home Ringsted billede
 • Torvet 4
 • 4100 Ringsted
Luk åbningstider

Velkommen til home Ringsted - din lokale ejendomsmægler

Vi har fungeret som lokal ejendomsmægler i Ringsted siden 1990 og vi har derfor en solid erfaring i bolighandel i lokalområdet og ikke mindst et fantastisk lokalkendskab.

Lokalt forankret

Du finder vores flotte og velbeliggende forretning midt i Ringsted Centrum. I forretningen har vi udstillinger af vores boliger såvel ude som inde. Disse boligudstillinger medvirker til at få det maksimale ud af dit boligsalg.

Vi tilbyder desuden markedsføring af din bolig gennem Boligvideo, og gennem lokal annoncering i Ringsted Weekend. Vi har en professionel fotograf tilknyttet vores forretning, som tager flotte billeder af din bolig, således at boligen viser sig fra den bedste side, når den bliver markedsført.

Grundig og kyndig køberrådgivning

Vi har et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig på Bjergbakken, i Kaserne-området, Kærehave, Fuglebakken, Korsevænget og Kærup samt andre lokale steder.

Find rækkehuse, villaer, ejerlejligheder m.fl. til salg i Ringsted-området i vores udstilling i forretningen eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig.

Vores ejendomsmæglere tager gerne en seriøs og uforpligtende boligsnak med dig. Du skal blot ringe til os eller lægge din vej forbi forretningen.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 20 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Hele vejen igennem har vi følt os i gode hænder

  "Vi er utrolig glade for, vi valgte home Ringsted til at stå for salget af vores bolig. Hele vejen igennem har vi følt os i gode hænder og følt, at vores beslutning om at sælge er blevet taget seriøst fra A - Z. Vi kan varmt anbefale andre at bruge home Ringsted, hvis de ønsker en ejendomsmægler som har en tilpas størrelse til, at det føles personligt hele vejen. At sælge et hus er en stor beslutning, og der er det vigtigt at vælge de rigtige til at hjælpe dig igennem dit salg. Vi valgte bestemt rigtigt."

 • Søde, rare og flinke mennesker

  "Vi vil helt klart anbefale home Ringsted. Vores hus blev solgt meget hurtigt, og home var på hele tiden, så vi følte der blev gjort noget. Søde, rare og flinke unge mennesker når man ringede. Altid hjælpsomme".

 • Professionelt og kompetent arbejde.

  "home Ringsted/Køge har gjort et stort professionelt og kompetent arbejde med rådgivning og salg af vores hus. Vi vil til enhver tid anbefale home Ringsted/Køge til sælgere af boliger".

 • home giver super rådgivning, fantastisk sparring og altid klar besked

  "Tak til home Ringsted for super rådgivning og afsluttet salg på kun 34 dage! Det til trods for at vores bolig havde været udbudt hos anden mægler i 9 måneder! Vi kan på det varmeste anbefale home i Ringsted. Her er en aftale en aftale, og man får som sælger super rådgivning, fantastisk sparring og altid klar besked."

 • Kompetente fra start til slut

  "Tak til home i Ringsted for et salg, som har været præget af super engagerede medarbejdere, løbende og ofte status om fremvisninger og interesse, og en fantastisk app, hvor man kan følge det hele. De har alle været optimistiske, positive og virkelig kompetente fra start til slut (en periode, som var forholdsvis kort pga. hurtigt salg) og de har de varmeste anbefalinger herfra. Hvis man kan give 10 stjerner, så får de dem alle herfra MED stjernestøv oveni."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller