Menu

home Køge

Luk åbningstider

Velkommen hos home Køge - din ejendomsmægler i det lokale

Hos home Køge har vi et godt lokalkendskab til byen. Vi har en stor kærlighed til byen og kender alle kroge og områder af Køge. Med vores store lokalkendskab har vi altid fingeren på pulsen på det lokale boligmarked.

Højt serviceniveau
I vores home forretning bliver du mødt af et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere, som alle besidder en høj faglighed. Medarbejderne er alle højt uddannede, de fleste har en uddannelse som ejendomsmægler, hvilket betyder, at du kan drage fordel af vores høje faglige ekspertise, når du ønsker at købe eller sælge bolig. Vi har altid for øje, at vi er til for dig som kunde – det er helt centralt i vores daglige arbejde. Derfor yder vi altid den bedst mulige service over for vores kunder.

Vi sælger alle boligtyper
Som provinsforretning sælger vi alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.
Se de ejendomme vi har til salg her på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Vi tilbyder også grundig køberrådgivning
I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Besøg vores forretning på Søndre Alle 12 i Køge og få en uforpligtende snak med en af vores ejendomsmæglere, hvis du går i købs- eller salgstanker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 56660013.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Fra første besøg følte vi tryghed og tillid

  ”Vi er så glade for, at vi valgte home Køge, da vi skulle sælge vores hus og også valgte at benytte os af muligheden for at bruge dem, som køberrådgivere ved købet af vores nye hus. Vi var ikke i tvivl efter vores første besøg af Jacob Quistgaard fra home Køge - vi følte tryghed og tillid. Det skulle da også vise sig i det videre forløb, at vores fornemmelse var rigtig. Vi har gennem hele forløbet oplevet topprofessionel sagsbehandling, meget søde og engagerede medarbejdere og ikke mindst tryghed. Jacob, Frederik, Cille og Maria har været der 100% for os med både opfølgning, oplysning og svar på vores spørgsmål gennem hele processen - både med salg og køb. Ja, selv i sommerferien kunne vi kontakte dem - bravo! Vi har kun rosende ord til hele teamet hos Home Køge, og vi kan kun give den varmeste anbefaling videre - tak for jer”.

 • home har været hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem

  "Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos home Køge. Der har været rigtig hurtig salgsproces, og I har været hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Vi vil klart anbefale Home Køge til salg af bolig".

 • Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem

  "Vi havde glæden af Tobias hele vejen igennem vores huskøb. Vi stødte på rigtig mange bump undervejs, som Tobias og resten af team Home i Køge klarede til UG. Som førstegangskøbere følte vi os i trygge hænder hele vejen igennem. Vi vil gerne sige stor tak for kampen til home i Køge! Hvis vi engang skal sælge, så ved vi i hvert fald hvem der får den opgave."

 • home har ydet en super indsats

  "Som både sælger og køber hos home Køge, har jeg oplevet det høje serviceniveau fra begge sider. Først som sælger af min lejlighed på Nørre Boulevard, som blev solgt på rekordtid til en fantastisk pris! Dernæst som køber af villa på Strandlodsvej, som Jacob Quistgaard fra home gjorde mig opmærksom på. Hele vejen igennem de to processer, har jeg som kunde oplevet at home har været på, ydet en super indsats uanset hvem fra home jeg har været i dialog med. Tak til home Køge for et godt samarbejde, og de varmeste anbefalinger fra mig!".

 • Solgt på kun 7 dage over udbudsprisen

  "I forbindelse med salget af vores hus, har home været fantastiske. De har fra start forstået vores behov og kunne honorere dem, skabt tillid til forløbet og ageret professionelle i alle aspekter. Derudover solgte de vores hus på 7 dage over udbudsprisen, og sikrede os vores næste køb. Vi har kun de varmeste anbefalinger at give om home Køge".

 • En helt igennem supergod oplevelse.

  "Da vi både skulle sælge og købe ejendom samtidig, var der nok at holde styr på for ikke at få blande tingene sammen for os. . Alt dette hjalp Jacob Quistgaard og hans team os med på helt enestående vis. Vi kunne til enhver tid kontakte dem og få svar på alle de spørgsmål, der melder sig i en sådan proces. Det gav os en meget stor tryghed, som virkelig betyder rigtig meget i sådan en situation. Dertil skal tilføjes at Jacob Q. er en meget behagelig og positiv person. Så vi kan trygt anbefale home til andre, der skal købe eller sælge deres ejendom".

 • Tak til jer

  "Vi har efter vores hussalg kun positive ord at sige om home i Køge. Imødekommende og super søde mæglere, følelsen af at man er forstået, og at de virkelig gør alt, hvad de kan for at hjælpe en med både salg og køb, handlekraft og flid for at få tingene til at passe sammen, og et yderst professionelt team. Tak til Jer".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller