Menu

home Frederiksberg C

Åbningstider

  • Vi henviser til vores forretning på Allegade 28
Luk åbningstider

Velkommen hos home Frederiksberg C

Hos home Frederiksberg C har vi mange års erfaring med køb og salg af boliger på Frederiksberg.

Vores forretning har en unik placering på hjørnet af Rolighedsvej og H.C. Ørstedsvej med kig til Forum og dens Metro. Dette giver vores forretning en helt speciel eksponering til de mange forbipasserende. Vi er tre centralt placerede home forretninger på Frederiksberg, som har et unikt samarbejde og et indgående lokalkendskab. Vores samarbejde sikrer, du som kunde også kan få køberrådgivning i en af vores forretninger. Her kan du få kyndig rådgivning fra homes køberrådgivere, der er særligt uddannet i at rådgivere købere. Vores færdiguddannede ejendomsmæglere arbejder tæt sammen om hvert boligsalg i lokalområdet.

Når du sætter din bolig til salg hos home Frederiksberg C, får vi markedsført boligen online og i trykte medier således, at boligen bliver set af flest potentielle købere. Din bolig bliver således markedsført lokalt og globalt.

Vi har mange forskellige boligtyper til salg på Frederiksberg, herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villalejligheder m.fl. Lige nu har vi attraktive boliger til salg på H.C. Ørstedsvej, Godthåbsvej, Rosenørns Allé, i Frederiksberg Centrum, ved Forum samt Ved Søerne.

Ønsker du et indblik i boligmarkedet i København? Så kan du altid kontakte vores ejendomsmægler.

Vi tager en uforpligtende snak med dig og guider dig igennem markedet og viser dig boliger, som passer til dig og dine ønsker. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.