Menu

home Greve-Karlslunde

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Greve-Karlslunde

Hos home Greve-Karlslunde kan vi hjælpe dig med køb og salg af bolig. Vores veluddannede ejendmsmæglere har solid erfaring med bolighandel i Greve. Vi står for salg af mange forskellige boligtyper i lokalområdet alt lige fra andelsboliger, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse til helårsgrunde og fritidsgrunde. Ligeledes har vi et særdeles godt kendskab til boligmarkedet. Derfor er vi de ideelle ejendomsmæglere at alliere sig med, hvad enten du ønsker at købe eller sælge.

Vi samarbejder med fire andre home forretninger på Vestegnen og Sydkysten. Dette samarbejde gør, at din bolig bliver promoveret i fem forretninger for kun ét salær.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Greve, Hundige, Karlslunde, Tune, Mosede eller andre steder i lokalområdet med en home køberrådgiver.

Find boliger til salg på home.dk eller i udstillingen i vores boligforretning i Greve.

I vores forretning, er du altid velkommen til at komme forbi og få en kop kaffe. Her kan vi få en snak om boligmarkedet eller andet, du ønsker at drøfte med os.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo