Menu

home Brejning

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brejning

Hos home Brejning forsøger vi altid at få solgt din bolig så nemt og så hurtigt som muligt. I vores forretning bliver du mødt af kompetente medarbejdere, som står klar til at sælge din bolig for dig.

Home Brejning er den ejendomsmægler, som har eksisteret længst tid i området, og det betyder, at vi har et rigtig godt lokalkendskab, og på den måde har vi god føling med boligmarkedet i Brejning og omegn.

Vi har mange spændende boliger til salg i byerne: Gårslev, Gauerslund, Toftum, Sellerup, Børkop, Brejning og Tiufkær m.fl.

Boligerne kan du med fordel se her på siden, og du kan selvfølgelig samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores ejendomsmæglere.

Når du skal til at købe en bolig, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Hos home Brejning tilbyder vi kyndig rådgivning fra en køberrådgiver i en anden home forretning. Vores køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmæglere med specifik erfaring i at rådgive købere.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så kom forbi vores forretning i Søndergade 7, og lad os vurdere din bolig. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vores kontaktinformationer finder du på denne side. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt via Facebook på mindre end 3 uger

  "Ingrid skulle sælge sit hus og vi, Bente og Jens, fik lov at være med på sidelinjen ved flytning og salg af huset. Ingrid har ved tidligere handler benyttet home Brejning. Det ønskede hun at gøre også denne gang. Vi har hele vejen oplevet en professionel og kundeorienteret sagsbehandling fra homes medarbejdere. Fremvisninger var aftalt til at finde sted efter Ingrids flyt til ny adresse, hvilket med en enkelt aftalt undtagelse blev respekteret. Herefter gik der mindre end 3 uger, før huset via Facebook var solgt og alle var selvsagt glade og tilfredse. Godt gået home Brejning”.

 • Behagelige og altid velinformerede mæglere

  "home har altid taget telefonen og svaret på vores spørgsmål. Mæglerne har været rigtig behagelige og altid velinformeret. Vi vil anbefale home Brejning til andre."

 • Fint og hurtigt forløb

  "Fint og hurtigt forløb. Der gik kun 14 dage fra vores første fremvisning til vi overtog sommerhuset. Vi fik hurtigt svar på de ting vi havde spørgsmål om og home har leveret en god service i gennem hele det "korte" forløb. Vi vil anbefale home Brejning til andre."

 • Tak for rigtig god service

  ”Vi har fået en rigtig god service hos home. Lige meget om det er dag, aften eller weekend, så svarer de altid og vi fik svar på alt, hvad vi spurgte om. Det har betydet meget, når man er førstegangskøber”.

 • Tilfreds sælger og køber

  ”Jeg har fået en god behandling. Mit hus blev solgt inden det kom på nettet. Jeg har intet at klage over! Kun gode anbefalinger til home” – Bente (sælger). ”Jeg har været fuldt ud tilfreds og er meget glad for, at Jonna ringede og sagde, at hun nu havde huset til mig. Super fantastisk" - Hanne (køber).

 • Altid glade, venlige og motiverede

  ”Efter en sej kamp med masser af interesserede købere, som desværre gang på gang rendte panden mod muren i banken, er det endelig lykkedes at sælge ejendommen. En kæmpe tak og ros til home Brejning for det store arbejde og de mange timer, de har lagt i salget. Altid glade, venlige og motiverede. Dejligt når handlen endelig er i hus, at man som sælger kan læne sig tilbage og tænke på ny bolig, velvidende at home tager sig af alt papirnusseriet. Tak til Jonna, Julie og Michael for indsatsen”.

 • Behandling til UG

  "Behandlingen jeg har fået hos home er til UG - Det kunne ikke blive bedre".

 • Hjælpsomme og altid i godt humør

  "Vi har fået god vejledning og er altid blevet mødt af hjælpsomhed hos home. Altid godt humør. Vi er yderst tilfredse".

 • Positivt forløb

  "Det har været en meget positiv oplevelse i hele sagens forløb. Vi har altid kunne komme i kontakt med Jonna, som har ydet en stor hjælp. Vi har kun de bedste anbefalinger her fra".

 • Der er plads til nærværende og personlig betjening

  ”Som købere er vi blevet behandlet rigtig godt af home Brejning. Selvom det er yderst professionelt er der stadig plads til nærværende og personlig betjening/rådgivning” .

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker