home Silkeborg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Silkeborg - din lokale ejendomsmægler

Hos home Silkeborg kan du være sikker på, at vores ejendomsmæglere vil yde en ekstra indsats for at få din bolighandel hurtigt og sikkert i hus. Indsatsen vil være præget af et højt kompetenceniveau, engagement og ikke mindst en åben og personlig dialog.

Solidt lokalkendskab

På baggrund af vores solide lokalkendskab kender vi de mange kvaliteter ved lokalområderne fra midtbyen og Sølystkvarteret til f.eks. det nyere Buskelunden, Kjellerup og Sejs. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder.

Desuden beskæftiger vi os med liebhaverejendomme og vi tilbyder synlig og effektiv markedsføring online og i trykte medier, hvor boligen markedsføres lokalt og regionalt.

Vi samarbejder med Servicecenter Jylland Øst. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører topprofessionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi lægger vægt på tilgængelighed

Kontakt en home ejendomsmægler allerede i dag på: 86827088 eller kig forbi vores forretning på Vestergade 3 i Silkeborg. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du overvejer køb eller salg af bolig.

Vi lægger vægt på tilgængelighed, derfor kan vi træffes 6 dage om ugen - søndag efter aftale.

Du finder kontaktinformationer på vores ejendomsmæglere på denne side.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Professionel behandling og håndtering

    "Vi vil gerne sige Emil Bjørn Møller mange tak for en virkelig professionel behandling og håndtering af handlen af Kajs hus. Det var dejligt, at han altid var frisk og klar og aldrig i tvivl om, at han kunne sælge huset".

  • Kage for en god indsats

    "En othellolagkage til teamet i Silkeborg for den gode indsats med at få solgt vores hus på Liljevej 19 er på vej. Det var ikke en nem sag at håndtere for home, men opgaven blev løst. Vi kan varmt anbefale home til andre der tænker på at sælge".

  • Hurtigt salg - og solgt til prisen

    "Vi har været mere end tilfredse med den hjælp, vi har fået af home i forbindelse med vores hussalg. Især har vi selvfølgelig glædet os over, at vores kompetente mægler lavede en vurdering, som betød, at huset blev solgt til prisen indenfor en måned".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller