home Galten - Skovby

Luk åbningstider

Velkommen hos home Galten-Skovby

Går du i salgstanker? Så lad en ejendomsmægler fra home Galten stå for dit boligsalg. Vores ejendomsmæglere har mange års erfaring inden for bolighandel, og vores mæglere har ligeledes et indgående kendskab til områder som Skovby, Låsby & Gudekvarteret – og sælger alt fra villaer, rækkehuse, landbrug- og landejendomme i Galten og Harlev-området. Desuden er vi eksperter i forældrekøb af ejerlejligheder.

Vores ejendomsmæglere gør altid en aktiv indsats for at få solgt din bolig til den bedste pris og naturligvis så hurtigt som muligt. Ligeledes bestræber vi os på, at du får den bedst mulige kundeoplevelse – vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

home Galten er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Dette netværk bevirker, at du får en række fordele som kunde herunder, når du skal finde et nyt hjem, og når din bolig skal markedsføres. Vi sørger for, at din bolig bliver markedsført bredt, dvs. på Facebook, i aviser, i vores boligforretning og naturligvis på home.dk. Således sikrer vi, at boligen bliver set af flest potentielle købere, og at det dermed øger chancerne for et effektivt salg af din bolig.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder. Desuden har vi tilknyttet dygtige specialister med juridiske kompetencer og ligeledes ejendomsmægler med et højt kompetenceniveau, som kan tilbyde professionel og uvildig køberrådgivning.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Galten i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi fik lynhurtig tilbagemelding efter fremvisning

  "Vi kan varmt anbefale home Galten. Vi fik en professionel betjening af Henrik S. Jacobsen. Vi havde et godt samarbejde, kunne kontakte ham, når vi havde spørgsmål osv., og vi fik lynhurtigt tilbagemelding efter fremvisning. Tak Henrik for din hjælp med salg af vores hus".

 • Dejligt forløb med masser af overskud

  "Sælger: Vi er så taknemmelige for hjælpen omkring boet efter vores mor. I har været super gode til at informere og vejlede os. Vi kan kun give jer vores allerbedste anbefalinger. 14 dage tog det – Fantastisk! Køber: Henrik er virkeligt bare SÅ rar og kan hjælpe på begge sider af bordet. Virkeligt flot arbejde! Dejligt forløb, med masser af overskud, hjælp og aftaler!"

 • Alle hos home Galten har været meget serviceminded

  "På trods af at Henrik (Mægler) selvfølgelig var sælgers rådgiver, så var han rigtig god til at forklare processen for os på en måde, så vi ikke følte, vi sad over for en sælger, men at vi sad overfor en, der ville hjælpe os bedst muligt igennem processen. Det gør, at Henrik fremstår meget troværdig og så hjælper det jo altid, når man handler med folk, som er så serviceminded som alle hos home Galten vi har været i kontakt med, har været".

 • Mægleren fik enderne til at nå sammen

  "Vi har købt hus gennem ejendomsmægler Henrik S. Jacobsen fra home Galten/Skovby og han får vores bedste anbefalinger med på vejen. Henriks arbejde er kendetegnet ved ordentlighed, løsningsorienteret og fleksibel. Han fik enderne til at nå sammen og bandt en fin sløjfe mellem sælger, køber og købers mægler.

 • Vi havde ubetinget tillid til mægleren

  "På alle møder en dygtig, respektfuld og oplagt mægler, som vi kom til at sætte stor pris på og havde ubetinget tillid til. Henrik er bare fantastisk, mæglerfirmaet ligeså".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo