home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning billede
  • Jægergårdsgade 101L
  • 8000 Aarhus C
Luk åbningstider

Velkommen hos home Århus City - din lokale ejendomsmægler

Sætter du din bolig til salg hos home Aarhus City, er du sikker på at få en lokal ejendomsmægler på sagen, der sætter en ære i at gøre det ekstra, der skal til for at din bolighandel kommer bedst og hurtigst muligt i hus.

Vi kender kvaliteterne ved de forskellige kvarterer i byen; fra Øgadekvarteret og f.eks. Latinerkvarteret til Frederiksbjerg og det nye Aarhus Ø. Vi sælger alt fra ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, rækkehuse til byhuse og projektsalg. Har du en liebhaverbolig, er det også en sag for din lokale home ejendomsmægler.

God og personlig dialog vægter højt

Vi vægter den gode og personlige dialog. Som en del af den professionelle rådgivning, holder vi dig naturligvis løbende orienteret. Har du en bolig til salg hos os, kan du til enhver tid ringe til os eller logge ind via myhome for at holde dig ajour med salgsarbejdet.

Du kan følge dit boligsalg time for time, se hvor mange der viser interesse for din bolig, og hvilke tilbagemeldinger din ejendomsmægler oplever fra interesserede købere efter f.eks. Åbent Hus og fremvisning af din bolig.

Vi har dedikerede specialister med juridiske – og ejendomsmægler specifikke kompetencer, der kan yde uvildig køberrådgivning. Og så ved vi alt om Forældrekøb af lejlighed. Bare spørg.

Vi gør vores bedste for at give dig en kundeoplevelse i verdensklasse. Og ærlig talt, så er vi først glade, når du er så glad, at du anbefaler os til andre.

Vi er, hvor kunderne er

Det handler om, at din bolig bliver set – og solgt. Derfor er vi, hvor kunderne er; i aviserne, på web, via sociale medier, i forretningerne, i lokalområdet, i foreningslivet og supplerer med f.eks. Facebook-markedsføring, hvor indsatsen rammer præcis den målgruppe, vi ved er potentielle købere af en bolig som din.

Netværket i Østjylland, samarbejdet med Danske Bank og et altid opdateret Køberkartotek betyder også, at vi har flere indgange, end de fleste, til at finde præcis den køber, som matcher din bolig.

Kontakt os allerede i dag

Kig forbi forretningen eller ring til os på: 8619 7699. Bestil byens skarpeste salgsvurdering af din bolig – og få svar på, hvordan du kommer hurtigst og bedst muligt videre. Vi ses. Hos home Århus City.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 86 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Køberen blev fundet på kun 6 dage

    "Ved salget af vores lejlighed, har home Århus City levet fuldt ud op til vores forventninger. De har guidet og vejledt, så vi trygt har kunnet overlade salget til dem, uden vi har skullet gøre det store. Køberen til vores lejlighed fandt de på kun 6 dage! Vi medgiver dem vores varmeste anbefalinger”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller