home Kolding Åpark billede
 • Kolding Åpark 8N
 • 6000 Kolding
Luk åbningstider

Velkommen hos home Kolding Åpark

Hvis du drømmer om et boligskifte og har brug for rådgivning eller hjælp hertil, så står hele vores team hos home Kolding Åpark til rådighed.

Hos os bliver du mødt af et smilende og erfarent team, som varetager din bolighandel topprofessionelt og med forståelse for, hvor stor en beslutning det er at skifte bolig.

Vi lægger stor vægt på faglighed, da et boligskifte ud over at være en kæmpe begivenhed for dig og din familie, ligeledes handler om ansvar, dokumenter, økonomi og jura.

home Kolding Åpark har ligget stabilt som den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i byen igennem en årrække. Det er vi stolte af og ydmyge omkring, hvorfor vi hver dag går på arbejde for at gøre vores bedste.

Er du sælger af en bolig:
- En af vores mæglere følger dig fra start til slut i forløbet,
- Vi tilbyder hjælp til klargøring af boligen ved vores boligkonsulent
- Vi har en fuldtids medarbejder, der udelukkende arbejder med optimering af annoncering på sociale/digitale medier
- Hvis du skal købe bolig efterfølgende, kan vi ligeledes hjælpe dig med forhandling og rådgivning i forbindelse med køb (dog naturligvis ikke på boliger, vi selv har til salg, da vi ikke må repræsentere 2 parter i samme sag)

Er du køber af en bolig:
- Vi tilbyder køberrådgivning, hvor vi gennemgår alle dokumenter for den bolig, du ønsker at købe, samt drøfter dine planer og drømme for boligen, således at vi kan sikre os, at der ikke i lokalplaner eller andet er noget, der vil forhindre dine ønsker.
- Vi tilbyder udarbejdelse af testamenter/samejekontrakter, hvis du/I er samboende med ingen eller fælles børn.
- Vores køberrådgivere beskæftiger sig udelukkende med rådgivning af købere, og teamet har mange års erfaring.

Herudover tilbyder vi hjælp til udarbejdelse af fremtidsfuldmagter for alle.

Er du sælger eller køber af en projektbolig:
Vi har en professionel afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med projektsalg og udlejning, som er i en rivende udvikling. Således har vi i de senere år udlejet mere end 250 boliger om året.

Læs mere om vores projektafdeling

Foruden vores ejendomsmæglerforretning i Kolding har vi ligeledes forretninger i Fredericia og Vejle.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 145 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Alt i alt en rigtig god oplevelse

  ”home Kolding Åpark har en yderst professionel og kompetent tilgang til et salg. Jeg fik et utroligt godt indtryk ved første møde med 2 kompetente ejendomsmæglere. Der var en rigtig god dialog og sparring. Der blev stillet en indretningskonsulent til rådighed, som ved gennemgang af min bolig havde flere forslag og tiltag, som kunne gøre en fremvisning til en bedre oplevelse. Indretningskonsulenten Lis havde ovenikøbet medbragt en række ting, som kunne få boligen til at se mere levende ud. Det hele endte med et hurtigt salg, hvor der var flere interesserede købere. Fra boligen kom på markedet til et endeligt salg var en realitet gik der ca. 2 mdr. det var langt over min forventning. Ved hver fremvisning fik jeg en rigtig god tilbagemelding. Alt i alt en rigtig god oplevelse, jeg kan varmt anbefale home Kolding Åpark som ejendomsmægler ved et hussalg”.

 • Huset blev solgt på kun 36 dage

  "Der var engang en sand historie, den handlede om en dame der skulle sælge et hus. Damen i denne historie er min mor, og huset var det hus hende og hendes mand havde haft i 43 år. Da hun skulle beslutte hvem den heldige ejendomsmægler skulle være, faldt det helt naturlige valg på home Kolding Åpark, da det var dem der solgte bedst i Kolding. Dét har hun bestemt ikke fortrudt, da det var nogle professionelle og søde mæglere hun mødte. De fik solgt huset på 9 dage. Da jeg selv skulle sælge mit hus, var valget bestemt ikke svært, det var selvfølgelig home Kolding Åpark som fik buddet. De tog imod, og gik hurtigt i gang. De arbejdede både dag og aften med fremvisninger. Der er et godt teamarbejde mellem dem alle og i home Kolding Åpark. De fik huset solgt på 36 dage. Min historie er som et eventyr, det startede med ”der var engang” og det endte lykkeligt. En stor tak til Home Kolding Åpark, I fortjener virkelig de bedste anbefalinger fra mig".

 • Det er det bedste salgsforløb, jeg har haft

  "Det er det bedste forløb jeg har haft omkring bolig salg. Yderst professionelle medarbejdere, der gør præcist det der skal til, for at få en bolig solgt.”

 • Det endte lykkeligt, men rejsen var hård

  "Min kæreste og jeg på trappen til vores nye drømmehus – trætte og glade på flyttedagen! Det endte lykkeligt, men rejsen var hård. Mit hus i Kolding skulle først sælges, hvilke var sværere end forventet og da den rigtige køber endelig kom, var vi langt fra hinanden. Men home, Lynggaard & Hansen hjalp os, om end vi var modvillige, hen mod en løsning og gav ikke op, før handlen var i hus. Og nu bor der en ny lille familie i huset, som er lykkelige over deres nye hjem. Så hvis du vil ha en mægler, der ikke giver op, før I er i mål, så ring til home, Lynggaard & Hansen”.

 • Helt klart en 12'er på karakterskalaen

  "Jeg har været ovenud tilfreds med den måde, vi har haft vores samarbejde på, og I har virkelig gjort et kæmpe arbejde så der kom mange fremvisninger, dialog om hvad der kunne gøres/ inspiration mm. og tilbagemelding straks efter en fremvisning. Jeg synes jeres team er top professionelle, dygtige og meget engagerede. Så helt klart en 12'er på karakterskalaen 😀".

 • Her fik vi en tryg og professionel behandling

  "home får vor varmeste anbefalinger. Her fik vi en tryg og professionel behandling. God weekend til alle hos home".

 • Super god rådgivning

  "Vi har brugt home i Adelgade 6000 Kolding som vores mægler ved salg af vores hus. Det er nu lykkedes på et fornuftigt niveau, og vi har været meget glade for samarbejdet og den dynamiske partner, home har været. Der har været en god dialog, og vi har løbende fået tilbagemeldinger på forløbet samt en super god afslutning på salget, hvor vi primært handlede med Sandra og Poul Erik. Vi har følt os super godt rådgivet og der blev gennemført et godt salg".

 • Solgt på blot 9 dage

  "I forbindelse med at vi skulle sælge vore dejlige hus, tog vi kontakt til home Adelgade i Kolding. Det skulle hurtigt vise sig, at det var den helt rigtige beslutning. Fra første kontakt vidste vi, at vi var i gode hænder. Vi fik solgt vores hus på blot 9 dage, det ka´ vist ikke gøres hurtigere. Vi vil sige en stor tak til dem alle og en speciel tak til Ib Frøkiær, som gelejdede handlen igennem på yderst professionelt vis. Vi kan anbefale home Adelgade på det varmeste og vil naturligvis bruge dem igen, hvis vi står for at skulle handle igen".

 • Realistisk vurdering

  "Vi har følt os helt trygge i hænderne på home. Huset blev vurderet til en realistisk pris, og der var en del fremvisninger, og vi fik altid en god tilbagemelding. Det tog ca 3 mdr. at sælge huset, så trods krisetider så formår home at være med og gøre et godt stykke arbejde. En speciel tak til Ib Frøkiær".

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller