Menu

home Ry

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ry

hos home Ry har vi et indgående kendskab til vores lokalområde og kender på den baggrund til kvaliteterne ved Gudekvarteret, Blomsterkvarteret og Kildebjerg Ry. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger til lejligheder i disse områder. Skal vi hjælpe dig med at sælge en liebhaverejendom? Så har vi ligeledes ekspertisen inden for dette område.

home Ry er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Vores ejendomsmægler arbejder målrettet på et effektivt boligsalg således, at du kan komme hurtigt videre. Vha. vores gode netværk kan vi optimere dit boligsalg gennem målrettet markedsføring. Vi markedsfører din bolig de steder, hvor kunderne befinder sig, dvs. i de trykte medier, på nettet og i lokalområdet.

Hvad enten du ønsker at købe eller at sælge, så kan du være sikker på, at vores ejendomsmægler vejleder og rådgiver dig professionelt hele vejen igennem bolighandlen - du er, kort fortalt, i trygge hænder hos.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Find din drømmebolig via vores opdaterede køberkartotek på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen på Randersvej 11A. Du er meget velkommen til at ringe til en af vores ejendomsmæglere, hvis du ønsker at få en snak omkring køb og salg af bolig. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig.

Husk, at du kan bestille byens skarpeste salgsvurdering af din bolig hos os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo