home Greve-Karlslunde billede
 • Hundige Strandvej 216
 • 2670 Greve
Luk åbningstider

Velkommen hos home Greve-Karlslunde - din lokale ejendomsmægler i Greve

Hos ejendomsmægler home Greve-Karlslunde kan vi hjælpe dig med køb og salg af bolig i Greve, Karlslunde og Hundige. Vores veluddannede ejendomsmæglere i Greve og Karlslunde har solid erfaring med bolighandel i Greve, og kender boligmarkedet ud og ind. Vi står for salg af mange forskellige boligtyper i Karlslunde og Greve - andelsboliger, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde og fritidsgrunde.

Vi er derfor de ideelle ejendomsmæglere at alliere sig med, hvad enten du ønsker at købe eller sælge hus eller lejlighed i Greve eller Karlslunde.

Ejendomsmægler Greve og Karlslunde

Uanset om du skal sælge villa, liebhaver ejendom, ejerlejlighed eller rækkehus i Greve Karlslunde, kan vi hjælpe dig med boligsalget. Vi er professionelle ejendomsmæglere, som yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges.

Vi sikrer, at din bolig får en flot markedsføring og profilering, og ligeledes benytter vi vores opdaterede køberkartotek i stort omfang således, at vi finder den rigtige køber til din bolig.

Køberrådgiver i Greve og Karlslunde

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver i Greve om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Havdrup eller Solrød. Find boliger til salg på home.dk eller i vores velindrettede boligforretning.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i forretningen, hvor du kan få en kyndig boligsnak med vores ejendomsmægler Greve Karlslunde.

Har du spørgsmål vedrørende vores boliger eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Køb eller sælg din bolig i Greve

Find boliger til salg på home.dk eller i udstillingen hos mægler i Greve.

I vores forretning, er du altid velkommen til at komme forbi og få en kop kaffe. Her kan vi få en snak om boligmarkedet eller andet, du ønsker at drøfte med os.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 34 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Jeg er mega tilfreds

  "Jeg er mega tilfreds med Mille Barfoeds rådgivning og information om prissættelse af boligen, hvor lang tid det vil tage at sælge den og med den løbende orientering under salgsforløbet. Selvom hun er ung, er hun meget dygtig til sit arbejde. Hermed anbefaler jeg hende stærkt til alle dem, der tænker på at sælge sin bolig".

 • Varmeste anbefaling

  "Går du efter ærlighed, et hurtigt salg og mæglere, der er tilgængelige 24/7. Så skal du vælge home Greve-Karlslunde – Zach Sander og Mille Barfoed. Det gjorde jeg, det valg har jeg ikke fortrudt. Min indsats som sælger: gå en tur imens home fremviser min bolig og sæt en underskrift – første gang da jeg satte boligen til salg og anden gang var den solgt. TIL PRISEN! Jeg er tilfreds og virkelig overrasket over hvor meget, jeg som sælger får for det betalte salær. Stor tak og min varmeste anbefaling.”

 • Vi har følt os trygge i hele processen

  "På professionel, behagelig og entusiastisk vis formidlede Mathias fra home købet af vores drømmehus i Greve. Vi fik en grundig fremvisning af boligen, hvor vi kunne mærke Mathias' lokale kendskab til og begejstring for området. Efterfølgende har vi følt os trygge undervejs i hele den afsluttende købs- og overtagelsesproces".

 • home får vores varmeste anbefalinger

  "Mathias var den første ejendomsmægler, vi mødte, da vi begyndte at kigge efter hus. Han var meget imødekommende og endte med at vise os en masse forskellige huse. Dermed hjalp han os med at spore os ind på, hvad det reelt var, vi ledte efter. Vi opdagede, at det gik noget hurtigere på markedet end først antaget, og der var rift om husene. Vores hus var først røget af markedet, men skæbnen ville, at vi alligevel fik chancen og i sidste ende huset. Mathias har været virkelig hjælpsom igennem hele processen, og hjulpet os med at få alle detaljerne på plads så vi i sidste ende kunne købe et hus vi virkelig ser frem til at overtage. Mathias får vores varmeste anbefalinger, og vi har været rigtig glade for samarbejdet."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller