Menu

home Vejle - Damhaven

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejle - Damhaven - din lokale ejendomsmægler

home Vejle - Damhaven er markedsledende i vores område, dvs. vi er den bedst sælgende boligforretning. Vi består af et dynamisk team, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel - til stor glæde for vores sælgere.

Ligeledes samarbejder vi med vores øvrige home-forretninger i Kolding, Fredericia og Vejen, hvilket er med til at give vores kunder en god kundeoplevelse. Vi har et dygtigt administrativt backup team, som sammen med mæglerne hjælper vores kunder trygt i mål

Stort lokalkendskab

Alle vores ejendomsmæglere bor i Vejle og er dermed lokalkendte. Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvilke relevante informationer, vi kan videregive til potentielle købere.

Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet.

Få også home køberrådgivning

Vi tilbyder home køberrådgivning, når du ønsker at købe bolig. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig i Vejle-området.

Kontakt os i dag - eller kig forbi vores afdeling

Vores boligforretning har en synlig beliggenhed med gode parkeringsforhold direkte ved afdelingen. Besøg derfor med fordel vores forretning og lad vores ejendomsmægler vise dig vores flotte boligudstilling.

Vi har hovedsageligt villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuser m.fl. til salg i Vejle Øst, Bredsten samt i Jelling. Du kan naturligvis også finde boligerne på home.dk. Uanset, om du går i købs- eller salgstanker, er du velkommen til at besøge vores forretning og få en uforpligtende snak med os.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb

  "Budskabet fra home om et trygt, hurtigt og effektivt salg må virkelig siges at stemme! Yderst kompetente medarbejdere, som er imødekommende – og gode til at komme med vejledende assistance under salget af vores bolig. Endvidere var der også et godt samarbejde omkring diverse tiltag for at få boligen solgt. Vi vil sige en særligt tak for den forståelse, som home Vejle havde, når man som sælger skal sælge sin bolig. Der er ofte nogle bekymringer og til dels stor utålmodighed i forbindelse med et hussalg – men I formåede altid at sørge for, at vi følte os tygge og godt hjulpet på vej. Desuden er det skønt at kunne komme i kontakt med jer næsten 24/7 – og I har altid været fremragende til at komme med feedback fra jeres fremvisninger, som der i øvrigt har været mange af. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb – STOR ros og tak til især Steffen og Heidi for jeres arbejde. Det har været en fornøjelse, og vi har nu også købt igennem home Vejle, hvilket også har været en fornøjelse."

 • Troværdigt og trygt forløb

  "Troværdigt og trygt forløb - meget professionelt! Tak for det Steffen."

 • Ros fra tilfredse udenlandske kundet

  "We had the following experiences with home and especially Steffen and Patrick, buying our first house in Denmark. We felt very secure doing the process. The showings with Steffen and Patrick was laid back, humourous and flexible coordinated- but at the same time you guys where very professional. Our qeustions could be answered, and you had a good knowledge about the houses we saw with you. Very smooth process from the showing to the signing. Thanks...!"

 • God rådgivning i forbindelse med huskøb

  "Vi siger endnu engang tusind tak for god rådgivning i forbindelse med vores huskøb på Langelinie. Du var utrolig godt forberedt til vores møde, og havde svar på de spørgsmål, vi havde bedt dig om at undersøge. Vi kan varmt anbefale dig til andre venner".

 • Dejligt og professionelt forløb

  "Dejligt, hurtigt og professionelt forløb"

 • Opgaven løst hurtigt og effektivt

  "home klarede opgaven hurtigt og effektivt"

 • Godt gået home

  "home Vejle overtog sagen fra en anden mægler, som havde den til salg i ét år uden rigtig nogen aktivitet. Steffen hos home solgte ejendommen på første fremvisning. Hurtig og effektiv ekspedition - vi er yderst tilfredse. Godt gået home, og tak!"

 • Vi har fået alletiders behandling

  "Vi har fået alletiders behandling. Steffen har været en yderst behagelig mægler - meget rolig og nede på jorden, noget som vi vægter højt. Vi har altid kunne komme i kontakt med ham, hvis vi havde spørsmål eller lign. Vi glæder os til at overtage vores nye hus - tak home".

 • home har været gode til at lytte til mine ønsker

  "Der har været en god vejledning fra home Vejles side, både i forbindelse med salget af min lejlighed samt købet af mit nye hus hvor de har været gode til at lytte til mine ønsker".

 • God erfaring med home

  "Vores erfaring med home er meget god. Det har været en nem og god handel. Samarbejdet som home har med Danske Bank har gjort det hele nemmere, da vi er kunder I Danske Bank"

 • Gnidningsløst forløb fra dag 1

  "Det er anden gang home sælger en bolig for mig - sidst i 1996, og jeg har denne gang været yderst tilfreds med den professionelle, kyndige og venlige behandling af salget. Hele forløbet har fra dag 1 kørt gnidningsløst og samarbejdet med dig har været en fornøjelse. Også stor ros til dine kollegaer på kontoret samt fremvisningsmæglerne. Håber at afslutningen på salget vil fortsætte i samme ånd. Hvis muligheden viser sig, vil jeg med stor tiltro til home Vejle anbefale home Vejle til andre. Tak og held og lykke med salget fremover".

 • Yderst tilfredsstillende forløb

  "Både i forbindelse med køb og salg hos home Vejle har jeg følt mig tryg og været yderst tilfreds med gennemgang af papirer - firmaet virker reelt og har været gode til at give hurtig feedback. Jeg kan kun være tilfreds med den korte salgstid i forbindelse med salg af min andelsbolig."

 • Ejendomsmæglerskifte fik boligen solgt

  ”Vi har været 100 % tilfredse med forløbet hos home Vejle, som overtog boligen fra en anden mægler og solgte den omgående på 1. fremvisning! Boligsalg handler om personlige relationer, tillid og kompetence, alle de nævnte punkter har vi kun oplevet hos home Vejle – mange tak for god service!”

 • Altid hjælpsomt team

  "Jeg valgte home Vejle til at sælge min bolig, da de har en stor volumen på markedet i Vejle. Jeg har fra start til slut været godt tilfreds med det flotte salgsmateriale, gode tilbagemeldinger efter fremvisninger og teamet som altid har været hjælpsomme"

 • Godt billedemateriale var med til at sælge huset

  "Vi har været glade for home Vejle. Altså et smil på kontoret, søde mennesker og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med billedmaterialet, som var med til at sælge vores hus".

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller