Menu

home Tisvildeleje

Åbningstider

  • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen hos home Tisvildeleje

Husk; vi aftaler også gerne møder og fremvisninger uden for forretningens åbningstid. Bare ring eller mail.

Forretningen er ret ung i selve Tisvildeleje – men vi er ikke nye på hverken Nordkysten, i kommunen eller i byen. Vi kender området omkring Tisvildeleje som vores egen bukselomme og dækker området som ingen andre med 4 forretninger. Vi er eksperter i både helårsboliger og fritidshuse. Både på fritidshusområdet og helårsområdet er vi blandt kommunens og hele Nordkystens førende ejendomsmæglere med rødder i mæglerforretninger, der har været på stederne over 50 år – og et par af os har da rundet de 25 år som mæglere i området.

Vi kan altid hjælpe med både køb og salg af alle typer boliger lige fra små hyggelige fritidshuse og dejlige villaer til de skønneste liebhaverhuse i byerne, på landet og langs kysten. Ring, mail eller kig ind - vi glæder os til at se dig og tale om dine ønsker og behov - uanset om du skal købe eller sælge bolig.

Vi tilbyder også Køberrådgivning, så du kan få kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også hos andre mæglere. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.