attraktiv er den oplever en befolkningstilvækst på op mod 1 procent om året. Byens placering ved Gudenåen, den skønne natur og en god infrastruktur med Silkeborgmotorvejen har bidraget til byens popularitet.

Salg af bolig i Silkeborg og omegn

Stigningen i befolkningstallet sætter boligmarkedet i området under pres, og som ejendomsmægler oplever man et varieret og konkurrencepræget boligmarked, hvor især boliger i centrum og i de attraktive forstadskvarterer har korte liggetider og kvadratmeterpriser, som ligger blandt de højeste i Østjylland. Men kvadratmeterpriserne i kommunen dækker over store forskelle, for i de tyndt befolkede områder af kommunen finder man boliger til kun en tredjedel af kvadratmeterprisen i Silkeborg, og liggetiderne kan være ret lange.

Skal du sælge din bolig i Silkeborg bør du derfor få rådgivning af din ejendomsmægler om boligens salgsværdi i forhold til placering, stand og kvalitet. Vores ejendomsmæglere kan således bruge deres lokalkendskab og viden om boligmarkedet til at udarbejde en gratis salgsvurdering.

Boligmarkedet i Silkeborg

Parcelhuse og villaer står for den største del af bolighandlerne i Silkeborg, mens ejerlejligheder og andelsboliger i bymidten fylder mindre i statistikkerne.

De seneste års lukninger af industri tæt på bymidten har åbnet op for en række spændende boligprojekter som f.eks.  Søtorvet og Papirfabrikken, ligesom en hel ny bydel ved navn Eriksborg forventes at skyde op nord for Silkeborg med op til 4000 nye boliger. Disse projekter er især rettet mod unge tilflyttende familier, og for boligmarkedet vil det betyde et betydeligt større udbud af kvalitetsboliger med god og bynær placering. Som ejendomsmæglere tvivler vi dog på, at de nye projekter vil dæmpe kvadratpriserne ret meget.

Også liebhaverboliger er tydelig del af bybilledet i Silkeborg, særligt ved Gudenåen og i Sejs-Svejbæk, men også i oplandet hvor der er efterspørgsel efter hesteejendomme og istandsatte landejendomme. Er du interesseret i at sælge eller købe en liebhaverejendom i eller ved Silkeborg kan vores ejendomsmæglere hjælpe med en salgsvurdering og evt. et diskret skuffesalg. Vi beskæftiger os med liebhaverejendomme og tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Den bedste ejendomsmægler i Silkeborg

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører topprofessionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i Silkeborg, anbefaler vi at du besøger vores ejendomsmægler-butik i Silkeborg og taler med en af vores mæglere. Her kan du få en uforpligtende snak omkring boligsalget og hvilke kvaliteter der er eftertragtede blandt køberne i Danmarks største køberkartotek.

Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale.

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Vestergade 3 i Silkeborg.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 46 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Silkeborg er bare toppen

  "home Silkeborg har solgt vores villa på 1 måned. Vi har fået en meget behagelig, troværdig og professionel hjælp og vejledning. Hele holdet hos home Silkeborg har engageret hjulpet os igennem hele processen fra start til slut. Informationsniveauet har været højt og vi har følt os trygge i deres hænder. Vi er "kommet godt hjem" med home Silkeborg - tusind tak for det".

 • Den bedste anbefaling til home Silkeborg

  "I hele processen fra den indledende dialog, til vurdering af vores bolig til den endelige hushandel var underskrevet, har Kristian og home leveret en særdeles professionel og tryg hushandel. Det store lokalkendskab og erfaring skabte hurtigt tillid, som til fulde blev indfriet. Alt papirarbejdet og dokumentation er håndteret i en særdeles struktureret proces af dygtige medarbejdere, særligt Rikke Barslund. Den bedste anbefaling herfra".

 • Vi har haft en fantastisk fin oplevelse.......

  "Vi har haft en fantastisk fin oplevelse med home Silkeborg. Kristian og Rikke har været engageret, imødekommende og professionelle, hvilket har ført til et rigtig godt og hurtigt salg. De og hele teamet har vores varmeste anbefalinger".

 • Godt forløb ifm. både køb og salg

  "home i Silkeborg har håndteret både salg og køb af bolig for os. Vi har igennem hele forløbet oplevet en utrolig imødekommenhed, professionalisme og tilgængelighed. Det er åbenlyst, at teamet kender Silkeborgs boligmarked i bund, både i forhold til prissætning, salgstider og potentielle kunder. Vores hus blev solgt på få dage og det nye hus sikret i en fin, gennemskuelig og gnidningsfri proces. De allerstørste anbefalinger herfra".

 • Vi kan kun varmt anbefale home Silkeborg

  "Vi valgte Helle fra home Silkeborg til at sælge vores hus på Stidalsvej, og vi har også købt ejerlejlighed på Søndergade hos Helle. Det har været to meget positive oplevelser, og som førstegangssælgere har det været vigtigt at have en mægler, som vi var trygge ved, og som har guidet os hele vejen igennem. Vi talte med andre ejendomsmæglere, men det produkt Helle kunne præsentere, samt hendes imødekommenhed gjorde at vi valgte hende som vores mægler. Alt i alt kan vi kun varmt anbefale home Silkeborg.

 • Det har været et meget kompetent og seriøst forløb

  ”I forbindelse med salget af vores ejendom, føler vi os meget godt behandlet. Der har under hele forløbet været tæt dialog mellem mægler og sælger, der er blevet fulgt op på tingene og ofte lavet status, så man hele tiden ved, hvad der sker. Det har været et meget kompetent og seriøst forløb. Vi giver gerne vores bedste anbefaling videre.”

 • God behandling

  "Kristian har gjort et super flot stykke arbejde med salget af vores hus! Han har opdateret os under hele forløbet, og vi har hele tiden følt os rigtig godt klædt på. Vi har kunne mærke, at der var en oprigtig interesse for, at få vores bolig solgt på den helt rigtige måde. Tusind tak for et helt fantastisk forløb".

 • Vi følte os trygge fra start til slut

  "Vi havde flere ejendomsmæglere ude og give en vurdering af huset, men efter at Helle havde været forbi var vi slet ikke i tvivl om, at det skulle være jer. Da det var første gang, vi skulle sælge et hus var det også vigtigt for os, at vi følte os trygge, og det har vi gjort fra start til slut. Fra huset blev sat til salg til at købsaftalen var skrevet under gik der 8 dage, hvilket må siges at være bedre end vi i vores vildeste fantasi kunne forestille os. Helle var en rigtig god støtte i forhandlingsprocessen, hvilket vi har sat stor pris på. Vi vil til en hver tid anbefale home Silkeborg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller