home Kolding - Slotsallé billede
 • Slotsalle 11
 • 6000 Kolding
Luk åbningstider

Velkommen hos home Kolding-Slotsallé

Hos home Kolding - Slotsallé har vi mere end 25 års erfaring med salg af boliger i lokalområdet. Vores forretning ligger i hjertet af Kolding, vi har dermed stor synlighed i bybilledet, og vi er således godt lokalt forankret.

Vi er utrolig stærke i vores markedsområde bl.a., fordi alle vores medarbejdere er bosiddende i lokalområdet og ikke mindst har boet i området altid. Som ejendomsmæglerforretning har vi desuden et stort netværk i lokalområdet, som kommer vores kunder til gode i forbindelse med køb/salg af bolig.

Kompetente og veluddannede ejendomsmæglere

I vores boligforretning på Slotsallé bliver du mødt af kompetente og veluddannede ejendomsmæglere, der alle har mange års erfaring inden for bolighandel. Vores mæglere er meget lydhøre og handlekraftige over for forandringer - vi lytter til markedet og handler derudfra.

Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Vi hjælper også gerne med køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Find boliger til salg i Kolding-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk. Vi har et væld af spændende boliger i Vonsild, Seest, Dalby, Tved, Rebæk, Strandhuse, Nr. Bjert, Drejens, Bramdrupdam m.fl. Ligeledes har vi et velfungerende køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i online. Herved får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Kolding allerede i dag og få en uforpligtende snak om køb eller salg af bolig. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden.

Vores andre afdelinger i Kolding

Skal du sælge i en anden del af Kolding? Se alle home ejendomsmæglere i Kolding her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 43 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Super hurtigt salg

  "Vi har lige solgt vores hus igennem home Slotsalle. Det er 3. gang vi bruger dem og alle gange er vores hus blevet solgt super hurtigt og til en god pris Super dejligt at handle med Hanne Faaborg. Tusind tak for endnu et salg".

 • Solgt på ingen tid - og til prisen

  "Sidder på dejlig ferie hos min søster på Jersey. Jeg nåede lige at sætte mit hus til salg hos home, Slotsallé, inden jeg tog afsted, og mens jeg har ligget ved poolen, har Hanne og hendes dygtige folk solgt mit hus. Det er anden gang Hanne sælger hus for mig, på ingen tid og til den rigtige pris. Så der var god grund til at åbne champagnen".

 • Super godt forløb

  "Vi glæder os til at overtage nøglerne til sommer!! Vi har haft et super godt forløb i forbindelse med huskøbet, som vi gerne vil takke personalet hos home Slotsallé for. Særligt vil vi takke Hanne, som har været mægleren Vores børn husker specielt den flotte bil med nøglehullet på, som Hanne kører i. Så nu holder de meget øje med, om hun er på kontoret. Vores søn løb også hen og omfavnede Hanne, første gang de skulle ud og se huset med os, så det har også været en god oplevelse, at børnene har været trygge ved situationen".

 • home Slotsallé fandt vores nye hus

  "Vi har brugt home - Slotsallé til at sælge vores hus, da vi for mange år siden skulle flytte til udlandet. home var en kæmpe hjælp, da vores hussalg skulle foregå fra udlandet, men vi var hele tiden i trygge hænder. Da vi skulle flytte tilbage til Kolding, var vi slet ikke i tvivl om, at det var home - Slotsallé, der skulle finde vores nye hus. Vi som både køber og sælger kan give vores bedste anbefaling".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller