home Fredensborg

Luk åbningstider

Velkommen til home Fredensborg - din lokale ejendomsmægler i Fredensborg

Hos os får du professionel og seriøs rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Vi består af et kompetent og engageret mægler team, som står klar til hjælpe dig med din bolighandel. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde blandt home v/ Løgstrup & Thomsens tre forretninger i Helsingør, Hørsholm og Fredensborg gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, adgang til et stort købersegment og plads til dit boligsalg.

Stærkt lokalkendskab

Vores ejendomsmæglere har et godt lokalkendskab, og de har dermed et indgående kendskab til fritidstilbud, indkøbsmuligheder, skoler, og institutioner i lokalområdet.
Hos home Fredensborg kan vi tilbyde en bred og synlig markedsføring i forbindelse med dit boligsalg. Boligen bliver således både præsenteret i vores velindrettede boligforretning samt markedsført online.

Få grundig køberrådgivning

Vi har vores egen køberrådgiver og kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning foretages af vores erfarne ejendomsmægler, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kontakt os i dag

Så ønsker du et salg af din bolig i Fredensborg, Sørup, Nødebo, Grønholt, Lønholt, Asminderød, Søholm, Langstrup eller Jonstrup, så kig forbi vores boligforretning, hvor vores mæglere er tilgængelige på alle hverdage og søndage.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Helsingør v/ Løgstrup & Thomsen A/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 20 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Det har været effektivitet fra start til slut

  "Jeg har sjældent haft så god en oplevelse, som med home Fredensborg. Det har været effektivitet fra start til slut, lige fra aftaleindgåelse, fotografering og udarbejdelse af nødvendige dokumenter og rapporter. Huset var solgt på 3 uger, desværre blev sælger ikke godkendt, men Sanne, Nicoline og Martin fortsatte ihærdigt med at få solgt mit hus, hvilket er gået rigtigt godt. Der har i perioden været 1-3 fremvisninger i ugen. Jeg kan kun anbefale home Fredensborg, hvis man skal have solgt sin ejendom. Tak til Sanne, Nicoline og Martin".

 • Vi siger tak for hjælpen

  "home Fredensborg har stået for salget af vores hus. Det er en tillidssag, når man skal sælge sit hus. Et hus man holder af. Man skal stole på fagligheden, men der er også den der feeling. Går de der homefolk ind i sagen - er de der? Det var de - hele holdet, og det gik hurtigt og gnidningsfrit. Vurderingen var korrekt, og vi fik prisen, som den blev vurderet af home, og som var, hvor den skulle være. Så vi siger bare tak for hjælpen. Dyrt? Næ, og vi kunne ikke have gjort det selv. Og nej - vi er ikke venner med home - før nu".

 • Jeg anbefaler klart home i Fredensborg

  ”Jeg har sat stor pris på den rådgivning jeg fik i forbindelse med at gøre lejlighed klar til salg. Det øvrige forløb har også været godt, og jeg kan klart anbefale home i Fredensborg.”

 • Min højeste anbefaling

  "Martin Trinity er yderst kompetent, og troværdig. Han holdt alle aftaler, og håndterede alle aspekter af salget perfekt. Min højeste anbefaling”.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller