Menu

home Kalundborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Kalundborg

Hos home Kalundborg beskæftiger vi os med køb og salg af ejerlejligheder, rækkehuse, villaer, sommerhuse, helårsgrunde/fritidsgrunde samt landejendomme.

Alle vores medarbejdere har solid erfaring med bolighandel af disse boligtyper.

Vi er ligeledes lokalkendte, det betyder, at vi har et rigtig godt kendskab til områderne omkring Kalundborg. Vores ejendomsmæglere kan på den baggrund fastsætte en fornuftig pris på din bolig, når denne skal sælges. 

Vi gør meget ud af vores markedsføring, da vi altid laver en flot og kreativ markedsføring i forbindelse med dit boligsalg. Vi har desuden fine resultater på boligsiden, hvilket generelt set, er et udtryk for, at vi har tilfredse kunder.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Røsnæs, Bredekildekvarteret, Hvidebæk, Havnsø, Gørlev, Reersø og i Trøjeløkkekvarteret.

Se de mange boliger på home.dk, boligsiden.dk eller i vores udstilling i forretningen.

Hos home Kalundborg har vi døgnservice, og vi har åbent alle hverdage i forretningen, hvor du altid er velkommen til at komme ind og få en snak med os. I vores forretning har vi en velindrettet senior cafe, som du med stor fordel kan besøge.

Kontakt os i dag på telefon: 59515600 og få en snak med vores dygtige ejendomsmægler. Vi rådgiver og vejleder dig uanset, om du påtænker at købe eller at sælge bolig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Hurtig svar og planlægning

    Tillykke til Pia og Dan med Åvænget 11 i Kalundborg. De fik nøgler til boligen i tirsdags sammen med en lille home aid kuffert med bobler, juleguf og gode råd. Pia og Dan kvitterede med følgende ord: "Vi har været rigtig glade for det var home Kalundborg, som vi købte hus af. Der har været hurtigt svar på spørgsmål og hurtig planlægning. Alt i alt har vi bare været fuldt ud tilfreds med det hele, og vil klart anbefale jer videre, til dem vi kender".

    Pia & Dan

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.