home Nykøbing Sjælland

Luk åbningstider

Velkommen hos home Nykøbing Sjælland

Hos home Nykøbing SJ. kan vi hjælpe med salg og køb af bolig i lokalområdet. Vi dækker hele området i det nordlige Odsherred, fra Gniben på Sj. Odde langs kysterne til Rørvig.
Leder du efter et ny hjem eller et sommerhus? Så kan vi være dig behjælpelig med at finde drømmehuset eller et dejligt fritidshus, som matcher dine krav og ønsker.

Vi har mere end 25 års erfaring i bolighandel i lokalområdet, og vi er klart den førende ejendomsmægler inden for salg af fritidshuse.
Lige nu har vi masser af sommerhuse, ejerlejligheder, rækkehuse og villaer til salg på vores home.dk og i vores boligforretning. Her finder du bl.a. boliger til salg i Skansehage, Nakke, Østerlyng, Strandhusene, Lestrup og Bøsserup Huse.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i lokalområdet.

Går du i salgstanker? Så kontakt os for en gratis salgsvurdering og sæt boligen til salg med ”solgt eller gratis”. Hos home Nykøbing Sj. står vores team af professionelle ejendomsmæglere klar til at sælge boligen for dig,

Vores boligforretning i Nykøbing ligger for enden af gågaden i en stor, moderne hjørneforretning lige ved kulturhuset og biblioteket. Vores 2 boligforretninger i henholdsvis Nykøbing og Rørvig har gode beliggenheder og dermed optimale udstillingsvinduer.

Uanset om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring til vores ejendomsmægler i Nykøbing Sjælland i dag og lad os få en snak med dig.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Slagelse v/ Ejendomsmægler Steen Grosen

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 45 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • home Nykøbing Sjælland er bare gode

    "home Nykøbing Sjælland har netop solgt vores sommerhus, som prismæssigt ligger i den for området høje ende. De gennemførte en hurtig og snorlige proces, med super betjening, særdeles fin salgstekst, lækre billeder, god back up fra kontoret og kompetente mæglere. Det er i øvrigt ikke uden grund, at de er de førende i området".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller