home Fredericia - Købmagergade

Luk åbningstider

Velkommen hos home Frederica - din lokale ejendomsmægler

homes ejendomsmægler i Fredericia hjælper med dit køb eller salg af bolig. Vi er en lokalt forankret ejendomsmægler som kender boligmarkedet i Fredericia og ved, hvad der rører sig i byen. Vores mæglere håndterer alle boligtyper, herunder villaer, parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde. home Fredericia, v/ Lynggaard & Hansen P/S, er din professionelle ejendomsmægler. Vi lever efter mantraet: at vi i morgen kan gøre tingene lidt bedre. En ejendomsmægler fra os er kendetegnet ved værdierne: Troværdighed, dynamik og positivitet over alt andet – det håber vi på at få lov til at vise dig!

Salg af bolig i Fredericia

Frederica er en relativt ny provinsby som opstod efter Trediveårskrigen i 1600-tallet, først som en fæstning og fristad, siden som industriel by og trafikalt knudepunkt i området.

I sin moderne form er Fredericia præget af en tæt bymidte med en del lejligheder, og et stort opland med parcelhuskvarterer som opstod i den anden halvdel af det 20. århundrede. De seneste årtier har villaerne og parcelhusene især skudt op i et bælte sydvest for Fredericia i retning mod Skærbæk og Taulov.

Vores mæglere er blandt andet aktive i de populære kvarterer som Erritsø, Snoghøj og Hannerup. Er du interesseret i en at sælge din bolig i et af disse områder, kan du med fordel tale med en ejendomsmægler fra vores butik i Fredericia og få en gratis salgsvurdering.

Fredericia er kendetegnet ved at have nogle meget eftertragtede kvarterer, og de dyreste liebhaverboliger finder du i områder som f.eks. langs kystvejen i Sanddal og syd for Fredericia ved Skærbæk, hvor man kan drømme om at bo med udsigt til Lillebælt og direkte adgang til badestrand. Her kan vores ejendomsmæglere med adgang til Danmarks største køberkartotek hjælpe salget af din liebhaverbolig på vej, f.eks. med et skuffesalg.

Boligmarkedet i Fredericia

Fredericia er en populær by i Trekantsområdet grundet sin gode placering for pendlere og relativt lave kvadratmeterpriser. Samtidig ligger byen endog meget naturskønt ud til Lillebælt. I en årrække har erhvervslivet oplevet en flot vækst i industriområdet langs E45, hvilket har gjort området mere attraktivt at arbejde i og pendle til.

Trods sin attraktive placering har Frederica dog ikke oplevet samme befolkningstilvækst som nabokommunerne, og derfor har boligmarkedet for både købere og sælgere været noget mere afdæmpet. Fra offentlig side forventer man en svag, men stabil befolkningstilvækst i kommunen i 2020’erne, samt en demografisk forskydning mod flere ældre i kommunen. For boligmarkedet vil det betyde en stigende efterspørgsel efter ældreboliger, men også en løbende frigivelse af parcelhuse til boligmarkedet over de næste år.

Søger man en ejendomsmægler for at hjælpe med salget af sin bolig i Fredericia, er det derfor vigtigt at tale med én der forstår udviklingen i Fredericia, og hvilke kvaliteter der efterspørges af boligkøberne.

Højt serviceniveau hos vores ejendomsmæglere i Fredericia

Hos Home i Fredericia er vi stolte af at levere et højt serviceniveau, og vi er stolte af den høje faglighed som vores ejendomsmæglere besidder.

Med vores fire forretninger i, Kolding, Fredericia, Vejle og Vejen, er vi stærkt forankret i hele Trekantsområdet. Vi har en høj markedsandel i alle byerne, og vi lægger, i vores arbejde, stor vægt på kundernes tilfredshed og dermed på service, uddannelse og kvalitet.

Mange boliger og grunde til salg

Vi har mange forskellige slags boliger og grunde til salg, navnligt villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, fritidsboliger, landejendomme, boligprojekter, samt helårsgrunde og fritidsgrunde.

Alle disse flotte boliger er at finde i områderne:

Fælledvejskvarteret | Gudekvarteret | Digterkvarteret | Dreng/Pige kvarteret | Golfkvarteret | Stjernekvarteret | Vestbyen | Nordbyen | Erritsø | Snoghøj | Skærbæk/Taulov | Egeskov | Bøgeskov | Trelde | Trelde Næs | Østerby | Herslev og Bredstrup/Pjedsted.

Find en ejendomsmægler i Fredericia

Overvejer du at købe eller sælge bolig i Fredericia, anbefaler vi at du besøger os i ejendomsmægler-butikken og taler med en ejendomsmægler. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak om dit boligsalg og dine forventninger. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 75 93 02 66.

Få grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som er ejendomsmæglere med en speciel uddannelse i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Projektsalg og udlejning af boligprojekter i Trekantområdet

Vores projektafdeling beskæftiger sig udelukkende med projekter – og er med fra start til slut. home v/ Lynggaard & Hansen er din samarbejdspartner inden for alle typer af projekter. Læs mere om vores projektafdeling

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

    "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller