home Vejen

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejen

Vi kan sælge din bolig - og vi har boligen, du drømmer om

Overvejer du et boligsalg i Vejen og omegn, så er vi den helt rigtige lokale ejendomsmægler at kontakte for en uforpligtende salgsvurdering.

Her er vores hjemmebane, og du kan have fuld tillid til, at vi kender markedet og værdien af din bolig, fordi vi kender området som vores egen baghave. Vi glæder os til at lære dig og din bolig at kende!

• Vi har fingeren på pulsen i forhold til efterspørgsel, priser og de seneste tendenser på boligmarkedet.
• Vi har købere til boliger i Vejen, Askov, Brørup, Holsted, Gesten, Andst, Jels, Rødding samt mange andre steder i hele Vejen Kommune.
• Både til huse, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder, boliger på landet, hobbylandbrug, grunde mm.
• Vælger du home Vejen v/ Poder og Kristensen til at sælge dit hjem, vælger du ikke bare styrkerne ved en stærk kæde – du vælger også et familieforetagende med stærke rødder og et stort netværk i området.

Et godt sted at være
Vi brænder for Vejen og glæder os over vores store netværk, som vi har opbygget gennem årene, lige som vi er engagerede i Vejens foreningsliv
Vi lever og ånder for Vejen - og for godt ejendomsmæglerhåndværk.

Hos os vægter vi det faglige niveau meget højt, lige som salg og indlevelse i vores kunders situation og ønsker er i højsædet.
For de fleste er det trods alt kun få gange i livet, man sælger og køber bolig - og det har vi stor respekt for, selv om det er vores hverdag.

Ultralokale med en stærk kæde i ryggen
Når du sætter din bolig til salg hos os i home Vejen, tilbyder vi en effektiv markedsføring af din bolig, herunder online markedsføring, på sociale medier og i aviser.

Samtidig med at vi er ultralokale, er vi med i home-kæden - et landsdækkende netværk af over 180 home-butikker, som gør, at vi når ud til mange købere lokalt, regionalt og nationalt.

Vores forretnings synlige placering i bybilledet giver en god eksponering af din bolig i vores udstilling.

Vi tilbyder også home Køberrådgivning
Ingen bør købe bolig uden at have en professionel rådgiver ved sin side. Det er vores holdning. I forbindelse med køb af bolig hos en anden ejendomsmægler tilbyder vi derfor home Køberrådgivning.

Vi har køberrådgivere med Dansk Ejendomsmæglerforening Tryghedsmærke, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.
Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kom og besøg os
Du er velkommen i vores lyse og velindrettede ejendomsmægler-forretning, hvor du kan se de flotte og spændende boliger, vi har til salg lige nu. Eller du kan få en boligsnak med en af vores ejendomsmæglere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i hus med dit boligsalg. Det er helt uforpligtende.

Kom godt hjem med os!
Britt og Svend og temaet i home Vejen

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Kolding Åpark v/ Lynggaard & Hansen P/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 38 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Trygt og godt samarbejde

  "Vi har haft et trygt og rigtig godt samarbejde med home Vejen. Der har været pæn aktivitet og en professionel rådgivning og opfølgning gennem hele forløbet med salget af vores hus. Det endte med en god forhandling, hvor Britt måtte på arbejde for at få enderne til at nå sammen. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Min andelsbolig blev solgt på under en uge

  "home i Vejen har været helt fantastiske. De solgte min andelsbolig på under en uge. Jeg kan kun anbefale home i Vejen, hvis du skal have din bolig sat til salg i dette område".

 • Højt niveau af service, rådgivning og vejledning

  "Jeg er I den grad blevet bekræftet i at mit valg af home Vejen, var det rigtige i forbindelse med salget af huset. Højt niveau af service, rådgivning og vejledning. Altid med et smil og godt humør og jeg har følt mig tryg igennem hele processen. Af hjertet tak, for den positive oplevelse!".

 • Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team

  "Vi er meget taknemmelige for, at vi valgte home Vejen. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team til salget af vores hus, som blev solgt på lidt over 4 måneder. Vi har også købt vores nye hus gennem home Vejen og har også den vej igennem igen fået en super behagelig og professionel behandling. Vi vil uden tvivl anbefale home til andre, der står og skal sælge deres bolig. Tusinde tak til det fantastiske team hos home Vejen".

 • Det gik hurtigere og bedre end vi havde forestillet os

  ”Mange tak for hjælpen til home i Vejen. Det gik hurtigere og bedre, end vi nogensinde havde forestillet os! Vi fik solgt til prisen og på kun 14 dage. Vi er meget tilfredse med home.”

 • Vi følte os trygge igennem hele processen

  ”Vi oplevede en professionel og engageret indsats fra home i Vejen. Vi følte os trygge igennem hele processen, både som købere og sælgere! Tusind tak til home for at se muligheden for at lave en handel på vores drømmebolig, også selvom vi ikke havde solgt endnu.”

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller