home Randers

Luk åbningstider

Velkommen hos home Randers - din lokale ejendomsmægler

home Randers har en attraktiv beliggenhed i Randers Midtby. Med 25 års erfaring har vi stort lokalt kendskab og kan gøre dig klogere på, hvad byens forskellige områder har at byde på.

Professionel behandling

Vores ejendomsmæglere sikrer, at du får en professionel behandling. Vi arbejder flittigt og passioneret på at skabe de bedste rammer for dig og din bolighandel. Vi mener, at salg er en tillidssag, og med et højt serviceniveau bestræber vi os på, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser.

Hos os er det vigtigt, at vi er i øjenhøjde med vores kunder. Derfor møder du en mægler, hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog.

Vi er meget fleksible, og vi er altid tilgængelige, når du har brug for vores hjælp.

Masser af boliger til salg i det lokale

Hos home Randers sælger vi alle typer af boliger.

Vi har: 

villaer

andelsboliger 

ejerlejligheder

fritidsboliger

fritidsgrunde

helårsgrunde

og landejendomme til salg.


Disse boligtyper har vi til salg i:

Nordbyen | Vestbyen | Østbyen | Vorup | Kristrup | Paderup | Assentoft | Helsted | Hornbæk | Romalt | Dronningborg | Haslund m.fl.

Alle vores boliger kan du se på home.dk eller i vores boligudstilling.

Få grundig køberrådgivning

Når du har fundet drømmeboligen og ønsker at købe, samarbejder vi med en køberrådgiver i en anden home forretning. Køberådgiveren er en mægler, der udelukkende beskræftiger sig med at rådgive købere.

Tag en uforpligtende snak med rådgiveren om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Randers-området.

Kontakt os i dag

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde et nyt hjem eller med at få solgt din bolig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Lyn-salg

  "Ikke mere end 5 dage skulle der gå, før Malene og Isabella fra home Randers fik solgt vores dejlige lejlighed på 4. sal. Vi har været i absolut trygge hænder hele vejen, selvom der ikke gik så længe. Stor tak og varme anbefalinger til home Randers".

 • Tak for et godt samarbejde

  "Vi var ikke i tvivl om, at det var Henrik, vi ville kontakte, da vi valgte at sætte vores ejendom til salg. Henrik har været en meget ordentlig ejendomsmægler, og vi har været meget trygge ved forløbet. Henrik har gennem hele forløbet stået til rådighed hver gang, vi har haft brug for det. 1000 tak for et godt samarbejde".

 • Professionel og grundig gennemgang

  "Peder Jacobsen fra home i Randers, har hjulpet os med at finde vores nye hjem i Romalt. Alt klappede professionelt, som det skulle. Grundig gennemgang af købet. Mavefornemmelsen var god hele vejen igennem, og i løbet af få dage havde vi vores nye drømmehus. Stor tak til Peder".

 • Vi har følt os i gode hænder

  ”Vi har netop solgt vores dejlige hjem igennem home Randers. Medarbejderne hos home har været aldeles dygtige og behandlet os fantastisk. Ved deres hjælp og guiding har vi uden tvivl følt os i gode hænder. Alt i alt har vi været rigtig glade for vores valg af ejendomsmæglerforretning”.

 • Alt gik professionelt og hurtigt - selv salget!

  ”Så blev det vores tur. Vi er glade for, at det blev home, som solgte vores hus. Alt gik professionelt og hurtigt, selv salget! Vi vil til enhver tid anbefale at sælge hos home, hvis nogle skulle spørge. Processen fra start til slut, home’s app til telefonen, alt samlet et sted, samlet set en rigtig god oplevelse. Tak til specielt Peder og André, som har være fantastiske i vores hussalg”.

 • Vi kan ikke sætte en finger på noget

  ”Malene Hørby fra home i Randers er ejendomsmægleren, du skal vælge, hvis du skal have solgt din bolig i Randers eller omegn. Hun har netop solgt vores hus lige uden for Randers, og vi kan ikke sætte en finger på noget. Hun er kompetent og har solgt huset til vores fulde tilfredshed”.

 • Vi overlader salget til home!

  ”Min kone og jeg er glade for købet af vores nye hus på Carl Nielsens Vej 13. Vi glæder os til at sidde på terrassen og nyde udsigten ud over Mariager Fjord. Vi siger tak til Jette for samarbejdet i forbindelse med handlen, og vi har nu overladt salget af vores ”gamle” hus til hende ”.

 • Fuldt ud tilfredse

  "Vi har været fuldt ud tilfredse med forløbet hos home Randers. Vi har tilmed fået nogle nye venner i forbindelse med købet. Tak for en god behandling. ”

 • Professionel og serviceminded

  "Tak til André fra home for at føre os trygt gennem vores huskøb. Vi har mødt professionelt og yderst serviceminded mæglerarbejde med en oprigtig interesse i at vejlede og besvare alle vores spørgsmål på bedste vis. En mægler med god situationsfornemmelse og engagement."

 • Vi anbefaler home

  "Igennem hele forløbet har vi modtaget en super betjening med fokus på fremdrift og resultater. home har udvist: Realisme og ordentlighed. Der har været klare aftaler, og de var altid tilgængelige. Vi har primært været betjent af André Seyedi, som også kunne klare vores form for humor".

 • Hurtigt og effektivt salg

  "Solgt på kun 2 dage med home Randers – et fantastisk forløb og hussalg!".

 • Benyt home Randers!

  “Mange tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med mit køb af min nye lejlighed. home har været meget dygtige og professionelle i alle salgets faser, og jeg kan kun anbefale andre at benytte home”.

 • Fantastisk service

  "Vi er super tilfredse med den fantastiske service, vi har fået af Jette fra home. Professionel vejledning, man har kunnet følge med hele vejen og Jette har altid været parat til at besvare spørgsmål, det har været en fornøjelse. Så nu er vi helt klar til at renovere vores nye hus."

 • Hurtigt og professionelt

  "Vi er yderst tilfredse med vores boligkøb hos home. Vi var ude at se huset, kort efter det var sat til salg, og det gik hurtigt op for os, at det rummede de ting, vi drømte om. home håndterede forløbet hurtigt og professionelt - vi glæder os rigtig meget til at få nøglerne til vores nye hjem".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller