home Ry

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ry - din lokale ejendomsmægler

home Ry er lokale ejendomsmæglere i Ry og kender kvaliteterne ved hvert et hjørne af byen, uanset om vores ejendomsmæglere skal sælge for dig, der bor i fx Gudekvarteret, Blomsterkvarteret eller på Kildebjerg Ry.

Vi kender hele området og finder købere til både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lyst- og landejendomme. Skal vi hjælpe dig med at sælge en liebhaverejendom i Østjylland, er det også ét af vores specialer som liebhavermæglere.

En del af ejendomsmæglerne home i Aarhus Østjylland v. Annette Rønne

home Ry er en del af ejendomsmæglerne home Aarhus Østjylland v. Annette Rønne. Her er vi 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at sikre dig en effektiv bolighandel til den bedst mulige pris.


Som mæglere i Ry har vi mere end 25 års erfaring. Vi ved, at ikke to handler er ens og skræddersyer markedsførings- og salgsarbejdet til hver enkelt bolighandel. Vi målretter markedsføringen og er naturligvis synlige på de medier, hvor kunden til din bolig er.

Derfor ser du homes boliger over alt. Uanset om du bevæger dig rundt på de sociale medier, er på home.dk, boligportaler, læser nyhedssites eller bladrer i lokalavisen.

En lokal kendt ejendomsmægler

Når du skal sælge eller købe bolig er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler i Ry, du er tryg ved. Én som taler dit sprog og kan rådgive dig professionelt igennem processen. Det kan vores mæglere og køberrådgivere hos home Ry.

Vi samler på glade kunder og slipper først din sag, når du er så tilfreds, at du anbefaler os til andre. Hos os er det kunden, der er i centrum.

Eget servicecenter

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og papirarbejdet er i orden.

Vi har altid et spændende udvalg af drømmeboliger til salg i Ry og resten af Østjylland. Se dem, som én af de første ved at oprette en profil i homes køberkartotek og få boligerne leveret direkte i din indbakke, så snart de kommer til salg.

Kontakt os - eller besøg os i dag

home Ry bor på Randersvej 11A, og du er altid velkommen til at komme ind og få en snak om mulighederne for at købe eller sælge bolig i Ry og omegn.

Kig forbi forretningen, besøg os på Facebook eller ring til os. En ejendomsmægler fra home har altid tid, når du har tid til en snak om køb og salg af bolig.

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig – og sætter naturligvis pris på din bolig. Bestil byens skarpeste salgsvurdering på tlf. 86892100.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo