home Køge billede
 • Søndre Allé 12
 • 4600 Køge
Luk åbningstider

Ejendomsmægler home Køge

Ejendomsmægler i Køge

homes ejendomsmægler i Køge tilbyder hjælp med dit boligkøb eller boligsalg. Vi er en ejendomsmægler med stor kærlighed til Køge, og kender alle kroge og områder af byen. Med vores store lokalkendskab har vi altid fingeren på pulsen på det lokale boligmarked. Som provinsforretning sælger vi alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.

Salg af bolig i Køge by

Køge er historisk en gammel dansk købstad med sin egen identitet, syd for København. Byudviklingen i hovedstadsområdet og udbygningen med Køge som trafikalt knudepunkt, har efterhånden gjort Køge til en slags satellitby for København i den sydligste del af det sammenhængende byområde, som strækker sig mellem København og Køge.

Boligmassen er præget af en del villabyggerier fra anden halvdel af det 20. århundrede, og et noget mindre antal ejerlejligheder i bymidten. Siden 2008 blev der bygget flest etageboliger, mens byggeriet af parcelhuse har stået lidt på standby siden finanskrisen.

Fra politisk side har man igangsat et større byudviklingsprojekt omkring det gamle industriområde ved havnen. Det endelige resultat bliver en helt ny bydel med både flere attraktive boliger i det bynære område samt butikker og dermed arbejdspladser.

Det vil fremover kunne mærkes på boligmarkedet, hvor man gennem en årrække har kunnet mærke efterspørgslen på nye og renoverede boliger. Spørger du en ejendomsmægler vil Køge fortsat være sælgers marked på grund af befolkningstilvæksten og de relativt lave boligpriser, som gør det attraktivt at pendle til København.

Skal du sælge en bolig i Køge kan vi som ejendomsmæglere rådgive dig om, hvilken betydning Køges udvikling i boligmarkedet har for prissætningen og hvad der bør fokuseres på i markedsføringen af din bolig.

Boligmarkedet i Køge

Grundet stigende priser i hovedstadsområdet er Køge blevet mere attraktivt for købere der søger flere kvadratmeter for pengene og mulighed for at pendle til hovedstadsområdet. Byen oplever derfor en nettotilvækst via tilflyttere, og det kan mærkes hos byens ejendomsmæglere, hvor dykket i kvadratmeterpriserne efter finanskrisen i 2008 nu er afløst af pæne stigninger.

Med en forventet stigning i indbyggertallet i Køge kommune på hele 14% frem mod 2029 står Køge med et behov for flere boliger i fremtiden, og den demografiske udvikling peger især på flere ældre og midaldrende. Selv om byen har relativt mange almennyttige boliger, oplever vi som ejendomsmæglere stadig en pæn efterspørgsel på ejerboliger til ældre, herunder rækkehuse og lejligheder, mens de yngre tilflyttere med børn især efterspørger indflytningsklare parcelhuse i de populære kvarterer som f.eks. Hastrup og Boholte samt i oplandsbyerne Lille Skensved og Havdrup lidt nord for Køge, hvor der er let adgang til motorvejsramperne.

Højt serviceniveau

I vores home forretning bliver du mødt af et højt serviceniveau og faglighed hos hver eneste ejendomsmægler. Medarbejderne er alle højt uddannede, de fleste har en uddannelse som ejendomsmægler, hvilket betyder, at du kan drage fordel af vores ekspertise, når du ønsker at købe eller sælge bolig, og vi har et stærkt netværk i Køge og omegn. Vi har altid for øje, at vi er til for dig som kunde – det er helt centralt i vores daglige arbejde. Derfor yder vi altid den bedst mulige service over for vores kunder.

Vi sælger alle boligtyper i Køge

Vores ejendomsmæglere sælger alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde.

Se de ejendomme vi har til salg her på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Besøg vores ejendomsmægler forretning i Køge

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i Køge, anbefaler vi at du besøger vores ejendomsmægler-butik i Søndre Allé i Køge og taler med en af vores mæglere. Her kan du få en uforpligtende snak omkring boligsalget og hvilke kvaliteter der er eftertragtede blandt køberne i Danmarks største køberkartotek. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 56660013.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 48 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Fantastisk og gnidningsfrit salg af vores ejendom

  ”Jeg vil godt have lov til at sige tusind tak, for et fantastisk og gnidningsfrit salg af vores ejendom på Lyøvej 2 I Hårlev. Vi! Christina og jeg har virkelig følt os holdt i hånden fra start til slut i hele salgsfasen. Den professionalisme, der har været vist fra alle sider af din forretning i Køge, har givet os ro under hele salgsfasen af vores hus. Lige fra vores første møde på Lyøvej til afleveringen af huset til køber, intet har været overladt til tilfældighederne -Sådan ! Alle medarbejdere har været meget omhyggelige og oppe på tæerne for at give os den bedste behandling, ja faktisk på næsten alle tider af døgnet. Vi kan varmt anbefale home Køge – Så endnu engang Tusind tak for god behandling til jer alle.”

 • God service og godt professionelt arbejde

  ”God service og godt professionelt arbejde. Har følt mig godt båret igennem processerne, som der er mange af. Stor gavn af køberrådgivning også”

 • Glade og hjælpesomme

  "Vi har været rigtig glade for samarbejdet med home Køge. Super god service, glade og hjælpsomme mennesker, der virkelig arbejder hurtigt, når salget går stærkt."

 • Hos home Køge bliver arbejdet udført til et 12-tal

  "Mit hus i Bjæverskov havde stået stille noget tid på både fremvisninger og interesse. Derfor ønskede jeg at få nye øjne på ejendommen og valgte Jacob og hans forretning home Køge . Indenfor ganske kort tid oplevede vi en kæmpe interesse for huset , gode og brugbare tilbagemeldinger fra Jacobs ansatte , og har idag solgt ejendommen til et hold nye stolte ejere. Vi har været trygge fra dag 1. Der har hele tiden været gennemsigtighed - en professionel tilgang og et stort lokal kendskab . Jeg ville til enhver tid vælge home Køge med 110% tillid til at arbejdet bliver udført til et 12-tal. “

 • Tak for jeres engagement og dejlige måde at være på

  "Solgt! Takket være home i Køge har mit dejlige hus fået nye ejere. Igennem hele processen har jeg haft en masse spørgsmål og tanker vedr. salget, men jeg har aldrig følt mig i vejen hos home; intet var for småt, alle de dygtige folk har siden dag nummer 1 stået klar, kun for at hjælpe mig.. Kære home jeg er jer dybt taknemmelige for jeres store arbejde samt vores hyggelige kaffe-møder i butikken, tak for jeres engagement og tak for jeres dejlige måde at være på."

 • Ejendomsmægleren vurderede rigtigt

  "Vi vil gerne give home Køge vores bedste anbefaling. Fra starten har vi følt tillid til hele holdet, og hele vores hussalg er forløbet særdeles professionelt. Huset er nu solgt til prisen på meget kort tid, hvilket viser en ejendomsmægler, der har vurderet rigtigt! Tak for godt arbejde."

 • home har været hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem

  "Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos home Køge. Der har været rigtig hurtig salgsproces, og I har været hjælpsomme og professionelle hele vejen igennem. Vi vil klart anbefale Home Køge til salg af bolig".

 • home har ydet en super indsats

  "Som både sælger og køber hos home Køge, har jeg oplevet det høje serviceniveau fra begge sider. Først som sælger af min lejlighed på Nørre Boulevard, som blev solgt på rekordtid til en fantastisk pris! Dernæst som køber af villa på Strandlodsvej, som Jacob Quistgaard fra home gjorde mig opmærksom på. Hele vejen igennem de to processer, har jeg som kunde oplevet at home har været på, ydet en super indsats uanset hvem fra home jeg har været i dialog med. Tak til home Køge for et godt samarbejde, og de varmeste anbefalinger fra mig!".

 • Solgt på kun 7 dage over udbudsprisen

  "I forbindelse med salget af vores hus, har home været fantastiske. De har fra start forstået vores behov og kunne honorere dem, skabt tillid til forløbet og ageret professionelle i alle aspekter. Derudover solgte de vores hus på 7 dage over udbudsprisen, og sikrede os vores næste køb. Vi har kun de varmeste anbefalinger at give om home Køge".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller