home Virum billede
 • Virum Torv 5
 • 2830 Virum
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Kgs. Lyngby v/ Lone Bøegh Henriksen A/S

Velkommen hos home Virum - Din lokale ejendomsmægler

Hos home Virum tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Virum vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m.

Vores team består af dygtige og erfarne medarbejdere med et solidt lokalkendskab, vi har mange års erfaring både i Virum området og i ejendomsmæglerbranchen.

Du kan altid være sikker på høj faglighed, professionalitet og personlig kontakt i forbindelse med både salg og køb af dit hjem. Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Køberrådgivning
Hos home Virum tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag, og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 40 boliger

Købsaftale underskrevet

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi vil til enhver tid anbefale home Virum

  ”Vi har været meget tilfredse med den rådgivning og samarbejde vi har haft med home i Virum. Nikolai har givet en fantastisk service og var klar til at hjælpe når som helst, også selvom det var sent fredag aften eller lørdag formiddag. Vi vil til enhver tid anbefale home i Virum.”

 • Oplevelsen hos home Virum var en sand fornøjelse

  ”I kølvandet på en meget dårlig oplevelse med en anden mægler i Holte, hvor man bare følte sig som et nummer i køen og ikke anede, hvad der foregik med vores hjem - var oplevelsen hos home Virum en sand fornøjelse. Vi har ikke før oplevet så stor ekspertise på området, involvering i salget af os fra dag 1 og professionalisme. Vores mægler, Christian Fabricius, er den dygtigste, mest troværdige, mest engagerede og arbejdsomme mægler, vi har mødt! De varmeste anbefalinger herfra. ”

 • Køb/salgsprocessen er en strålende solskinshistorie

  ”Den BEDSTE mægler i Virum er Nikolai. Vi mødte Nikolai, da vi var boligsøgende, køber og sælger. Baseret på vores erfaring, er Nikolai engageret, behagelig, ligefrem, ærlig og vi har samtidig følt, at vi har haft en ligeværdig dialog. Huskøbet, og i særdeleshed vores salg, har overgået vores egne forventninger. Selvom Nikolai (måske) ikke kontrollerer vejret, så er køb/salgsprocessen en strålende solskinshistorie. Yderst professionel, kompetent, behagelig og krydret med en god portion humor. Derfor har vi ikke nogen problemer med at give vores allerbedste anbefalinger til Nikolai. Tak for handlerne.”

 • Vi giver ham 11 ud af 10 stjerner

  ”Vi er rigtig glade for, at Christian har solgt vores lejlighed. Det har været en fornøjelse at have ham som ejendomsmægler. Han har været super til at hjælpe os igennem hele salgsprocessen og svare på alle vores spørgsmål, så vi har følt os trygge igennem hele forløbet. Vi giver ham derfor 11 ud af 10 stjerner for også at have solgt os vores drømmehjem. Skulle vi nogensinde sælge, vil vi helt sikkert kontakte ham. Tusind tak for en rigtig god indsats.”

 • Super dygtige mennesker til det de laver

  ”Super dygtige mennesker til det de laver. Man kan virkelig mærke, at de arbejder hårdt for at få ens sag til at blive en succes.”

 • Boligen blev solgt på få uger

  ”Vi har oplevet et særdeles positivt forløb, hvor Nikolai har vist stor kyndighed samt entusiasme og effektivitet omkring salget – og alt er forløbet stort set som han havde forudsagt. Prisen på otte millioner har været helt realistisk. Boligen blev solgt på få uger, og den eneste grund til at der var et mindre nedslag i prisen var, at der blev fundet råd i krybe-kælderen. Mine forældres ejendom er slidt, men Nikolai så igennem dette og kunne se mulighederne – hvilket han formidlede videre til potentielle købere, som der har været rigeligt af under hele (det korte) forløb. I øvrigt har hele home teamet fra Virum Torv været utrolig venlige og positive. Og realistiske!”.

 • Meget kompetent og omhyggelig mægler

  ”Vi har været meget tilfredse med Christian Fabricius, som ejendomsmægler. Vi har oplevet Christian, som værende meget kompetent og omhyggelig. Samtidig er han energisk, initiativrig, hjælpsom, tålmodig og har stillet op, når vi har haft brug for det.”

 • Dejligt at det lykkedes. Well done.

  ”Vi vil gerne kvittere med en stor tak for Nikolais indsats i det kompliceret puslespil med hele tre ejendomme på en gang. Dejligt, at det lykkedes. Well done.”

 • Hele forløbet har været meget tilfredsstillende

  ”home Virum har givet en god og effektiv behandling i forbindelse med salget af mit hus. De tog sig god tid til at vejlede og guide mig i forhold til de ønsker og spørgsmål jeg havde undervejs og altid på en meget behagelig og venlig måde. Hele forløbet har været meget tilfredsstillende, og jeg kan varmt anbefale home Virum.”

 • Mægleren arbejdede yderst professionelt med salget

  ”Nikolai har orden i tingene. Han arbejdede yderst professionelt med salget af min ejendom. Jeg vil helt klar anbefale Nikolai fra home Virum som ejendomsmægler.”

 • Vi har følt os godt behandlet

  ”Gode og reelle mæglere. Vi har følt os godt behandlet og vil gerne anbefale til andre og handle med dem en anden gang.”

 • Super professionel og kompetent

  ”Vi har været meget tilfredse med Christian fra home på Virum Torv. Super professionel og kompetent. Meget behagelig. Altid nem at komme i kontakt med. Vi havde virkelig følelsen af, at han var på vores side. Christian solgte vores hus på få dage.”

 • Kan kun anbefale home Virum

  ”Meget, meget tilfreds med home Virum. Nikolai og Christian var begge enormt venlige, kompetente og imødekommende. De går virkelig op i deres job og fik solgt vores bolig til en virkelig god pris. Kan kun anbefale home Virum.”

 • Mægleren har gjort et vanvittigt stykke salgsarbejde

  ”Nikolai fra home Virum har gjort et vanvittigt stykke salgsarbejde. Han er en topseriøs, troværdig og trofast mægler, der gør ejendomsmæglerstandens ry til skamme. Vi har været så heldige at støde på ham både på fremvisninger samt ifm. med køb af vores næste bolig, hvor han også tilbyder seriøst salgsarbejde overfor os og vores rådgivere.”

 • Stor imødekommenhed

  ”Specielt vil vi gerne fremhæve vores oplevelse af jeres imødekommenhed, når vi har henvendt os med forskellige spørgsmål mv. I har endda hjulpet os med at se nærmere på nogle ejendomme, som vi havde under overvejelse. Vi synes også, at der er en god stemning i jeres butik.”

 • Fantastisk god oplevelse

  ”Fantastisk god oplevelse. Meget dedikeret til at hjælpe/sælge og ekstremt højt informationsniveau igennem hele processen. Positiv indstilling og godt humør, har gjort det til en stor fornøjelse at arbejde med Christian og hans kollegaer.”

 • Vi har følt os i meget trygge hænder

  ”Vi har været meget tilfredse og glade for samarbejdet med home Virum og ikke mindst Nicolai Damgaard. Hans og deres viden og faglige niveau er meget højt, og vi har følt os i meget trygge hænder i hele processen. Nicolai har haft fin fornemmelse for os som kunder, omkring hvornår han skulle hjælpe og hvornår han skulle udfordre og bevare realismen. Det er vigtige egenskaber som ejendomsmægler. Tak for samarbejdet!”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller