home Brejning

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brejning

Hos home Brejning forsøger vi altid at få solgt din bolig så nemt og så hurtigt som muligt. I vores forretning bliver du mødt af kompetente medarbejdere, som står klar til at sælge din bolig for dig.

Home Brejning er den ejendomsmægler, som har eksisteret længst tid i området, og det betyder, at vi har et rigtig godt lokalkendskab, og på den måde har vi god føling med boligmarkedet i Brejning og omegn.

Vi har mange spændende boliger til salg i byerne: Gårslev, Gauerslund, Toftum, Sellerup, Børkop, Brejning og Tiufkær m.fl.

Boligerne kan du med fordel se her på siden, og du kan selvfølgelig samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores ejendomsmæglere.

Når du skal til at købe en bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Hos home Brejning tilbyder vi kyndig rådgivning fra en køberrådgiver i en anden home forretning. Vores køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere med specifik erfaring i at rådgive købere.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så kom forbi vores forretning i Søndergade 7, og lad os vurdere din bolig. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vores kontaktinformationer finder du på denne side. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Kolding Åpark v/ Lynggaard & Hansen P/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 63 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Et overraskende hurtigt salg

  "Sælger: Et overraskende hurtigt salg. Godt samarbejde. Kan kun varmt anbefale home Brejning Køber: Super tilfredse med hele processen som var nem og hurtigt".

 • Forløbet har været fantastisk

  "Sælger: Forløbet har været fantastisk - huset blev solgt som skuffesag, til de første der så det. Jeg kan godt anbefale home Brejning til andre der står og skal sælge. De varmeste anbefalinger fra mig. Køber: Det har kun været en positiv oplevelse. Vi har været fuldt ud tilfredse og glæder os til at indtage Børkop".

 • Kun positive ord herfra

  "Sælger: Godt samarbejde med home Brejning. De overholder altid aftalerne - kun positive ord herfra. Køber: Super tilfredse med hele processen - Nemme at få fat på og overholder alle aftaler. Varme anbefalinger herfra".

 • Jeg kan varmt anbefale home Brejning, når man skal købe

  "God behandling og vejledning men vigtigst af alt støtte under hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale home Brejning, når man skal købe.".

 • Alt fungerede fra start til slut

  "Det har været en fornøjelsese at handle med Sofie fra home Brejning. Vi kan kun sende de varmeste anbefalinger. Hun er utrolig sød og rar. Hurtig til at melde tilbage og meget hjælpsom. Alt fungerede fra start til slut. God sommer fra os på Solbakken."

 • God service med hurtige tilbagemeldinger

  "Sælger: Meget tilfreds med det arbejde home Brejning har udført. Da køber kom, blev det hele håndteret meget professionelt og hurtigt. Køber: God service med hurtige tilbagemeldinger, og vi er meget tilfredes med det hele".

 • En tryg og dejlig handel

  "Sælger: Godt samarbejde med home Brejning. Dejligt og effektivt arbejde. Køber: Hurtig med tilbagemeldinger på de spørgsmål vi havde. En tryg og dejlig handel med en god følelse når man er første gangs køber".

 • Varme anbefalinger fra mig

  "home brejning har hjulpet mig med at finde min drømmebolig eller det bliver det til -Tak for det ! Varme anbefalinger fra mig af".

 • Super tilfredse med processen og samarbejdet

  "Super tilfredse med hele processen også samarbejdet. Jonna er en flink dame. En tryg handel".

 • En fremvisning er nok, bare det er den rigtige

  "Sælger: EN fremvisning var nok, bare det er den rigtige....... Køber: Imødekomende mægler som var hurtig til at svare på evt. spørgsmål omkring huskøb".

 • Vi er super tilfredse

  "Vi er super tilfredse med home Brejning. De var altid søde og hjælpsomme og gode til at besvare vores spørgsmål".

 • Vi følte os meget trygge

  "Rigtig tilfredse med forløbet hos home Brejning. Vi følte os meget trygge igennem det hele og kan kun anbefale home Brejning til andre, som står og skal sælge bolig".

 • home har knoklet for, at det hele skulle lykkes

  "Det var Sofie, som overtalte os til at se sommerhuset, og det er vi SÅ glade for hun gjorde. Da det bliver vores drømme sommerhus. Sofie har været god til at give hurtige svar, også selvom vi har kimet hende ned - så har hun altid haft overskud til at svare smilende og imødekommende. Sofie og Jonna har knoklet for det hele skulle lykkes. Vi er så taknemmelige. Tak for handlen!".

 • Stort lokalt kendskab førte til hurtigt salg

  "Sælger: Vi fortryder på ingen måde at vi valgte Jonna fra homeBrejning. Vi er sikre på, at hendes store lokale kendskab var det der førte til det hurtige salg. Køber: Jeg har haft en god dialog med home og er godt tilfreds. De kan hermed få en god anbefaling".

 • Købt og solgt bolig via home Brejning

  "For 20 år siden købte vi huset via home Brejning, som nu også har solgt for os. Vi har haft et rigtigt fint forløb. Selv da vi var opgivende, formåede Jonna og Anna at holde modet oppe hos os med deres vedvarende optimistiske tilgang. Vi har kun positive ord at sige om Jonna og Anna, og super glade for at Anna til sidst fik solgt vores hus".

 • Mange gode råd og snakke

  "Helt igennem godt tilfreds, mange gode råd og snakke. Jeg kan varmt anbefale home til andre".

 • God rådgivning og opfølgning i hele forløbet

  "En stor tak til Jonna og home for et fantastisk samarbejde iht. købet af vores nye sommerhus. God rådgivning og opfølgning i hele forløbet. Vi sætter pris på Jonna´s ærlighed samt hendes store lokalkendskab".

 • De er ærlige, reelle og professionelle

  Meget tilfreds med home, og man får en rigtig god behandling. De er ærlige, reelle og professionelle. Kan varmt anbefale home til andre".

 • Jeg er godt tilfreds med forløbet

  "Jeg er godt tilfreds med det forløb, jeg har være igennem hos home Brejning som køber".

 • De følger op på tingene og kunderne

  "Anna er en meget ansvarlig, sød og dygtig pige. Hun følger op på tingene og kunderne. Alt i alt har vi været meget tilfredse med home Brejning".

 • Vi er meget tilfredse

  "Vi er så utrolig glade for vores nye hus! Vi har følt os trygge under hele handlen med Anna/home fra start til slut. Vi er meget tilfredse.

 • Fint og professionelt forløb

  "Vi har kun positivt at sige om home Brejning. Det har været et fint og professionelt forløb, og vi har været i trygge hænder hele vejen igennem. home Brejning har vores varmeste anbefaling".

 • Vi giver home vores bedste anbefalinger

  "Vi har været utrolig glade for samarbejdet med home og været meget tilfredse med deres måde at arbejde med salget af vores sommerhus på. Vi vil give home vores bedste anbefalinger til andre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller