home Randers billede
 • Tørvebryggen 12
 • 8900 Randers C
Luk åbningstider

Velkommen hos home Randers - din lokale ejendomsmægler

Hos home Randers finder du den passionerede ejendomsmægler hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog. Med 25 års erfaring har vi stort lokalt kendskab og kan gøre dig klogere på, hvad byens forskellige områder har at byde på.

Ejendomsmægler i Randers og omegn

Fra sin smukke placering ved Gudenåen, opstod Randers omkring år 1000 og med befolkningstilvæksten i det 19. og 20. århundrede blev byen til Danmarks 6. største by. Siden 1990’erne har indbyggertallet i Randers dog stagneret.

Som ejendomsmægler er Randers både spændende og udfordrende. Med 25 års erfaring har vi stort lokalt kendskab og kan gøre dig klogere på, hvad byens forskellige områder i Randers betyder for udvalg og pris.

Generelt har boligpriserne i Randers holdt sig på et mere stabilt leje end andre byer i Østjylland, og ved starten af 2021 lå kvadratmeterprisen for villaer og parcelhuse stadig lidt under niveauet for finanskrisen i 2008. Grundet det lavere udbud af ejerlejligheder i Randers er kvadratmeterpriserne dog udsat for lidt større udsving.

Det er din ejendomsmægler som bedst ved, hvordan prisniveauet ligger i et givent område i Randers – og der kan være meget store lokale forskelle. Skal du sælge eller købe hus i Randers anbefaler vi, at du altid forhører en Home ejendomsmægler, som netop kender prisniveauet i det ønskede område. Ligeledes ved din ejendomsmægler i Randers hvilken betydning boligens stand og beliggenhed har for prisen.

For en ejendomsmægler er det oplagt at den relativt korte afstand til Aarhus burde gøre Randers attraktiv for pendlere, men byen har trods sin gode beliggenhed, adgang til E45 og lave priser ikke helt oplevet den popularitet som andre østjyske byer syd og vest for Aarhus. En del skyldes måske byens historiske ry, som man ikke helt har formået at ryste af sig endnu. Det er en proces som der aktivt arbejdes med, og vi forudser at byens popularitet vil stige i takt med, at flere unge familier får øjnene op for byens fordele og udvikling.

Forstadskvarterer som Dronningborg, Musikkvarteret og Romalt er populære nybyggede områder, med villaer af høj kvalitet og god adgang til infrastruktur, institutioner, indkøb og sportsaktiviteter, samt ikke mindst den omkringliggende natur. Samtidig er der kort vej det charmerende centrum med caféer, shopping og kultur.

De lidt ældre forstadskvarterer i f.eks. Vorup og Kristrup har også oplevet stigende interesse for nedrivning og genopførsel af moderne villaer. Ønsker du at sælge din bolig i Randers bør du derfor tale med en af vores ejendomsmæglere om, hvordan salget bedst kan gennemføres og hvad der er vigtigst for dig.

Randers’ bymæssige udvikling

I det hele taget er Randers en by i rivende bymæssig udvikling, og der er igangsat en række meget spændende projekter som radikalt vil ændre byens udseende. Det mest kendte er nok det klimavenlige projekt ”Flodbyen Randers”, som vil omforme midtbyen og tilføje boliger til 7-8000 borgere.

På den korte bane vil disse projekter ikke betyde så meget for boligmarkedet i Randers, men udbuddet af flere lejligheder i midtbyen kan på sigt presse prisen på lejligheder.

Især mod nord er der gang i byggeriet af spændende nye forstadskvarterer, hvor der skyder mange nye villaer op.

Få grundig køberrådgivning i Randers

Når du har fundet drømmeboligen og ønsker at købe, samarbejder vi med en køberrådgiver i en anden home forretning. Køberådgiveren er en mægler, der udelukkende beskæftiger sig med at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med rådgiveren om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Randers-området.

Kontakt ejendomsmægler i Randers

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde et nyt hjem eller med at få solgt din bolig.

 

Sælg din bolig med de bedste ejendomsmæglere i Randers

Hos home Randers sælger vi alle typer af boliger.

Vi har:

Villaer
andelsboliger
ejerlejligheder
fritidsboliger
fritidsgrunde
helårsgrunde
og landejendomme til salg.

Disse boligtyper har vi til salg i:

Nordbyen | Vestbyen | Østbyen | Vorup | Kristrup | Paderup | Assentoft | Helsted | Hornbæk | Romalt | Dronningborg | Haslund m.fl.

Alle vores boliger kan du se på home.dk eller i vores boligudstilling.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 78 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Stor anbefaling herfra

  "Vi glæder os over at have solgt vores hus. Tak til home for god service med løbende tilbagemeldinger og opfølgning. Stor anbefaling herfra".

 • Lyn-salg

  "Ikke mere end 5 dage skulle der gå, før Malene og Isabella fra home Randers fik solgt vores dejlige lejlighed på 4. sal. Vi har været i absolut trygge hænder hele vejen, selvom der ikke gik så længe. Stor tak og varme anbefalinger til home Randers".

 • Tak for et godt samarbejde

  "Vi var ikke i tvivl om, at det var Henrik, vi ville kontakte, da vi valgte at sætte vores ejendom til salg. Henrik har været en meget ordentlig ejendomsmægler, og vi har været meget trygge ved forløbet. Henrik har gennem hele forløbet stået til rådighed hver gang, vi har haft brug for det. 1000 tak for et godt samarbejde".

 • Professionel og grundig gennemgang

  "Peder Jacobsen fra home i Randers, har hjulpet os med at finde vores nye hjem i Romalt. Alt klappede professionelt, som det skulle. Grundig gennemgang af købet. Mavefornemmelsen var god hele vejen igennem, og i løbet af få dage havde vi vores nye drømmehus. Stor tak til Peder".

 • Vi har følt os i gode hænder

  ”Vi har netop solgt vores dejlige hjem igennem home Randers. Medarbejderne hos home har været aldeles dygtige og behandlet os fantastisk. Ved deres hjælp og guiding har vi uden tvivl følt os i gode hænder. Alt i alt har vi været rigtig glade for vores valg af ejendomsmæglerforretning”.

 • Alt gik professionelt og hurtigt - selv salget!

  ”Så blev det vores tur. Vi er glade for, at det blev home, som solgte vores hus. Alt gik professionelt og hurtigt, selv salget! Vi vil til enhver tid anbefale at sælge hos home, hvis nogle skulle spørge. Processen fra start til slut, home’s app til telefonen, alt samlet et sted, samlet set en rigtig god oplevelse. Tak til specielt Peder og André, som har være fantastiske i vores hussalg”.

 • Vi kan ikke sætte en finger på noget

  ”Malene Hørby fra home i Randers er ejendomsmægleren, du skal vælge, hvis du skal have solgt din bolig i Randers eller omegn. Hun har netop solgt vores hus lige uden for Randers, og vi kan ikke sætte en finger på noget. Hun er kompetent og har solgt huset til vores fulde tilfredshed”.

 • Vi overlader salget til home!

  ”Min kone og jeg er glade for købet af vores nye hus på Carl Nielsens Vej 13. Vi glæder os til at sidde på terrassen og nyde udsigten ud over Mariager Fjord. Vi siger tak til Jette for samarbejdet i forbindelse med handlen, og vi har nu overladt salget af vores ”gamle” hus til hende ”.

 • Fuldt ud tilfredse

  "Vi har været fuldt ud tilfredse med forløbet hos home Randers. Vi har tilmed fået nogle nye venner i forbindelse med købet. Tak for en god behandling. ”

 • Professionel og serviceminded

  "Tak til André fra home for at føre os trygt gennem vores huskøb. Vi har mødt professionelt og yderst serviceminded mæglerarbejde med en oprigtig interesse i at vejlede og besvare alle vores spørgsmål på bedste vis. En mægler med god situationsfornemmelse og engagement."

 • Vi anbefaler home

  "Igennem hele forløbet har vi modtaget en super betjening med fokus på fremdrift og resultater. home har udvist: Realisme og ordentlighed. Der har været klare aftaler, og de var altid tilgængelige. Vi har primært været betjent af André Seyedi, som også kunne klare vores form for humor".

 • Hurtigt og effektivt salg

  "Solgt på kun 2 dage med home Randers – et fantastisk forløb og hussalg!".

 • Benyt home Randers!

  “Mange tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med mit køb af min nye lejlighed. home har været meget dygtige og professionelle i alle salgets faser, og jeg kan kun anbefale andre at benytte home”.

 • Fantastisk service

  "Vi er super tilfredse med den fantastiske service, vi har fået af Jette fra home. Professionel vejledning, man har kunnet følge med hele vejen og Jette har altid været parat til at besvare spørgsmål, det har været en fornøjelse. Så nu er vi helt klar til at renovere vores nye hus."

 • Hurtigt og professionelt

  "Vi er yderst tilfredse med vores boligkøb hos home. Vi var ude at se huset, kort efter det var sat til salg, og det gik hurtigt op for os, at det rummede de ting, vi drømte om. home håndterede forløbet hurtigt og professionelt - vi glæder os rigtig meget til at få nøglerne til vores nye hjem".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo