home Vallensbæk – Ishøj

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vallensbæk - Ishøj, din lokale ejendomsmægler

Når du sætter din bolig til salg hos home Vallensbæk - Ishøj, kan du være sikker på, at vi gør vores, for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt. Vi sørger for at få markedsført din bolig markant, dvs. den bliver markedsført i vores forretning på Vallensbæk Strandvej 89, i de lokale aviser samt online og på sociale medier.

Stort netværk på Sydkysten

Vi er én blandt tre home forretninger på Sydkysten, og på den baggrund er vi en del af et stort netværk, hvor vi arbejder tæt sammen om din bolighandel. Vores ejendomsmæglere er altid opdaterede på, hvad der rører sig i lokalområdet, og vi kender boligmarkedet på Sydkysten og opland bedre end de fleste. Det betyder også, at du kun betaler 1 salær, men har til salg i 3 forretninger: home Greve-Karlslunde, home Solrød og home Vallensbæk-Ishøj.

Hos home Vallensbæk - Ishøj sælger vores mæglere forskellige typer boliger, herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse til salg i Vallensbæk Strand, Ishøj og Brøndby Strand. Vores mæglere er eksperter i salg af villa i Ishøj m.m.

Få også hjælp til køb af bolig

I forbindelse med boligkøb, tilbyder vi home Køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om køb af villa, lejlighed, rækkehus m.m. og hør, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vores mæglere er meget fleksible, når det drejer sig om fremvisninger og møder – de er altid tilgængelige, når du har brug for dem.

Ring til os allerede i dag på telefon: 70 500 100. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller