home Vejle - Damhaven billede
 • Damhaven 5B
 • 7100 Vejle
Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejle - Damhaven - din lokale ejendomsmægler

home Vejle - Damhaven er markedsledende i vores område, dvs. vi er den bedst sælgende boligforretning. Vi består af et dynamisk team, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel - til stor glæde for vores sælgere.

Ligeledes samarbejder vi med vores øvrige home-forretninger i Kolding og Fredericia, hvilket er med til at give vores kunder en god kundeoplevelse. Vi har et dygtigt administrativt backup team, som sammen med mæglerne hjælper vores kunder trygt i mål

Stort lokalkendskab

Alle vores ejendomsmæglere bor i Vejle og er dermed lokalkendte. Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvilke relevante informationer, vi kan videregive til potentielle købere.

Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet.

Få også home køberrådgivning

Vi tilbyder home køberrådgivning, når du ønsker at købe bolig. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig i Vejle-området.

Kontakt os i dag - eller kig forbi vores afdeling

Vores boligforretning har en synlig beliggenhed med gode parkeringsforhold direkte ved afdelingen. Besøg derfor med fordel vores forretning og lad vores ejendomsmægler vise dig vores flotte boligudstilling.

Vi har hovedsageligt villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuser m.fl. til salg i Vejle Øst, Bredsten samt i Jelling. Du kan naturligvis også finde boligerne på home.dk. Uanset, om du går i købs- eller salgstanker, er du velkommen til at besøge vores forretning og få en uforpligtende snak med os.

Projektsalg og udlejning af boligprojekter i Trekantområdet

Vores projektafdeling beskæftiger sig udelukkende med projekter – og er med fra start til slut. home v/ Lynggaard & Hansen er din samarbejdspartner inden for alle typer af projekter.

Læs mere om vores projektafdeling

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 183 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Troværdigt og trygt forløb

  "Troværdigt og trygt forløb - meget professionelt! Tak for det Steffen."

 • God rådgivning i forbindelse med huskøb

  "Vi siger endnu engang tusind tak for god rådgivning i forbindelse med vores huskøb på Langelinie. Du var utrolig godt forberedt til vores møde, og havde svar på de spørgsmål, vi havde bedt dig om at undersøge. Vi kan varmt anbefale dig til andre venner".

 • Dejligt og professionelt forløb

  "Dejligt, hurtigt og professionelt forløb"

 • Opgaven løst hurtigt og effektivt

  "home klarede opgaven hurtigt og effektivt"

 • home har været gode til at lytte til mine ønsker

  "Der har været en god vejledning fra home Vejles side, både i forbindelse med salget af min lejlighed samt købet af mit nye hus hvor de har været gode til at lytte til mine ønsker".

 • God erfaring med home

  "Vores erfaring med home er meget god. Det har været en nem og god handel. Samarbejdet som home har med Danske Bank har gjort det hele nemmere, da vi er kunder I Danske Bank"

 • Yderst tilfredsstillende forløb

  "Både i forbindelse med køb og salg hos home Vejle har jeg følt mig tryg og været yderst tilfreds med gennemgang af papirer - firmaet virker reelt og har været gode til at give hurtig feedback. Jeg kan kun være tilfreds med den korte salgstid i forbindelse med salg af min andelsbolig."

 • Altid hjælpsomt team

  "Jeg valgte home Vejle til at sælge min bolig, da de har en stor volumen på markedet i Vejle. Jeg har fra start til slut været godt tilfreds med det flotte salgsmateriale, gode tilbagemeldinger efter fremvisninger og teamet som altid har været hjælpsomme"

 • Godt billedemateriale var med til at sælge huset

  "Vi har været glade for home Vejle. Altså et smil på kontoret, søde mennesker og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med billedmaterialet, som var med til at sælge vores hus".

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller