Menu

home Kolding Åpark

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Kolding Åpark

Hvis du har planer om køb eller salg af bolig i Kolding, så kan du roligt henvende dig til home Kolding Åpark. Hos os bliver du mødt af dygtige og erfarne ejendomsmæglere, som varetager din bolighandel topprofessionelt.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed blandt vores medarbejdere således, at vores kunder er i de bedste hænder hos os. Flere af vores sagsbehandlere er også uddannede ejendomsmæglere – vi består således af et fagligt dygtigt og ikke mindst passioneret og erfarent ejendomsmæglerteam.

home Kolding Åpark ligger stabilt som den mest sælgende ejendomsmæglerforretning i byen. Vi har det gode lokalkendskab og et indgående kendskab til boligmarkedet i Kolding.

Vi hjælper også gerne med køberrådgivning

Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed uanset, om du ønsker at købe eller at sælge bolig. I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Kolding.

Find boliger til salg i Kolding-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk

Her finder du mange attraktive og spændende boliger til salg i:

Dalby

Vonsild

Seest

Læssøegade- og Ålykkegade Kvarteret med smukke gamle patriciervillaer

Bramdrupdam

Strandhuse

Nr. Bjert

og Drejens - tæt ved skøn natur.

Foruden vores ejendomsmæglerforretning i Kolding har vi ligeledes forretninger i Fredericia, Vejle, og Vejen.

Kom forbi en af vores velindrettede boligforretninger og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig. Du kan naturligvis også kontakte vores ejendomsmægler pr. telefon eller pr. mail. Se vores kontaktinformationer her på siden.

Vores andre afdelinger i Kolding

Skal du sælge i en anden del af Kolding? Se alle home ejendomsmæglere i Kolding her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super god rådgivning

  "Vi har brugt home i Adelgade 6000 Kolding som vores mægler ved salg af vores hus. Det er nu lykkedes på et fornuftigt niveau, og vi har været meget glade for samarbejdet og den dynamiske partner, home har været. Der har været en god dialog, og vi har løbende fået tilbagemeldinger på forløbet samt en super god afslutning på salget, hvor vi primært handlede med Sandra og Poul Erik. Vi har følt os super godt rådgivet og der blev gennemført et godt salg".

 • Solgt på blot 9 dage

  "I forbindelse med at vi skulle sælge vore dejlige hus, tog vi kontakt til home Adelgade i Kolding. Det skulle hurtigt vise sig, at det var den helt rigtige beslutning. Fra første kontakt vidste vi, at vi var i gode hænder. Vi fik solgt vores hus på blot 9 dage, det ka´ vist ikke gøres hurtigere. Vi vil sige en stor tak til dem alle og en speciel tak til Ib Frøkiær, som gelejdede handlen igennem på yderst professionelt vis. Vi kan anbefale home Adelgade på det varmeste og vil naturligvis bruge dem igen, hvis vi står for at skulle handle igen".

 • Realistisk vurdering

  "Vi har følt os helt trygge i hænderne på home. Huset blev vurderet til en realistisk pris, og der var en del fremvisninger, og vi fik altid en god tilbagemelding. Det tog ca 3 mdr. at sælge huset, så trods krisetider så formår home at være med og gøre et godt stykke arbejde. En speciel tak til Ib Frøkiær".

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo