Menu

home Aarhus City

  • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Århus City

Sætter du din bolig til salg hos home Aarhus City, er du sikker på at få en lokal ejendomsmægler på sagen, der sætter en ære i at gøre det ekstra, der skal til for at din bolighandel kommer bedst og hurtigst muligt i hus.

Vi kender kvaliteterne ved de forskellige kvarterer i byen; fra Øgadekvarteret og f.eks. Latinerkvarteret til Frederiksbjerg og det nye Aarhus Ø. Vi sælger alt fra ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, rækkehuse til byhuse og projektsalg. Har du en liebhaverbolig, er det også en sag for din lokale home ejendomsmægler.

Stort netværk af home-forretninger i Østjylland

home Aarhus City er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi er i alt 15 home-forretninger og 100 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver Annette Rønne.

Vi vægter den gode og personlige dialog. Som en del af den professionelle rådgivning, holder vi dig naturligvis løbende orienteret. Har du en bolig til salg hos os, kan du til enhver tid ringe til os eller logge ind via myhome for at holde dig ajour med salgsarbejdet.

Du kan følge dit boligsalg time for time, se hvor mange der viser interesse for din bolig, og hvilke tilbagemeldinger din ejendomsmægler oplever fra interesserede købere efter f.eks. Åbent Hus og fremvisning af din bolig.

Få let og hurtig opdatering på dit boligsalg

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt og din sag altid er i trygge hænder. Vi har også dedikerede specialister med juridiske – og ejendomsmægler specifikke kompetencer, der kan yde uvildig Køberrådgivning. Og så ved vi alt om Forældrekøb af lejlighed. Bare spørg.

Vi gør vores bedste for at give dig en kundeoplevelse i verdensklasse. Og ærlig talt, så er vi først glade, når du er så glad, at du anbefaler os til andre.

Vi er, hvor kunderne er

Det handler om, at din bolig bliver set – og solgt. Derfor er vi, hvor kunderne er; i aviserne, på web, via sociale medier, i forretningerne, i lokalområdet, i foreningslivet og supplerer med f.eks. Facebook-markedsføring, hvor indsatsen rammer præcis den målgruppe, vi ved er potentielle købere af en bolig som din. Netværket i Østjylland, samarbejdet med Danske Bank og et altid opdateret Køberkartotek betyder også, at vi har flere indgange, end de fleste, til at finde præcis den køber, som matcher din bolig.

Kontakt os allerede i dag. Kig forbi forretningen på strøget eller ring til os på: 8619 7699. Bestil byens skarpeste salgsvurdering af din bolig – og få svar på, hvordan du kommer hurtigst og bedst muligt videre. Vi ses. Hos home Århus City.

home Århus City er en del af home Århus Østjylland

Vores andre afdelinger i Aarhus

Skal du sælge i en anden del af Aarhus? Se alle home ejendomsmæglere i Aarhus her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt efter en af de første fremvisninger

    "Jeg har netop solgt min 2 værelses lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus hos home Århus City. Jeg havde et lille vindue på 2 uger, hvor min lejlighed var møbleret og salgsklar. Der var derfor et stort behov for at rykke hurtigt og effektivt. home mødte disse behov, og jeg havde 6 fremvisninger den første søndag lejligheden var på hjemmesiden. Lejligheden blev solgt samme dag, til et beløb over udbudspris. Jeg havde én fast mægler som kontaktperson, som især var særlig behjælpelig med at anskaffe nødvendige dokumenter i forbindelse med salget".

  • Køberen blev fundet på kun 6 dage

    "Ved salget af vores lejlighed, har home Århus City levet fuldt ud op til vores forventninger. De har guidet og vejledt, så vi trygt har kunnet overlade salget til dem, uden vi har skullet gøre det store. Køberen til vores lejlighed fandt de på kun 6 dage! Vi medgiver dem vores varmeste anbefalinger”

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker