home Brejning billede
 • Brejning Søndergade 7
 • 7080 Børkop
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Kolding Åpark v/ Charlotte Lynggaard & Sandra Nielsen P/S

Velkommen hos home Brejning

Hos home Brejning forsøger vi altid at få solgt din bolig så nemt og så hurtigt som muligt. I vores forretning bliver du mødt af kompetente medarbejdere, som står klar til at sælge din bolig for dig.

Home Brejning er den ejendomsmægler, som har eksisteret længst tid i området, og det betyder, at vi har et rigtig godt lokalkendskab, og på den måde har vi god føling med boligmarkedet i Brejning og omegn.

Vi har mange spændende boliger til salg i byerne: Gårslev, Gauerslund, Toftum, Sellerup, Børkop, Brejning og Tiufkær m.fl.

Boligerne kan du med fordel se her på siden, og du kan selvfølgelig samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores ejendomsmæglere.

Når du skal til at købe en bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Hos home Brejning tilbyder vi kyndig rådgivning fra en køberrådgiver i en anden home forretning. Vores køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere med specifik erfaring i at rådgive købere.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så kom forbi vores forretning i Søndergade 7, og lad os vurdere din bolig. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vores kontaktinformationer finder du på denne side. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 58 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tusinde tak for hjælpen

  "Køber: Vi er så glade og tilfredse med handlen og forløbet hos home Brejning. Sælger: Jonna har været så sød og god igennem hele processen. Tusinde tak for hjælpen med at få solgt vores hus".

 • Nem og god proces

  "Køber: Nem og god proces - vi er så glade for købet. Sælger: Tak for hjælpen med af få solgt Vestergade 19 - altid en klar anbefaling herfra".

 • Huset blev solgt på første fremvisning

  "Vores hus blev solgt på første fremvisning, og inden det kom på nettet. Det var en hurtig og nem proces, og vi er så glade for hjælpen. Tusind tak!"

 • Vi vil altid anbefale home til andre

  "Køber: Er meget tilfreds - god opfølgning og service. Sælger: Godt tilfreds. Vi vil altid anbefale home til andre. Godt team hos home Brejning".

 • Forløbet har været helt gnidningsfrit

  "Køber: Forløbet har været helt gnidningsfrit, og vi har fået en rigtig god behandling hos home. Sælger: Det klarede du jo flot Jonna. Gode og hyggelige møder ved home Brejning. Hurtigt salg og meget tilfredse med forløbet. Sidsel har klaret alt det praktiske - og klaret det godt".

 • Utrolig kompetent mægler

  "Køber: Utrolig sød og rar mægler!. Vi er så glade for at have samarbejdet med home Brejning og selvfølgelig glade for købet. Sælger: Utrolig kompetent mægler. Alt er kørt til punkt og prikke og med rigtig god service. Vores klare anbefalinger herfra".

 • Det har været en kanon god oplevelse

  "Vi har haft fornøjelsen af at købe vores hus igennem home Brejning og Anna. Det har været en kanon god oplevelse. Da vi er første gangs købere, er vi blevet vejledt godt igennem hele forløbet. Anna får vores varmeste anbefalinger".

 • Et overraskende hurtigt salg

  "Sælger: Et overraskende hurtigt salg. Godt samarbejde. Kan kun varmt anbefale home Brejning Køber: Super tilfredse med hele processen som var nem og hurtigt".

 • Forløbet har været fantastisk

  "Sælger: Forløbet har været fantastisk - huset blev solgt som skuffesag, til de første der så det. Jeg kan godt anbefale home Brejning til andre der står og skal sælge. De varmeste anbefalinger fra mig. Køber: Det har kun været en positiv oplevelse. Vi har været fuldt ud tilfredse og glæder os til at indtage Børkop".

 • Kun positive ord herfra

  "Sælger: Godt samarbejde med home Brejning. De overholder altid aftalerne - kun positive ord herfra. Køber: Super tilfredse med hele processen - Nemme at få fat på og overholder alle aftaler. Varme anbefalinger herfra".

 • Jeg kan varmt anbefale home Brejning, når man skal købe

  "God behandling og vejledning men vigtigst af alt støtte under hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale home Brejning, når man skal købe.".

 • Alt fungerede fra start til slut

  "Det har været en fornøjelsese at handle med Sofie fra home Brejning. Vi kan kun sende de varmeste anbefalinger. Hun er utrolig sød og rar. Hurtig til at melde tilbage og meget hjælpsom. Alt fungerede fra start til slut. God sommer fra os på Solbakken."

 • God service med hurtige tilbagemeldinger

  "Sælger: Meget tilfreds med det arbejde home Brejning har udført. Da køber kom, blev det hele håndteret meget professionelt og hurtigt. Køber: God service med hurtige tilbagemeldinger, og vi er meget tilfredes med det hele".

 • En tryg og dejlig handel

  "Sælger: Godt samarbejde med home Brejning. Dejligt og effektivt arbejde. Køber: Hurtig med tilbagemeldinger på de spørgsmål vi havde. En tryg og dejlig handel med en god følelse når man er første gangs køber".

 • Varme anbefalinger fra mig

  "home brejning har hjulpet mig med at finde min drømmebolig eller det bliver det til -Tak for det ! Varme anbefalinger fra mig af".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller