Menu

home Køge

Luk åbningstider

Velkommen hos home Køge - din ejendomsmægler i det lokale

Hos home Køge har vi et godt lokalkendskab til byen. Vi har en stor kærlighed til byen og kender alle kroge og områder af Køge. Med vores store lokalkendskab har vi altid fingeren på pulsen på det lokale boligmarked.

Højt serviceniveau

I vores home forretning bliver du mødt af et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere, som alle besidder en høj faglighed. Medarbejderne er alle højt uddannede, de fleste har en uddannelse som ejendomsmæglere, hvilket betyder, at du kan drage fordel af vores høje faglige ekspertise, når du ønsker at købe eller sælge bolig. Vi har altid for øje, at vi er til for dig som kunde – det er helt centralt i vores daglige arbejde. Derfor yder vi altid den bedst mulige service over for vores kunder.

Vi sælger alle boligtyper

Som provinsforretning sælger vi alle typer boliger herunder, villaer, andelsboliger, rækkehuse, sommerhuse, landejendomme og ikke mindst helårs- og fritidsgrunde. Masser af disse boliger har vi til salg i:

Køge

Herfølge

Lellinge

Strøby Egede

Lille Skensved

Ejby

Hårlev

Tureby

Bjæverskov

Vemmedrup

Strøby

Faxe

Stevns

Se boligerne på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Vi tilbyder også grundig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Besøg vores forretning på Søndre Alle 12 i Køge og få en uforpligtende snak med en af vores ejendomsmæglere, hvis du går i købs- eller salgstanker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon: 56660013.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hurtigt, effektivt og trygt salgsforløb

  Da vi skulle sælge vores sommerhus, inviterede vi home Køge v /Jacob Quistgaard til møde i sommerhuset. Hurtigt stod det klart, at her var en energisk og kompetent ejendomsmægler, der var forberedt på netop vores hus. Vi valgte selvfølgelig home i Køge. Forventningerne er blevet opfyldt. Hele forløbet, frem til salgsdagen, har været hurtigt, effektivt og trygt.Samtlige medarbejdere, vi har haft kontakt til, har udvist samme energi og gode service. “Vil du sælge dit hus og en køber vil søge. Så anbefaler vi med glæde Home i Køge”.

 • Solgt til prisen på 11 dage

  "Jeg har haft en utroligt positiv oplevelse med salget af min lejlighed via home Køge. Jeg har oplevet imødekommenhed, klar information og stor fleksibilitet. Salget blev klaret på 11 dage og til udbudsprisen. Det vidner om stor faglig viden og et professionel salg. Derfor kan jeg kun anbefale, at andre også vælger Tim Hvilsom, fra home Køge".

 • Følte mig som en kunde i centrum

  "Mit første salg blev en meget positiv oplevelse takket været den helt perfekte serviceoplevelse, jeg fik af home Køges mæglere. Fra start til slut følte jeg mig som en kunde i centrum, med 100 % fokus fra mægleren. Om klokken var 8 om morgenen eller 9 om aftenen, kunne jeg altid komme i kontakt med mægleren og få afklaret mine spørgsmål. Samtidig informerede mægleren løbende omkring salget, og hvad der var næste proces, hvilket gav mig ro på, så jeg kunne koncentrere mig om mit arbejde og privatliv. Tak for en kanon oplevelse med mit første salg. Ingen tvivl om, hvem jeg ville vælge igen, skulle jeg stå med et boligsalg i Køge og omegn".

 • Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke

  “Hos home i Køge oplevede jeg en professionel håndtering af salget. Der var en klar strategi fra starten og min lejlighed blev solgt på 2 uger. Jeg følte mig godt orienteret i forløbet og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Personalet er ualmindeligt rare og imødekommende, hvilket jeg personligt sætter pris på. home i Køge får mine varmeste anbefalinger".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker