Menu

home Frederiksberg C

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Frederiksberg C

Hos home Frederiksberg C har vi mange års erfaring med køb og salg af boliger på Frederiksberg. Forretningen er en del af home Bjerregaard & Co's 14 forretninger i København, derfor dækker vi som ejendomsmægler København bedst.

Vores forretning har en unik placering på hjørnet af Rolighedsvej og H.C. Ørstedsvej med kig til Forum og dens Metro. Dette giver vores forretning en helt speciel eksponering til de mange forbipasserende. Vi er tre centralt placerede home forretninger på Frederiksberg, som har et unikt samarbejde og et indgående lokalkendskab. Vores samarbejde sikrer, du som kunde også kan få køberrådgivning i en af vores forretninger. Her kan du få kyndig rådgivning fra homes køberrådgivere, der er særligt uddannet i at rådgivere købere. Vores færdiguddannede ejendomsmæglere arbejder tæt sammen om hvert boligsalg i lokalområdet.

Når du sætter din bolig til salg hos home Frederiksberg C, får vi markedsført boligen online og i trykte medier således, at boligen bliver set af flest potentielle købere. Din bolig bliver således markedsført lokalt og globalt.

Vi har mange forskellige boligtyper til salg på Frederiksberg, herunder villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, villalejligheder m.fl. Lige nu har vi attraktive boliger til salg på H.C. Ørstedsvej, Godthåbsvej, Rosenørns Allé, i Frederiksberg Centrum, ved Forum samt Ved Søerne.

Home Frederiksberg C har tilknyttet egen køberrådgiver i forretningen. Vores rådgiver hedder Rie Jakobsen og har erfaring fra både banken, ejendomsmæglerens og juristens verden og kan derfor give dig en unik og optimal rådgivning.

Ønsker du et indblik i boligmarkedet i København? Så kan du altid kontakte vores ejendomsmægler.

Vi tager en uforpligtende snak med dig og guider dig igennem markedet og viser dig boliger, som passer til dig og dine ønsker. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.