home Grenaa - Norddjurs billede
 • Søndergade 6A
 • 8500 Grenaa
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning v/ Morten Elmgaard & Carsten Andersen

Velkommen hos home Grenaa - din lokale ejendomsmægler

home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille lokalt team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge, erfarne og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.

Troværdig rådgivning og høj kundetilfredshed

Vi vil stå for at give en troværdig rådgivning af vores kunder, hvilket også kan ses af vores høje kundetilfredshed. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til henholdsvis vores købere og til vores sælgere.
Hos home Grenaa har vi en aktiv markedsføring, især på de digitale medier, for netop at opnå større synlighed af vores boliger og ikke mindst af forretningen i Grenaa.

Stort kendskab til markedsområdet

Vi har som ejendomsmæglere naturligvis et fantastisk kendskab til vores markedsområde, og dermed har vi altid pulsen på boligmarkedet i nærområdet.

Vi har forskellige boligtyper til salg i:

Grenaa | Trustrup | Gjerrild | Bønnerup | Bønnerup Strand | Fjellerup Strand | Kolind m.fl.

Disse boliger kan du med fordel se her på siden eller i vores forretning. Som sælger kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos vores mægler. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 33 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Yderst tilfredse

  ”Vi har været yderst tilfredse med home Grenaa. Her er et virkeligt professionelt team af medarbejdere, der har styr på tingene. Vi har følt, at vi var med hele vejen, og er blevet informeret om alt vedr. vores hussalg. Vi har haft god guidning, og har vi haft yderligere spørgsmål, er vi blevet ´holdt godt i hånden´. Vi kan kun anbefale home i Grenaa”.

 • Super professionel og helt igennem en god oplevelse!

  ”home Grenaa får vores bedste anbefaling efter et super professionelt salg. Der var super god kommunikation hele vejen igennem, fra aftalen blev lavet og helt igennem til huset var solgt og overgivet. 1. ejendomsmægler havde huset til salg i et år, men at få home på banen var en helt ny oplevelse. 1000 tak for den gode oplevelse, både fra Sofie selv og ikke mindst hendes bagland".

 • home Grenaa – Stor faglighed med smil på!

  ” Vores samarbejde med Sofie fra home Grenaa/Norddjurs har været en fantastisk oplevelse. Sofie og teamet arbejder med en stor faglighed, kreativitet med hjertet på det rigtige sted og er meget ærlige over for både sælger og køber. Vi er yderst tilfredse og har været helt trygge fra start til slut. Vi har haft tæt kontakt, og der har været utrolig god information. Tilmed er de dybt professionelle med et skønt smil på, som er meget imødekommende. De har gjort en super flot indsats. Kan virkelig anbefale home Grenaa/Norddjurs”.

 • Stor ros til home Grenaa

  ”Tak til home Grenaa for bistanden til vores hussalg. Vi er meget tilfredse med hele den salgsproces, som home Grenaa har stået for. Gennem både prissætning og salgsstrategi har vi følt os godt rådgivet. Lige fra dag 1 havde vi et godt samarbejde med home Grenaas medarbejdere, og vi blev løbende holdt godt opdateret. Vi blev ført trygt og sikkert gennem hele forløbet. home Grenaa har under hele forløbet arbejdet engageret og professionelt. Hele det salgsapperat, som home stillede til rådighed, er imponerende. Systemet er meget brugervenligt og velfungerende som understøtning for salgsprocessen. Vi synes, at det har været en god oplevelse. Vi kan derfor klart anbefale home Grenaa til andre. Stor ros til home Grenaa”.

 • Professionelle og personlige

  ”Tak for godt arbejde til home Grenaa/Norddjurs. Vi har både været køber og sælger hos jer, og I får vores varmeste anbefalinger, professionelle og personlige på samme tid – Tak for det”.

 • Hurtig, venlig og effektiv behandling

  "Vores bedste anbefalinger af home i Grenaa. Hurtig, venlig og effektiv behandling".

 • En rigtig god oplevelse

  "Vi har været rigtig glade for vores valg af ejendomsmægler Sofie Vogt fra home i Grenaa. Under hele salgsforløbet har vi haft en tæt dialog med home, og vi har været meget tilfredse med den vejledning, som home har givet os igennem hele forløbet".

 • Solgt på forbavsende kort tid

  "Efter meget lang tid hos en anden mægler hvor der konstant blev lovet guld og grønne skove, uden der reelt skete andet end, at prisen igen og igen blev presset ned, var det en helt anden oplevelse at møde Sofie. Hun satte os hurtigt og knivskarpt ind i hele situationen og forklarede punkt for punkt, hvad der skulle ske og satte fra starten den rigtige pris. Der gik forbavsende kort tid, inden Sofie kom med en køber og tilmed med et kun meget lille afslag i prisen. Vi er overordentlig godt tilfredse og føler os supergodt behandlet. Stor tak til Sofie og hele HOME-holdet".

 • Stor ros herfra

  "Vi er meget glade for samarbejdet. Vi har købt og solgt hus før, men det er første gang gennem home. Men absolut ikke sidste. Dygtige, hjælpsomme og behagelige medarbejdere. Stor ros herfra".

 • Anmeldelse fra glade kunder

  "Dygtigt team, søde, venlige og dygtige til deres job".

 • Altid velforberedt og positiv

  "Har lige solgt vores hus gennem home Grenaa/Sofie. Altid velforberedt og positiv, så vil varmt anbefale dem til andre der skal have solgt i Grenaa og omegn".

 • Ekspertise på højeste plan

  "Lejligheden solgt på 4 dage!! Ekspertise på højeste plan. Ikke et øjeblik er man i tvivl om, hvor man står, og alle dokumenter bliver gennemgået, indtil man er helt med. Klart de største anbefalinger herfra".

 • Professionelt, ærligt og seriøst

  "Professionelt, ærligt og seriøst - stor ros herfra, vores bolig blev solgt på kun 3 uger."

 • Super samarbejde

  Sikke et smukt efterårsvejr for Dorthe og Martin at overtage deres nye hjem i! Dorthe og Martin takker for et super samarbejde! Stort tillykke med huset og held og lykke fremover fra home!

 • Tak for en god handel

  Her ses sælger Inge ved overdragelsen af ejendommen til køberne Nina og Mads! Nina og Mads takker for en god handel – det har været en fornøjelse! Vi siger tak og ønsker al held og lykke til begge parter!

 • Alle er yderst tilfredse

  Endnu en ejendom er solgt og overdraget til køber Kirsten, som her ses sammen med sælgerne Bodil og Jan! Alle parter er yderst tilfredse og takker for et godt samarbejde. Vi siger tak fra home!

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller