home Bjerringbro billede
 • Nørregade 16
 • 8850 Bjerringbro
Luk åbningstider

Velkommen hos home Bjerringbro

home i Bjerringbro er en boligforretning med veluddannede og erfarne medarbejdere med mange års erfaring inden for branchen. Vores forretning har eksisteret 30 år i området, og vi har på den baggrund et solidt kendskab til lokalområdet. Forretningens to indehavere Peter Stouby Mortensen og Flemming Jensen er begge bosat i lokalområdet. De har på den baggrund et stort lokalt netværk og ligeledes en stor berøringsflade.

home Bjerringbro er medlem af home-kæden, som har et stort landsdækkende køberkartotek og en lang række unikke markedsføringsprodukter, såsom home Online Markedsføring og BoligVideo. Foruden vores landsdækkende tiltag, er vi hos home Bjerringbro naturligvis specialister i lokalområdet, hvor vi har markedets største salg af boliger og derfor er førende inden for lokalt boligsalg.

Vi tilbyder ligeledes en markant lokal markedsføring, med annoncer i flere lokale aviser, for på den måde at synliggøre vores mange spændende boliger og ikke mindst vores forretning.

Vi har altid spændende boliger i Bjerringbro, Rødkærsbro, Ans og Ulstrup og oplandsbyerne Sahl, Mammen, Bjerring, Tange, Gullev, Gerning, Hjermind m.fl. Se boligerne på home.dk eller i vores home forretning.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere.

Uanset om du ønsker at købe eller sælge, så står vi klar til at rådgive dig på bedste vis. Kontakt os i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 46 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Købt og solgt gennem home Bjerringbro og Viborg

  ”Vi har købt og solgt igennem home Bjerringbro & Viborg. Handlen med køb af huset gik glat og hurtigt. Vi skulle herefter sælge vores bolig på Kvædevej i Viborg. I løbet af kort tid var der flere interesserede til huset, og bl.a. 3 hold interesserede til Åbent hus. Huset var solgt endeligt få uger efter. Vi har fået god rådgivning undervejs i forløbet, bl.a. omkring hvilke ting vi med fordel kunne gøre for at gøre huset salgsklart. Vi er yderst tilfreds med forløbet, og vil på det varmeste anbefale home Bjerringbro & Viborg ved køb og salg.”

 • Realistisk pris førte til hurtigt salg

  "Forløbet har været rigtig godt. home satte en realistisk pris, og sendte en rigtig dygtig fotograf ud - derefter gik det stærkt. Køber mødte op på Åbent Hus, og derefter var huset solgt. Jeg giver home Bjerringbro & Viborg de varmeste anbefalinger".

 • Vi valgte en erfaren mægler med fingeren på pulsen

  ”Vi har været ovenud tilfreds med forløbet af salget og markedsføringen af vores ejendom. Vi fik god rådgivning omkring klargøring af vores hus, så det var helt salgsklart, og med de pæneste rapporter. Vi er glade for, at vi valgte en erfaren mægler med fingeren på pulsen i området, og som kender kvaliteterne ved at bo i Tange. Vi giver derfor home Bjerringbro & Viborg de bedste anbefalinger.”

 • Fremragende formidling og salg af vores ejendom

  "Fremragende formidling og salg af vores ejendom gennem home Bjerringbro. Efter at have overtaget salget fra anden mægler lykkedes det på kun 15 dage at finde 2 interesserede købere og at afslutte salget med det ene par til en tilfredsstillende pris for os. Super professionelt!!".

 • Hele købsforløbet er gået godt

  ”Vi kunne næsten ikke vente med at overtage vores nye hus. Hele købsforløbet er gået godt, og vi har haft en rigtig god kommunikation med home, som har været meget behjælpelige og har givet os god information som førstegangskøbere”.

 • Solgt og købt bolig hos home indenfor 2 dage

  ”Vi har været meget tilfredse med home i Bjerringbro. Vi har både solgt og købt bolig indenfor 2 dage hos dem. Det har været en behagelig oplevelse begge gange. De får megen ros her fra ”

 • Solgt på kun 23 dage

  "Jeg satte mit hus til salg igennem home Bjerringbro, og jeg har været yderst tilfreds med salgsforløbet. Mit hus blev solgt på under en måned, hvilket må siges at være en helt igennem perfekt præstation! Jeg har følt mig godt behandlet og godt informeret fra start til slut. Jeg kan derfor stærkt anbefale home Bjerringbro til andre, der ønsker at få solgt deres bolig!".

 • Solgt på kun 3 uger

  "Vi fik solgt vores hus på 3 uger, og har været yderst tilfredse med forløbet. Salgsarbejdet var effektivt, og interessen var god fra starten, hvor der bl.a. blev holdt flere Åbent Hus med det samme huset kom til salg. Vi fik god rådgivning omkring prissætning af huset og er meget glade for, at vi kan komme videre til den næste bolig".

 • Vi har fået al den hjælp vi kunne ønske os

  "Vi har gennem hele salgsforløbet fået en god information fra home, og samtidig har vi fået al den hjælp vi kunne ønske os. Vi kan derfor trygt anbefale andre købere at kontakte home Bjerringbro".

 • Solgt på under 2 måneder

  "Da vi skulle sælge vores forældres ejendom, valgte vi home Bjerringbro. Vi fik solgt ejendommen på under 2 måneder og til den forventede pris. Herudover oplevede vi en rigtig god information og behandling fra home Bjerringbro, som vi derfor gerne anbefaler til andre sælgere".

 • Vi har været i trygge hænder

  "Vi har følt os godt oplyst igennem hele salgsforløbet og i trygge hænder hos home Bjerringbro, som vi kan give vores varmeste anbefaling".

 • Solgt efter 14 dage

  "Vi følte os i trygge hænder, da vi satte vores hus til salg ved Lars Lauridsen fra home Bjerringbro. Allerede efter 14 dage var vores hus solgt, så vi er rigtig godt tilfredse med salgstiden og oplevelsen hos home Bjerringbro. Vi kan derfor varmt anbefale home Bjerringbro".

 • Vi fandt det rette hus til den rette pris

  "Som første gangs købere var det hele nyt for os, hvorfor det var vigtigt, at finde det rette hus til den rette pris. Vi havde en god og behagelig købsoplevelse med Lars Lauridsen fra home Bjerringbro, som vi klart vil anbefale til andre".

 • home Bjerringbro var det rigtige valg

  "Jeg valgte at sætte mit sommerhus til salg ved home Bjerringbro, og det var et rigtig valg! Jeg oplevede et venligt og behageligt personale og mit sommerhus blev solgt på knap 2 måneder og det er jeg meget tilfreds med. Jeg kan derfor klart anbefale home Bjerringbro til andre sælgere".

 • home fik det til at gå op i en højere enhed

  ”Vi har både solgt og købt igennem home Bjerringbro. Det har været en god oplevelse, og vi føler os godt behandlet hele vejen igennem forløbet. home fik det hele til at gå op i en højere enhed, så vi har god tid til at gøre vores nye ejendom klar inden vi skal være ude af den gamle. Vi giver home vores bedste anbefaling, hvis du skal ud og sælge eller købe ny ejendom".

 • Solgt på kun 3 uger

  ” Jeg satte mit hus til salg ved home Bjerringbro, da jeg stod og skulle overtage min fars gård. I starten af salgsforløbet, gav home mig nogle gode fif til, hvordan jeg kunne gøre huset salgsklar. Fra huset kom på nettet til det var solgt, gik der kun gået 3 uger, så jeg er yderst tilfreds med både salgspris og udbudstid. Jeg kan derfor give home Bjerringbro min varmeste anbefaling.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller