home Greve-Karlslunde

Luk åbningstider

Velkommen hos home Greve-Karlslunde - din lokale ejendomsmægler i Greve

Hos ejendomsmægler home Greve-Karlslunde kan vi hjælpe dig med køb og salg af bolig i Greve, Karlslunde og Hundige. Vores veluddannede ejendomsmæglere i Greve og Karlslunde har solid erfaring med bolighandel i Greve, og kender boligmarkedet ud og ind. Vi står for salg af mange forskellige boligtyper i Karlslunde og Greve - andelsboliger, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde og fritidsgrunde.

Vi er derfor de ideelle ejendomsmæglere at alliere sig med, hvad enten du ønsker at købe eller sælge hus eller lejlighed i Greve eller Karlslunde.

Ejendomsmægler Greve og Karlslunde

Uanset om du skal sælge villa, liebhaver ejendom, ejerlejlighed eller rækkehus i Greve Karlslunde, kan vi hjælpe dig med boligsalget. Vi er professionelle ejendomsmæglere, som yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges.

Vi sikrer, at din bolig får en flot markedsføring og profilering, og ligeledes benytter vi vores opdaterede køberkartotek i stort omfang således, at vi finder den rigtige køber til din bolig.

Køberrådgiver i Greve og Karlslunde

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver i Greve om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Havdrup eller Solrød. Find boliger til salg på home.dk eller i vores velindrettede boligforretning.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i forretningen, hvor du kan få en kyndig boligsnak med vores ejendomsmægler Greve Karlslunde.

Har du spørgsmål vedrørende vores boliger eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Køb eller sælg din bolig i Greve

Find boliger til salg på home.dk eller i udstillingen hos mægler i Greve.

I vores forretning, er du altid velkommen til at komme forbi og få en kop kaffe. Her kan vi få en snak om boligmarkedet eller andet, du ønsker at drøfte med os.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller