Menu

home Aarhus City

Åbningstider

 • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Århus City

Sætter du din bolig til salg hos home Aarhus City, er du sikker på at få en lokal ejendomsmægler på sagen, der sætter en ære i at gøre det ekstra, der skal til for at din bolighandel kommer bedst og hurtigst muligt i hus. Vi kender kvaliteterne ved de forskellige kvarterer i byen; fra Øgadekvarteret og f.eks. Latinerkvarteret til Frederiksbjerg og det nye Aarhus Ø. Vi sælger alt fra ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, rækkehuse til byhuse og projektsalg. Har du en liebhaverbolig, er det også en sag for din lokale home ejendomsmægler.

home Aarhus City er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi er i alt 15 home-forretninger og 100 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver Annette Rønne. Vi vægter den gode og personlige dialog. Som en del af den professionelle rådgivning, holder vi dig naturligvis løbende orienteret. Har du en bolig til salg hos os, kan du til enhver tid ringe til os eller logge ind via myhome for at holde dig ajour med salgsarbejdet.

Du kan følge dit boligsalg time for time, se hvor mange der viser interesse for din bolig, og hvilke tilbagemeldinger din ejendomsmægler oplever fra interesserede købere efter f.eks. Åbent Hus og fremvisning af din bolig. I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt og din sag altid er i trygge hænder. Vi har også dedikerede specialister med juridiske – og ejendomsmægler specifikke kompetencer, der kan yde uvildig Køberrådgivning. Og så ved vi alt om Forældrekøb af lejlighed. Bare spørg.

Vi gør vores bedste for at give dig en kundeoplevelse i verdensklasse. Og ærlig talt, så er vi først glade, når du er så glad, at du anbefaler os til andre.

Vi er, hvor kunderne er

Det handler om, at din bolig bliver set – og solgt. Derfor er vi, hvor kunderne er; i aviserne, på web, via sociale medier, i forretningerne, i lokalområdet, i foreningslivet og supplerer med f.eks. Facebook-markedsføring, hvor indsatsen rammer præcis den målgruppe, vi ved er potentielle købere af en bolig som din. Netværket i Østjylland, samarbejdet med Danske Bank og et altid opdateret Køberkartotek betyder også, at vi har flere indgange, end de fleste, til at finde præcis den køber, som matcher din bolig.

Kontakt os allerede i dag. Kig forbi forretningen på strøget eller ring til os på: 8619 7699. Bestil byens skarpeste salgsvurdering af din bolig – og få svar på, hvordan du kommer hurtigst og bedst muligt videre. Vi ses. Hos home Århus City.

home Århus City er en del af home Århus Østjylland

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Topkarakterer til home Aarhus City

  "Da der blev fundet en køber til vores andelsbolig på under 24 timer, så kan vi kun være tilfredse med samarbejdet med home Aarhus City. Kommunikationen har hele vejen igennem været utrolig god, og der blev altid eksekveret som lovet. Et professionelt forløb med alle forventninger indfriet - vi giver topkarakterer".

  Jacob Thomas Nielsen

 • Reel prisfastsættelse fra start

  "home har vist stort engagement i forbindelse med salget af min lejlighed. Salget gik hurtigt og prisfastsættelsen var reel fra starten. home formåede endda at komme med et særdeles attraktivt overbud på min lille 1 værelses lejlighed. Jeg har været mødt af professionel vejledning gennem hele salget og stor imødekommenhed overfor mine ønsker. Jeg er løbende blevet opdateret omkring fremvisninger, og tilbagemeldinger har været hurtige selv på skæve tidspunkter af døgnet! En særdeles positiv oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale".

  Alexandra Pedersen

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.