home Fredensborg

Luk åbningstider

Velkommen til home Fredensborg - din lokale ejendomsmægler i Fredensborg

Hos os får du professionel og seriøs rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Vi består af et kompetent og engageret mægler team, som står klar til hjælpe dig med din bolighandel. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde blandt home v/ Løgstrup & Thomsens tre forretninger i Helsingør, Hørsholm og Fredensborg gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, adgang til et stort købersegment og plads til dit boligsalg.

Stærkt lokalkendskab

Vores ejendomsmæglere har et godt lokalkendskab, og de har dermed et indgående kendskab til fritidstilbud, indkøbsmuligheder, skoler, og institutioner i lokalområdet.
Hos home Fredensborg kan vi tilbyde en bred og synlig markedsføring i forbindelse med dit boligsalg. Boligen bliver således både præsenteret i vores velindrettede boligforretning samt markedsført online.

Grundig og kyndig køberrådgivning

Vi har et stærkt samarbejde med en home Køberrådgiver, der rådgiver dig omkring køb af bolig. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om køb af villa, lejlighed, rækkehus m.m. og hør, hvilke fordele du kan opnå ved boligkøb med en home Køberrådgiver.

Kontakt os i dag

Så ønsker du et salg af din bolig i Fredensborg, Sørup, Nødebo, Grønholt, Lønholt, Asminderød, Søholm, Langstrup eller Jonstrup, så kig forbi vores boligforretning, hvor vores mæglere er tilgængelige på alle hverdage og søndage.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Et par fremvisninger - og så var huset solgt

  “1000-tak til Jacob for et meget professionelt salg af vores hus. Et par fremvisninger - og så var den ged barberet. Vores dialog med Jacob og home i det hele taget har været anmærkningsfrit. Vi har følt os trygge ved ekspeditionen, og vil anbefale Jacob og home Fredensborg til andre.”

 • Dialogen har været tæt og konstruktiv gennem hele forløbet

  ”Tak til Jacob fra home Løgstrup & Thomsen for et super professionelt salg af mit hus, og som mægler på det nye hus jeg har købt. Dialogen med Jacob har været tæt og konstruktiv gennem hele forløbet og jeg anbefaler varmt Jacob til enhver der skal købe eller sælge. En meget dygtig og behagelig ejendomsmægler.”

 • Jeg fornemmede straks et drive og en rigtig god kemi

  “Fra første møde med Jacob, fornemmede jeg et drive og en rigtig god kemi. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem salgsprocessen, og der har været en rigtig god kommunikation samt tilbagemeldinger fra Jacob. Kan klart anbefale home i Fredensborg, hvis I gerne vil have solgt hurtigt.”

 • Lejligheden blev solgt i ekspres fart

  "Stor tak til home Fredensborg, som solgte vores lejlighed i ekspres fart. Vi blev båret på hænder og fødder fra start og til slut af Jacob Nørgaard, og har nydt stor glæde af Jacobs engagement og hjælpsomhed i hele forløbet. Kollegaerne i forretningen skal også have rosende ord med - altid klar med råd og vejledning. Vi vil på det varmeste anbefale home i Fredensborg til alt og alle."

 • Mægleren leverede en fantastisk service

  ” Jacob fra home i Fredensborg, har været en fantastisk hjælp til at finde vores drømmelejlighed. Han forstod, hvad vi ledte efter og er utrolig god til at følge op. Han har brugt utroligt meget tid på min kæreste og jeg, og det er vi utrolig glade for. Selvom vi valgte en lejlighed, som han ikke stod for salget af, har han leveret en fantastisk service, og jeg vil uden tvivl anbefale ham til andre 🏆🥇. Tusind tak for hjælpen".

 • Ca. 14 dage - så var huset solgt

  “Vil bare sige 1000 tak for hjælpen, I har været top-professionelle lige fra det første møde. Lagde en plan og fulgte den. Ca 14 dage så var huset solgt. Takker mange gange. Kan på det varmeste anbefale home Fredensborg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller